ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

  • Φόρτωση…

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • Κινητοποιήσεις υπέρ της Παλαιστίνης στα Δωδεκάνησα

    Ο Ιωάννης Καλογήρου σχολίασε: Επειδή όντως είναι εύκολο να λέμε ό,τι θέλουμε (ή καλύτερα ό,τι πιστεύουμε), να τονίσω…
    17.08.2025
  • Λέρος: Παραδοσιακό Πανηγύρι στον Δρυμώνα στις 16 Αυγούστου

    Ο Έτσι μπράβο σχολίασε: Αυτη είναι η πραγματική λεριακη μουσική. Δεν αντέχω να βλέπω ντράμς και Keyboard και…
    16.08.2025
  • Λέρος: Παροχή συνδρομής σε 27χρονο τραυματία στο Παντέλι από το Λιμενικό

    Ο Οχι έτσι ακριβώς σχολίασε: Ήταν γυναίκα ναυαγοσώστης, η κ. Κωνσταντίνα. Είχε όλα τα απαραίτητα μαζί της, περιέθαλψε τον…
    16.08.2025
  • Τρεις διακομιδές ασθενών από Λέρο και Λειψούς

    Ο Πέτρος Καρναχωρίτης σχολίασε: Για την ανανέωση διπλώματος μετά τα 65 πέραν των άλλων απαιτείται: Να έχει ο…
    16.08.2025
  • Κινητοποιήσεις υπέρ της Παλαιστίνης στα Δωδεκάνησα

    Ο Δρ. Ηλέκτρα Κωστοπούλου σχολίασε: Επειδή είναι εύκολο να λέμε ό,τι θέλουμε κατά παράβαση της ιστορίας, του διεθνούς δικαίου…
    14.08.2025
crithonis-paradise-hotel
Ζαχαροπλαστείο "Ρεπαπής"

FOLLOW US

  • 3.829 Fans
  • 560 Followers
  • 592 Subscribers

INSTAGRAM PHOTOS

Follow us!

  • Για πρώτη φορά στη Λέρο, παιδιά ηλικίας 09 έως 14 ετών θα παρουσιάσουν στο κοινό τα δικά τους πρωτότυπα βιντεοπαιχνίδια, τα οποία δημιούργησαν στο πλαίσιο του Aegean Pixels Academy.

Περισσότερα στο LEROSNEWS.GR
  • Από το Λιμεναρχείο Λέρου ανακοινώνεται παράταση εκτέλεσης βολών με πραγματικά πυρά στο πεδίο βολής ξηράς (Παρθένι Ν.Λέρου) έως την 26 Ιουνίου 2025 από ώρα 09:00 έως 15:00.

Περισσότερα στο LEROSNEWS.GR
  • Συνάντηση με τον τον Πρόεδρο και τον Διευθυντή της ΑΝ.ΔΩ. είχε σήμερα ο Δήμαρχος Λέρου κ. Τιμόθεος Κωττάκης στο γραφείο του, όπου συζητήθηκαν θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων τους.

Περισσότερα στο LEROSNEWS.GR
  • Έντονη δυσαρέσκεια επικρατεί στις τάξεις του Πανιωνίου Λέρου μετά την ήττα με 55-50 από τον Κολοσσό Ρόδου στον ημιτελικό του Final 4 Παμπαίδων, που διεξήχθη στη Ρόδο.

Περισσότερα στο LEROSNEWS.GR
  • Στη Ρόδο, απόψε στις 18:00, ο Πανιώνιος Λέρου διεκδικεί μια θέση στον μεγάλο τελικό του Final 4, αντιμετωπίζοντας το φαβορί της διοργάνωσης, τον Κολοσσό Ρόδου.

Περισσότερα στο LEROSNEWS.GR
  • Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε σήμερα Τρίτη, 24.6.2025, ο Δήμαρχος Λέρου κ. Τιμόθεος Κωττάκης, στα τοπικά ΜΜΕ, κατά την οποία αναφέρθηκε στις εξελίξεις των έργων και στην επικαιρότητα.

Περισσότερα στο LEROSNEWS.GR
  • Την Λέρο θα επισκεφθεί το προσεχές Σάββατο 28 Ιουνίου ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο Πρωθυπουργός αναμένεται να επισκεφθεί τα σημαντικά έργα που εκτελούνται στο νησί, από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Δήμο Λέρου και θα συνοδεύεται από τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργο Χατζημάρκο και τους βουλευτές Δωδεκανήσου, ενώ είναι πολύ πιθανόν ο κ. Μητσοτάκης το απόγευμα της ίδιας ημέρας να μεταβεί και στην Πάτμο, χωρίς ωστόσο να έχει “κλειδώσει” επί του παρόντος.

