Δήλωση Γιώργου Νικητιάδη, Βουλευτή Δωδεκανήσου & υπεύθυνου Κ.Τ.Ε. Ανάπτυξης του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής για την ακρίβεια και τις σχετικές αναφορές του Πρωθυπουργού στη συνάντηση του με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας :
«Πέντε χρόνια διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και ο Πρωθυπουργός συνεχίζει τις διαπιστώσεις ότι η ακρίβεια αποτελεί πρόβλημα. Απο διαπιστώσεις η Κυβέρνηση πάει καλά, στην αντιμετώπιση της ακρίβειας, όμως, το μεν πνεύμα για επικοινωνιακούς λόγους πρόθυμο, η σαρξ ωστόσο ασθενής. Ας μας πουν με στοιχεία -πριν και μετά τα μέτρα της Κυβέρνησης- σε ποια ακριβώς προϊόντα και πόσο έχουν μειωθεί οι τιμές. Αντίστοιχη ενημέρωση αναμένουμε για το βρεφικό γάλα, στο οποίο αναφέρθηκε ο Πρωθυπουργός. Πόσο μειώθηκε η τιμή του και ποιες είναι οι αντίστοιχες τιμές στις υπόλοιπες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης;»
















ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
Λέρος: Ένταση, βαριές εκφράσεις και προαναγγελία μηνύσεων στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου
Λέρος: Εντυπωσιακό κλάδεμα των δέντρων στο νησί
Τιμόθεος Κωττάκης: Ο Δήμος Λέρου δίνει κίνητρα στους γιατρούς - Επιδοτεί με 400 ευρώ το ενοίκιο
Στο κόκκινο η ένταση στο Νοσοκομείο Λέρου: Τα Σωματεία Ιατρών - Εργαζομένων καταγγέλλουν κατάρρευση υποδομών και πολιτικές ευθύνες
Ένωση Ιατρών ΚΘΛ: "Καταγγελία - Ανακοίνωση για την απαράδεκτη και προσχηματική προκήρυξη ιατρικών θέσεων"