Νομαρχιακή Επιτροπή Βόρειας Δωδεκανήσου
Κως, 17-06-20
Στο νησί της Κω θα βρίσκεται ο βουλευτής Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ, Νεκτάριος Σαντορινιός, την Πέμπτη 18 και Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020.
Ο Νεκτάριος Σαντορινιός, μαζί με κλιμάκιο της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Βόρειας Δωδεκανήσου και της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Κω, θα περιοδεύσει στην πόλη και τα χωριά της Κω, ενώ θα δοθεί και συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ την Πέμπτη στις 5.30 μ.μ. στην Μαρίνα Κω.
Την Παρασκευή ο βουλευτής και το κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ θα έχουν συναντήσεις με τον Δήμαρχο της Κω στο Δημαρχείο στις 10.00 π.μ. και στις 12 το μεσημέρι με τον Έπαρχο Κω-Νισύρου στο Επαρχείο. Η περιοδεία εντάσσεται στο πλαίσιο της ενημέρωσης για το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ «Μένουμε Όρθιοι», το οποίο περιλαμβάνει μέτρα στήριξης της κοινωνίας και της οικονομίας, τα οποία θα συμβάλλουν στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιούργησε η πανδημία του κορονοϊού, αλλά και η ανεπάρκεια της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

















ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
Λέρος: Ένταση, βαριές εκφράσεις και προαναγγελία μηνύσεων στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου
Λέρος: Εντυπωσιακό κλάδεμα των δέντρων στο νησί
Τιμόθεος Κωττάκης: Ο Δήμος Λέρου δίνει κίνητρα στους γιατρούς - Επιδοτεί με 400 ευρώ το ενοίκιο
Στο κόκκινο η ένταση στο Νοσοκομείο Λέρου: Τα Σωματεία Ιατρών - Εργαζομένων καταγγέλλουν κατάρρευση υποδομών και πολιτικές ευθύνες
Ένωση Ιατρών ΚΘΛ: "Καταγγελία - Ανακοίνωση για την απαράδεκτη και προσχηματική προκήρυξη ιατρικών θέσεων"