Περισσότερα στο LEROSNEWS.GR
  • Την Κυριακή 22 Ιουνίου 2025, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής, η Φιλαρμονική του Δήμου Λέρου πραγματοποίησε για πρώτη φορά στην ιστορία της μια εμβληματική εμφάνιση στις περιοχές της Αγίας Μαρίνας και Λακκί στέλνοντας ένα ηχηρό και αισιόδοξο μήνυμα:

Περισσότερα στο LEROSNEWS.GR
  • Στο Νοσοκομείο της Λέρου διακομίστηκε την Κυριακή ένας 20χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα ενώ οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα χωρίς δίπλωμα και υπό την επήρεια αλκοόλ.

Περισσότερα στο LEROSNEWS.GR
Σάββατο 23 Αυγούστου, 2025
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
24 °c
Agia Marina
25 ° Κυρ
25 ° Δευ
LEROS NEWS - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ
  • ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
  • ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΡΕΠΟΡΤΑΖ-VIDEO
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ENGLISH EDITION
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε τα αποτελέσματα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ
  • ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
  • ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΡΕΠΟΡΤΑΖ-VIDEO
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ENGLISH EDITION
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε τα αποτελέσματα
LEROS NEWS - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
Αρχική ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Ατασθαλίες στην οικονομική διαχείριση της ΑΝΕΚ διαπίστωσε ο ορκωτός λογιστής

Leros News Leros News
15 Σεπτεμβρίου 2013
- ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑ
Χρόνος ανάγνωσης: 4 Λεπτά
A A
0
ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΑΝΕΚ

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Ατασθαλίες στην οικονομική διαχείριση της ΑΝΕΚ διαπίστωσε ο ορκωτός λογιστής

5
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
183
ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ
Share on FacebookShare on Twitter

Αίσθηση προκάλεσε το δημοσίευμα του Kalymnos-news.gr την περασμένη εβδομάδα αναφορικά με τις διαπιστώσεις του Ορκωτού λογιστή στην έκθεση ελέγχου της οικονομικής διαχείρισης της ΑΝΕΚ.

Βέβαια αίσθηση προκαλεί και το γεγονός ότι τόσο ο τέως Δήμαρχος Γ. Ρούσσος όσο και ο πρώην Πρόεδρος της Εταιρείας και λαλίστατος «επί παντός του επιστητού» που αφορά στην ΑΝΕΚ, Μιχαήλ Λελέκης, τηρούν μία περίεργη «σιγή ιχθύος», για ένα τόσο σοβαρό θέμα που άπτεται της οικονομικής διαχείρισης της ΑΝΕΚ επί Διοικήσεως τους.

Διαβάστε επίσης:

Ρόδος: Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής μεγάλου αριθμού υδρομετρητών της ΔΕΥΑΡ

Ρόδος: Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής μεγάλου αριθμού υδρομετρητών της ΔΕΥΑΡ

23.08.2025
499
Λωρίδα της Γάζας: «Κόλαση επί γης» για χιλιάδες αμάχους

Δήμαρχος Πάτμου: Ανυπόστατο το δημοσίευμα στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ για “λύματα που καταλήγουν στις βρύσες σπιτιών”

23.08.2025
471

Είναι βέβαιο ότι τα όσα αναφέρονται στην έκθεση του ορκωτού λογιστή για την οικονομική διαχείριση, είναι άκρως επιβαρυντικά για την πρώην Διοίκηση της ΑΝΕΚ και η εντολή της Εισαγγελέας Πρωτοδικών Κω προς το Ειρηνοδικείο Καλύμνου, να διενεργήσει προκαταρκτική εξέταση, ανοίγει το δρόμο να διερευνηθούν από τη Δικαιοσύνη οι διαπιστώσεις που καταγράφονται στην έκθεση και να αναζητηθούν οι υπεύθυνοι.

ΤΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Κωδικοποιώντας τις κύριες διαπιστώσεις από την πολυσέλιδη και εκτενή έκθεση του Ορκωτού λογιστή, θα προσπαθήσουμε να καταστήσουμε περισσότερο κατανοητά, τις ατασθαλίες στην οικονομική διαχείριση και τα όσα επιβαρυντικά στοιχεία αναφέρονται σε αυτή:

1.Γίνεται εκτενής αναφορά στη συνεργασία της ΑΝΕΚ με πράκτορα, από το 2005 έως και τον Ιούλιο 2011, χωρίς να διενεργηθεί διαγωνισμός και χωρίς να υπάρχει σχετική σύμβαση, ενώ δεν έλαβε από τον πράκτορα εγγυήσεις καλής εκτέλεσης.

2. Από τον Ιούνιο 2006 άρχισαν να εμφανίζονται καθυστερήσεις στις πληρωμές από τον πράκτορα προς την Εταιρεία, ο οποίος είτε εξέδιδε επιταγές προς την ΑΝΕΚ τις οποίες δεν εξοφλούσε και επιστρέφονταν απλήρωτες σε αυτόν, ή οπισθογραφούσε επιταγές πελατών του τις οποίες έδιδε στην εταιρεία ΑΝΕΚ έναντι των υπολοίπων του , που και αυτές δεν πληρώνονταν. Όλες οι ανωτέρω επιταγές προκειμένου να εισπραχθούν από την ΑΝΕΚ, οπισθογραφούνταν από τον πρόεδρο αυτής Μ. Λελέκη. Η τακτική αυτή εκ μέρους του πράκτορα συνεχίστηκε μέχρι τον Μάρτιο του 2010 και ενώ το οφειλόμενο ποσό αυξανόταν, η ΑΝΕΚ σε όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις ,συνέχιζε να μεταφέρει τις απλήρωτες επιταγές στον δοσοληπτικό του λογαριασμό χρεώνοντας τον, χωρίς να προβαίνει σε οποιασδήποτε μορφής εξασφάλιση ή διεκδίκηση των απαιτήσεών της , αλλά συνέχιζε τη συνεργασία μαζί του. Η συνολική αξία των ανωτέρω απλήρωτων επιταγών οι οποίες χρεώθηκαν στον δοσοληπτικό του λογαριασμό ανέρχεται στο ποσό των 85.826 €. Για όλες τις ανωτέρω μεταφορές στον δοσοληπτικό λογαριασμό του πράκτορα δεν υπάρχουν σχετικές αποφάσεις του διοικητικού συμβουλίου της ΑΝΕΚ

3. Από τον Νοέμβριο 2010 (Σ.Σ: Μήνας Δημοτικών εκλογών) ο Πράκτορας, αναφορικά με τις πληρωμές του προς την ΑΝΕΚ, εφάρμοσε διαφορετική πρακτική . Πιο συγκεκριμένα ,ως νόμιμος εκπρόσωπος της Ε.Π.Ε, οπισθογραφούσε επιταγές οι οποίες είχαν εκδοθεί εις διαταγήν αυτής και τις εκχωρούσε στην ΑΝΕΚ. Στη συνέχεια, όταν η τελική δικαιούχος ΑΝΕΚ δια νομίμου οπισθογραφήσεως (από τον Μ. Λελέκη) τις εμφάνισε στις τράπεζες προς είσπραξη, διαπιστώθηκε ότι σε όλες τις περιπτώσεις οι επιταγές αυτές χαρακτηρίζονταν από την τράπεζα ως ΚΛΕΜΜΕΝΕΣ – ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΕΣ –ΝΟΘΕΥΜΕΝΕΣ και γι αυτό τον λόγο η τράπεζα δεν τις εξαργύρωνε.

Η προαναφερθείσα συναλλακτική πρακτική μέσω <κλεμμένων-πλαστογραφημένων-> επιταγών, αφορά 4 σώματα επιταγών συνολικής αξίας 203.000 € Πέραν της ανωτέρω συναλλακτικής πρακτικής μέσω <κλεμμένων> επιταγών, ο πράκτορας οπισθογράφησε νομίμως επιταγή η οποία είχε εκδοθεί από τρίτον εις διαταγήν αυτού και την εκχώρησε στην ΑΝΕΚ, χωρίς να παρεμβληθεί στην σειρά των οπισθογραφήσεων η πρακτορεύουσα εταιρεία Ε.Π.Ε. Στη συνέχεια, όταν η τελική δικαιούχος ΑΝΕΚ δια νομίμου οπισθογραφήσεως ( από τον Μ. Λελέκη) την εμφάνισε στην τράπεζα προς είσπραξη , δεν μπόρεσε να την εξαργυρώσει διότι ο λογαριασμός του αρχικού εκδότη είχε κλείσει. Η ανωτέρω τραπεζική επιταγή της ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑΣ και εκδόθηκε από κάποια εταιρεία με ημερομηνία εκδόσεως 30-5-2011 ύψους 26.500 € .

