back to top
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΡΟΔΟΣ: Πρωτοφανές! Έκλεψαν τη μηχανή από σταθμευμένο αυτοκίνητο…

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑΡΟΔΟΣ: Πρωτοφανές! Έκλεψαν τη μηχανή από σταθμευμένο αυτοκίνητο…

Οι δράστες πρέπει να ήταν επαγγελματίες, αφού ξεβίδωσαν και μεταφόρτωσαν τη μηχανή χωρίς να γίνουν αντιληπτοί, ενώ πολύ κοντά υπάρχουν πολλά σπίτια

Μπορεί να φαίνεται απίστευτο, όμως είναι γεγονός. Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή “Αραπάκι” της Ρόδου, τη νύχτα του Σαββάτου προς Κυριακή και η ιδιοκτήτρια του Ι.Χ. διαπίστωσε τη Δευτέρα το πρωί ότι το αυτοκίνητό της δεν είχε μηχανή.

Αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία που έφθασε επί τόπου, κατέγραψε το γεγονός και πήρε το αυτοκίνητο για να το ελέγξει και να συλλέξει στοιχεία, όπως αποτυπώματα κ.λ.π. στα πλαίσια των ερευνών της για τον εντοπισμό των δραστών.

Εκείνο που εκφράζεται με βεβαιότητα είναι ότι οι δράστες είναι επαγγελματίες, αφού κανένας από τους συνηθισμένους διαρρήκτες δεν έχει τη δυνατότητα να ξεβιδώσει και να σηκώνει ολόκληρη μηχανή αυτοκινήτου.

Οι ίδιοι δράστες διέρρηξαν και την πόρτα του οδηγού και έκλεψαν το ραδιόφωνο.

Σημειώνεται ότι στην περιοχή υπάρχουν πολλά σπίτια και το αυτοκίνητο βρισκόταν απέναντι σε πολυκατοικία από την οποία οι ένοικοι μπορούσαν να δουν τα πάντα. Όμως οι διαρρήκτες εκμεταλλεύτηκαν τη νύχτα και πρέπει να έδρασαν με καλό σχεδιασμό και ταχύτητα, ώστε να κλέψουν τη μηχανή χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.

Rodosalarm.gr

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