back to top
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Αστυνομικό δελτίο ειδήσεων

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΑστυνομικό δελτίο ειδήσεων

Σχηματισμός δικογραφίας για κλοπή στην Κω

Στις 14-10-2013 το μεσημέρι καταγγέλθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Κω ότι το χρονικό διάστημα από 03 έως 11-10-2013 άγνωστος δράσης μπήκε σε οικία ημεδαπής και αφαίρεσε διάφορα κοσμήματα. Διενεργείται έρευνα.

Σύλληψη ενός (1) μη νόμιμου αλλοδαπού στην Κω

Στις 14-10-2013 το απόγευμα συνελήφθη στην πόλη της Κω από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω ένας 45χρονος υπήκοος Ιράν γιατί διαπιστώθηκε ότι διέμενε παράνομα στη χώρα. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Σύλληψη ενός (1) ημεδαπών για ναρκωτικά στη Ρόδο

Στις 15-10-2013 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στην Ιαλυσό από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιαλυσού ένας 49χρονος ημεδαπός γιατί βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. Επιπλέον σε βάρος του εκκρεμούσε μια απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου για παράβαση του νόμου περί επιταγών.

Σύλληψη (4) Αλβανών για κλοπή – κλεπταποδοχή οικοδομικών εργαλείων στη Ρόδο

Στις 14-10-2013 συνελήφθησαν στην περιοχή Αφάντου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Αφάντου τέσσερις υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 27, 28, 32 και 34 ετών για κλοπή και αποδοχή προϊόντων εγκλήματος. Συγκεκριμένα σύμφωνα με σχετική καταγγελία 62χρονου ημεδαπού οι τρεις πρώτοι Αλβανοί κατηγορούμενοι αφαίρεσαν οικοδομικά εργαλεία αξίας 7.000 ευρώ, τα οποία βρέθηκαν σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν καθώς και σε νεοαναγειρόμενη οικοδομή με υπεύθυνο εργολάβο τον 34χρονο Αλβανό. Επίσης στο πλαίσιο του αστυνομικού ελέγχου προέκυψε ότι σε βάρος του 32χρονου και του 34χρονου εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για παραβάσεις του Κ.Ο.Κ.. Τα κλεμμένα εργαλεία αποδόθηκαν στον δικαιούχο ενώ το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο κατασχέθηκε.

lerosnews.gr

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