4. Κατά την 7/7/2011, ημερομηνία κατά την οποία η ΑΝΕΚ διέκοψε την συνεργασία της με τον πράκτορα, η συνολική απαίτηση της ελεγχόμενης από τον εν λόγω πράκτορα ανερχόταν σε 409.335,24 €, αφορούσε δε τα υπόλοιπα των ανωτέρω ανεξόφλητων επιταγών πλέον των ανοιχτών υπολοίπων. Όπως προκύπτει εκ των ανωτέρω, η είσπραξη του ποσού των 409.335,24 € θεωρείται αδύνατη διότι:

α) δεν είχαν ληφθεί από την αρχή της συνεργασίας εγγυήσεις καλής εκτέλεσης από τον πράκτορα

β) κατά τα αρχικά στάδια των προβληματικών δοσοληψιών με τον πράκτορα, δεν λήφθηκαν από την διοίκηση της εταιρείας , έστω και με καθυστέρηση ,τα αναγκαία μέτρα προς διασφάλιση των απαιτήσεων αυτής

γ) έπειτα από σχετική έρευνα του νομικού τμήματος της ΑΝΕΚ ( ως πρακτικό συνεδρίασης του Δ.Σ. 270/22-1-2011), διαπιστώθηκε ότι δεν υπάρχουν περιουσιακά στοιχεία είτε στο όνομα του πράκτορα ή στο όνομα της Ε.Π.Ε. προκειμένου να δεσμευθούν, έναντι του χρέους αυτών. 

5.Πέραν των ανωτέρω διαπιστώνεται ότι υπάρχουν επισφαλείς απαιτήσεις σε τρίτους συνολικής αξίας 68.357 ευρώ.

6.Ο ορκωτός διαπίστωσε επιπλέον δαπάνες από την χρήση 2007 και εντεύθεν, οι οποίες αφορούν πληρωμές, χορηγίες, δωρεάν εισιτήρια, απώλεια χρημάτων, αγορά απορριμματοφόρων ,δαπάνες χωρίς δικαιολογητικά κλπ συνολικής αξίας 110.000 ευρώ οι οποίες όχι μόνο δεν αφορούσαν το σκοπό της εταιρείας αλλ’ ούτε άμεσα ή έμμεσα λειτουργικές δαπάνες με την έννοια της συμμετοχής στη λειτουργία των υπηρεσιών των πλοίων ή της συνεισφοράς στη διαφήμιση-προώθηση των παρεχομένων από την εταιρεία υπηρεσιών

7. Εξ αιτίας των ανωτέρω δημιουργήθηκε σοβαρό πρόβλημα ρευστότητας της εταιρείας ύψους 587.000 ευρώ με αποτέλεσμα η ΑΝΕΚ να περιέλθει σε δυσχερή οικονομική κατάσταση και να αναγκασθεί να προσφύγει στην Τράπεζα EUROBANK προκειμένου να δανειστεί κεφάλαιο κινήσεως και πιστοδοτικό κεφάλαιο για κάλυψη εγγυητικών επιστολών.

8.Εξαιρετικά σοβαρή είναι η διαπίστωση του Ορκωτού, ότι η Εταιρεία προκειμένου να λάβει την ανωτέρω χρηματοδότηση από την Τράπεζα EUROBANK υπέβαλε προς αυτήν τις οικονομικές καταστάσεις χρήσεως 2010 ,οι οποίες όμως ήταν ψευδείς. Ομοίως ψευδή χαρακτηρίζει και τη σχετική έκθεση διαχείρισης του ΔΣ προς την τακτική ΓΣ των μετόχων επί του ισολογισμού και των αποτελεσμάτων του 2010 η οποία εγκρίθηκε την 28η Απριλίου 2011 με απόφαση του ΔΣ. 8.Ασφάλεια απαιτήσεων Όπως προαναφέρθηκε, υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με τις επισφαλείς απαιτήσεις οι οποίες ανέρχονται στο ποσόν των 500.000 € περίπου , με την έννοια ότι η είσπραξή τους είναι αδύνατη. Ειδικά για την επισφαλή απαίτηση κατά του πράκτορα, ύψους 409.335,24 €, πέραν των διενεργηθεισών παραλείψεων και παρατυπιών εκ μέρους της διοίκησης οι οποίες αναφέρθηκαν ανωτέρω, κρίνουμε σκόπιμο να την σχολιάσουμε συγκριτικά με την υπόθεση της επιταγής ποσού 8.781,61 €, 30/9/2010 η οποία είχε μεταβιβασθεί νομίμως στην ΑΝΕΚ δι’ οπισθογραφήσεως από την εταιρεία η οποία βάσει συμφωνητικού, εκμεταλλευόταν το κυλικείο του πλοίου ΝΗΣΟΣ ΚΑΛΥΜΝΟΣ.

