Εξιχνιάσθηκαν -4- παραβιάσεις επιχειρήσεων
Κατασχέθηκαν κλεμμένα εργαλεία, προϊόντα καπνού και χρήματα
Εξαρθρώθηκε, από το Τμήμα Ασφαλείας Κω με τη συνδρομή της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) και σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλειδών Κω, εξαμελής συμμορία που διέπραττε διαρρήξεις καταστημάτων κατά το τελευταίο 15μερο στην Κω.
Συνελήφθησαν χθες (Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022) έξι άνδρες από τους οποίους τέσσερις ημεδαποί και δύο αλλοδαποί κατηγορούμενοι για σύσταση συμμορίας και διάπραξη κλοπών από κοινού.
Όπως διαπιστώθηκε έπειτα από άμεση εξέταση καταγγελιών και συνδυαστικής αξιολόγησης στοιχείων, οι κατηγορούμενοι ενεργώντας ως ομάδα με το ίδιο τρόπο και διαφορετική σύνθεση κάθε φορά, από τις αρχές έως τις 15 του τρέχοντος μήνα διέρρηξαν συνολικά τέσσερις επιχειρήσεις από τις οποίες αφαίρεσαν εργαλεία, προϊόντα καπνού και χρήματα συνολικής εκτιμώμενης αξίας πάνω από 12.000 ευρώ.
Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης και ερευνών που πραγματοποιήθηκαν σε κατοικίες των δραστών βρέθηκε και κατασχέθηκε το μεγαλύτερο μέρος των αφαιρεθέντων, τα οποία αποδόθηκαν στους δικαιούχους.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω, τους ασκήθηκε ποινική δίωξη και παραπέμφθηκαν σε κύρια ανάκριση.
















ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
Λέρος: Σύλληψη 33χρονου για κατοχή ναρκωτικών και αρχαιοτήτων
Λέρος: 48ωρη απεργία στα ταξί - Τρίτη 2 & Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2025
Λέρος: Νέα δικαστική περιπέτεια για τον πρώην Δήμαρχο Μιχάλη Κόλια: 18 μήνες φυλάκιση με αναστολή για παράβαση καθήκοντος
Λέρος: Ένταση, βαριές εκφράσεις και προαναγγελία μηνύσεων στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου
Λέρος: Εντυπωσιακό κλάδεμα των δέντρων στο νησί