back to top
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Κλιμάκιο Ελεγκτών ΙΚΑ στην Κάλυμνο μετά τις δηλώσεις του Υπουργού Εργασίας για ανασφάλιστη εργασία

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑΚλιμάκιο Ελεγκτών ΙΚΑ στην Κάλυμνο μετά τις δηλώσεις του Υπουργού Εργασίας για ανασφάλιστη εργασία

Ήλθε έριξε πρόστιμα και έφυγε


Οι δηλώσεις την περασμένη εβδομάδα του Κυκλαδίτη Υπουργού Εργασίας Ι.Βρούτση για ανασφάλιστη εργασία και η στοχοποίηση για μία ακόμη ρορά της Καλύμνου μετά τα επιδόματα τυφλότητας , έφεραν 7μελές Κλιμάκιο Ελεγκτών του ΙΚΑ στο νησί της Καλύμνου χθες και προχθές (Κυριακή και Δευτέρα).

Το 7μελές κλιμάκιο με τη συνοδεία 2 αστυνομικών και χωρισμένο κατά περίπτωση σε μικρότερες ομάδες επισκέφτηκε τα Λινάρια ,το Μασούρι και την Πόθια και πραγματοποίησε ελέγχους σε ξενοδοχειακές Μονάδες ,σε καφετερίες, μπαρ, καταστήματα εστίασης και τουριστικά καταστήματα.

Τα επίσημα αποτελέσματα δεν έχουν ανακοινωθεί ,από πληροφορίες όμως που διαθέτει η εφημερίδα «ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ» κατά τους ελέγχους καταγράφηκαν μικροπαραβάσεις σε κάποιες επιχειρήσεις χωρίς φυσικά να διαπιστωθεί εισφοροδιαφυγή και ανασφάλιστη εργασία, στο βαθμό που οι Υπηρεσίες του Υπουργείο και ο ίδιος ο Υπουργός άφηναν να εννοηθεί .

Προφανώς ο κ. Βρούτσης μπέρδεψε την τουριστική κίνηση στην Κάλυμνο με αυτή της Σαντορίνης, της Μυκόνου, της Πάρου, νησιά που αποκλειστικά ζούν από τον τουρισμό.

Ο κ. Υπουργός φέρει βαρέως ότι ο δήμαρχος της Καλύμνου, του χάλασε την “μανέστρα” με τους υποτιθέμενους τυφλούς που ανακάλυψαν “αόμματοι” υπηρεσιακοί παράγοντες του και βρήκε νέο «σκάνδαλο» για να στοχοποιήσει και πάλι το νησί, αλλά και αυτό όπως φάνηκε αποδεικνύεται φούσκα.

Εφημερίδα ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