Όταν η ανωτέρω επιταγή δεν εξοφλήθηκε στην ημερομηνία πληρωμής της , εξεδόθη από την ΑΝΕΚ διαταγή πληρωμής, με αποτέλεσμα ο οφειλέτης να αναγκασθεί να την πληρώσει στις 19/10/2010. Στην συνέχεια δε στις 23/10/2010 με την υπ’ αριθμόν 270/2010 απόφαση του Δ.Σ. της εταιρείας καταγγέλθηκε και η σύμβαση μίσθωσης.

Όπως προκύπτει από τα ανωτέρω , η εταιρεία έχοντας στα χέρια της νόμιμο συμφωνητικό, εφαρμόζοντας μία νόμιμη και τεκμηριωμένη διαδικασία, κατόρθωσε εντός 23 ημερών να επιτύχει διαταγή πληρωμής, να εισπράξει, να συγκαλέσει Δ.Σ. και τελικά να καταγγείλει την σύμβαση του οφειλέτη, αποφεύγοντας έτσι έγκαιρα, δημιουργία ενδεχόμενης επισφάλειας.

Εκ των ανωτέρω συμπεραίνεται ότι το Δ.Σ. ήταν εξοικειωμένο, γνώριζε καλά και τελικά εκτέλεσε νομίμως και με επιτυχία την ανωτέρω διαδικασία είσπραξης, την οποία ,για λόγους τους οποίους το ίδιο γνωρίζει , δεν εφάρμοσε στην περίπτωση του πράκτορα.

kalymnos-news.gr

 


Tags: ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑΚΑΛΥΜΝΟΣ
Share2Tweet1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συλλυπητήριο μήνυμα Μάνου Κόνσολα για τον αδόκητο θάνατο του Αποστόλου Βεσυροπουλου
ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑ

Συλλυπητήριο μήνυμα Μάνου Κόνσολα για τον αδόκητο θάνατο του Αποστόλου Βεσυροπουλου

21.08.2025
336
Κατερίνα Εμμανουήλ: «Φιλοδοξούμε να συμβάλλουμε στη διαμόρφωση ενός καλύτερου αύριο, που αξίζει σε κάθε παιδί»
ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑ

Συλλυπητήριο μήνυμα Κατερίνας Εμμανουήλ για τον θάνατο του Απόστολου Βεσυρόπουλου

21.08.2025
628
Μίκα Ιατρίδη: «Πάνω από 1.000.000 ευρώ για έργα ύδρευσης στην Πάτμο, τη Λέρο, τη Νίσυρο, την Αστυπάλαια και τους Λειψούς».
ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑ

Συλλυπητήριο μήνυμα Μίκας Ιατρίδη για την απώλεια του Απόστολου Βεσυρόπουλου

21.08.2025
244
Επόμενο
Δημοτική Αγορά Πλατάνου Λέρου

Πρόχειρος διαγωνισμός για την επισκευή τμήματος της Δημοτικής Αγοράς Πλατάνου Λέρου

ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Αξονικός τομογράφος στο Κρατικό Θεραπευτήριο Λέρου

    23.08.2007
    Αξονικός τομογράφος στο Κρατικό Θεραπευτήριο Λέρου Πριν 18 χρόνια 2.3K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Δήμος Λέρου: 5.000 ευρώ θα κοστίσει η συνδιοργάνωση του ιστιοπλοϊκού αγώνα “Ρεγγάτα του…

