Χρόνια Πολλά Ελλάδα μας!
Για μια ακόμα φορά στη μεγάλη Εθνική μας Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940, η ελληνική σημαία «αγκαλιάζει» κάθε Έλληνα και κάθε Ελληνίδα σε όλο τον κόσμο!
Αγκαλιάζει και ενώνει το λαό μας με συνεκτικό ιστό τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά μας: Φιλότιμο, αυταπάρνηση, γενναιότητα, άδολη αγάπη για την πατρίδα, σεβασμό στην οικογένεια και ένα χαμόγελο ταιριαστό με το άπλετο γαλάζιο και το υπέρλαμπρο φως του τόπου μας.
Για αυτά τα χαρακτηριστικά ύψωσαν με απαράμιλλο θάρρος το ανάστημα τους και θυσίασαν τις ζωές τους οι πρόγονοί μας, όταν κλήθηκαν από την ιστορία να συνεχίσουν τη μακραίωνη παράδοση αγώνων του Ελληνισμού.
Αυτήν την παράδοση και αυτή την ομοψυχία κρατάμε ως κληρονομιά και συνεχίζουμε να την τιμάμε δημιουργώντας μια Ελλάδα ισχυρή, στο κέντρο των εξελίξεων, βέβαιη για τις δυνάμεις και τις δυνατότητες της. Μια Ελλάδα, που είναι σε θέση να πει ξανά το «Όχι», όποτε και αν χρειαστεί.
Συνεχίζουμε, με το βλέμμα στο μέλλον αυτού του τόπου, στις γενιές που έρχονται και σε όλα αυτά, τα μικρά και τα μεγάλα, που μας ένωσαν και συνεχίζουν να μας ενώνουν!
Χρόνια Πολλά σε όλες και όλους!
















ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
Λέρος: Σύλληψη 33χρονου για κατοχή ναρκωτικών και αρχαιοτήτων
Λέρος: 48ωρη απεργία στα ταξί - Τρίτη 2 & Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2025
Λέρος: Νέα δικαστική περιπέτεια για τον πρώην Δήμαρχο Μιχάλη Κόλια: 18 μήνες φυλάκιση με αναστολή για παράβαση καθήκοντος
Λέρος: Ένταση, βαριές εκφράσεις και προαναγγελία μηνύσεων στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου
Λέρος: Εντυπωσιακό κλάδεμα των δέντρων στο νησί