    23.08.2011
    Δήμος Λέρου: 5.000 ευρώ θα κοστίσει η συνδιοργάνωση του ιστιοπλοϊκού αγώνα “Ρεγγάτα του Αιγαίου” Πριν 14 χρόνια 3.3K
  • ΑΠΟΨΕΙΣ

    Λέρος: Όταν οι κάδοι σκουπιδιών γίνονται “Μήλον της Έριδος”

    23.08.2012
    Λέρος: Όταν οι κάδοι σκουπιδιών γίνονται “Μήλον της Έριδος” Πριν 13 χρόνια 3.4K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Λέρος: Λειτουργία ταμειακής υπηρεσίας στο Γραφείο Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων (ΓΕΦ)

    23.08.2013
    Λέρος: Λειτουργία ταμειακής υπηρεσίας στο Γραφείο Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων (ΓΕΦ) Πριν 12 χρόνια 1.6K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΛΕΡΟΥ: Οριοθέτηση Χώρου Λουομένων και διαύλων εισόδου – εξόδου σκαφών αναψυχής (ΧΑΡΤΕΣ)

    23.08.2014
    ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΛΕΡΟΥ: Οριοθέτηση Χώρου Λουομένων και διαύλων εισόδου – εξόδου σκαφών αναψυχής (ΧΑΡΤΕΣ) Πριν 11 χρόνια 2.6K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    ΛΕΡΟΣ: Τραυματισμός χειριστή ταχύπλοου σκάφους [VIDEO]

    23.08.2015
    ΛΕΡΟΣ: Τραυματισμός χειριστή ταχύπλοου σκάφους [VIDEO] Πριν 10 χρόνια 2.1K
Navarone-ad

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Λέρος: Σύλληψη 33χρονου με μικροποσότητα κοκαΐνης

    18.08.2025
    Λέρος: Σύλληψη 33χρονου με μικροποσότητα κοκαΐνης 1.7K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Λέρος: Σύλληψη 33χρονου για ναρκωτικά και κατοχή εκρηκτικών

    19.08.2025
    Λέρος: Σύλληψη 33χρονου για ναρκωτικά και κατοχή εκρηκτικών 1.5K
  • ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑ

    Μονιμοποιήθηκαν 98 εκπαιδευτικοί στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Δωδεκανήσου

    20.08.2025
    Μονιμοποιήθηκαν 98 εκπαιδευτικοί στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Δωδεκανήσου 1.4K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Λέρος: Σύλληψη 59χρονης για διάθεση αλκοολούχων ποτών σε ανήλικους

    18.08.2025
    Λέρος: Σύλληψη 59χρονης για διάθεση αλκοολούχων ποτών σε ανήλικους 1.3K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Λέρος: Καταγγελία του Μιχάλη Κόλια για την διαχείριση των απορριμμάτων

    19.08.2025
    Λέρος: Καταγγελία του Μιχάλη Κόλια για την διαχείριση των απορριμμάτων 1.2K

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΗ

  • Λέρος: Το Σάββατο 23 Αυγούστου η «Γιορτή Κρασιού» στον Δρυμώνα

    Λέρος: Το Σάββατο 23 Αυγούστου η «Γιορτή Κρασιού» στον Δρυμώνα

    33 shares
    Share 13 Tweet 8
  • Λέρος: Συναυλία με τον Παντελή Θαλασσινό στις 28 Αυγούστου

    32 shares
    Share 13 Tweet 8
  • Λέρος: Το πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων “Καλοκαίρι 2025”

    285 shares
    Share 114 Tweet 71
  • Μονιμοποιήθηκαν 98 εκπαιδευτικοί στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Δωδεκανήσου

    43 shares
    Share 17 Tweet 11
  • Σημαντική ανακοίνωση από τη Β’ ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου

    21 shares
    Share 8 Tweet 5
kiporama-leros
  • Για πρώτη φορά στη Λέρο, παιδιά ηλικίας 09 έως 14 ετών θα παρουσιάσουν στο κοινό τα δικά τους πρωτότυπα βιντεοπαιχνίδια, τα οποία δημιούργησαν στο πλαίσιο του Aegean Pixels Academy.

Περισσότερα στο LEROSNEWS.GR
  • Από το Λιμεναρχείο Λέρου ανακοινώνεται παράταση εκτέλεσης βολών με πραγματικά πυρά στο πεδίο βολής ξηράς (Παρθένι Ν.Λέρου) έως την 26 Ιουνίου 2025 από ώρα 09:00 έως 15:00.

Περισσότερα στο LEROSNEWS.GR
  • Συνάντηση με τον τον Πρόεδρο και τον Διευθυντή της ΑΝ.ΔΩ. είχε σήμερα ο Δήμαρχος Λέρου κ. Τιμόθεος Κωττάκης στο γραφείο του, όπου συζητήθηκαν θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων τους.

Περισσότερα στο LEROSNEWS.GR
  • Έντονη δυσαρέσκεια επικρατεί στις τάξεις του Πανιωνίου Λέρου μετά την ήττα με 55-50 από τον Κολοσσό Ρόδου στον ημιτελικό του Final 4 Παμπαίδων, που διεξήχθη στη Ρόδο.

Περισσότερα στο LEROSNEWS.GR
  • Στη Ρόδο, απόψε στις 18:00, ο Πανιώνιος Λέρου διεκδικεί μια θέση στον μεγάλο τελικό του Final 4, αντιμετωπίζοντας το φαβορί της διοργάνωσης, τον Κολοσσό Ρόδου.

Περισσότερα στο LEROSNEWS.GR
  • Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε σήμερα Τρίτη, 24.6.2025, ο Δήμαρχος Λέρου κ. Τιμόθεος Κωττάκης, στα τοπικά ΜΜΕ, κατά την οποία αναφέρθηκε στις εξελίξεις των έργων και στην επικαιρότητα.

Περισσότερα στο LEROSNEWS.GR
  • Την Λέρο θα επισκεφθεί το προσεχές Σάββατο 28 Ιουνίου ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο Πρωθυπουργός αναμένεται να επισκεφθεί τα σημαντικά έργα που εκτελούνται στο νησί, από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Δήμο Λέρου και θα συνοδεύεται από τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργο Χατζημάρκο και τους βουλευτές Δωδεκανήσου, ενώ είναι πολύ πιθανόν ο κ. Μητσοτάκης το απόγευμα της ίδιας ημέρας να μεταβεί και στην Πάτμο, χωρίς ωστόσο να έχει “κλειδώσει” επί του παρόντος.

Περισσότερα στο LEROSNEWS.GR
  • Την Κυριακή 22 Ιουνίου 2025, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής, η Φιλαρμονική του Δήμου Λέρου πραγματοποίησε για πρώτη φορά στην ιστορία της μια εμβληματική εμφάνιση στις περιοχές της Αγίας Μαρίνας και Λακκί στέλνοντας ένα ηχηρό και αισιόδοξο μήνυμα:

Περισσότερα στο LEROSNEWS.GR
Facebook Twitter Youtube Instagram
LEROS NEWS - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

Από το 2004 έγκυρη και αντικειμενική ενημέρωση
LEROS NEWS – ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

Follow us on social media:

Πρόσφατα άρθρα

  • Πένθος στον Ιατρικό Σύλλογο Ρόδου για την απώλεια του Παθολόγου – Εντατικολόγου Αντωνίου Γερασκλή
  • Πάτμος: Μεταβαίνει οκταμελές κλιμάκιο της ΕΥΔΑΠ με ειδικό εξοπλισμό
  • Ρόδος: Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής μεγάλου αριθμού υδρομετρητών της ΔΕΥΑΡ
  • Β. Κικίλιας: «Διαρκείς έλεγχοι στην ακτοπλοΐα σε ημερόπλοια – Νέα Εγκύκλιος»

Νεότερα Video

Λέρος: Ολόκληρη η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 19ης Αυγούστου 2025

Λέρος: Ολόκληρη η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 19ης Αυγούστου 2025

987 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ
19 Αυγούστου 2025
Λέρος: Η απόλυτη καλοκαιρινή πρόταση παγωτού από τα ζαχαροπλαστεία «Ρεπαπής»

Λέρος: Η απόλυτη καλοκαιρινή πρόταση παγωτού από τα ζαχαροπλαστεία «Ρεπαπής»

441 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ
12 Αυγούστου 2025

© 2004 - 2025 | LEROS NEWS – ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ |

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In

Add New Playlist

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε τα αποτελέσματα
  • ENGLISH EDITION
  • ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ
  • ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Ν. ΑΙΓΑΙΟΥ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑ
  • ΡΕΠΟΡΤΑΖ

© 2004 - 2025 | LEROS NEWS – ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ |

Ο ιστότοπος lerosnews.gr χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας, συναινείτε στη χρήση των cookies.