ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

  • Φόρτωση…
Ζαχαροπλαστείο "Ρεπαπής"

Εγγραφείτε στο κανάλι μας YouTube

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • Λέρος: Σύλληψη 33χρονου για κατοχή ναρκωτικών και αρχαιοτήτων

    Ο UC σχολίασε: You guys make big deal out of nothing , i know the person he…
    02.12.2025
  • Λέρος: 48ωρη απεργία στα ταξί - Τρίτη 2 & Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2025

    Ο Πελοπίδας Χρήστος σχολίασε: Κι άμα θελω α πάω στον Άι Γιάννη τη Φακουδιά πο πισω πο το…
    01.12.2025
  • Λέρος: Νέα δικαστική περιπέτεια για τον πρώην Δήμαρχο Μιχάλη Κόλια: 18 μήνες φυλάκιση με αναστολή για παράβαση καθήκοντος

    Ο New York σχολίασε: Ti ginete ekei kato?
    28.11.2025
  • Λέρος: Ένταση, βαριές εκφράσεις και προαναγγελία μηνύσεων στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου

    Ο Βαλ σχολίασε: Έχω ψοφίσει στο γέλιο ρεε.....γιατί έβηξες λέει ο άλλος χαχαχαχαχαχαχαχα
    21.11.2025
  • Λέρος: Εντυπωσιακό κλάδεμα των δέντρων στο νησί

    Ο Πετραν σχολίασε: Να κανουμε την προσευχη μας 3 φορες την ημερα στην Παναγια του καστρου που…
    21.11.2025
kiporama-leros
Navarone-ad

FOLLOW US

  • 3.829 Fans
  • 560 Followers
  • 592 Subscribers

INSTAGRAM PHOTOS

Follow us!

  • Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται ο Δήμος Λέρου ενόψει της επερχόμενης κακοκαιρίας, η οποία σύμφωνα με τις προβλέψεις αναμένεται να πλήξει την περιοχή τις επόμενες ώρες.

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Γιώργος Τσαχουργιανίδης δήλωσε ότι είναι σε άμεση επικοινωνία με το συντονιστικό όργανο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, κάνοντας λόγο για ακραία καιρικά φαινόμενα.

Παράλληλα δήλωσε ότι έχουν ήδη ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης, με συνεργεία σε επιφυλακή και παρεμβάσεις σε σημεία που παρουσιάζουν αυξημένο κίνδυνο.

Σημειώνεται ότι, ο Δήμος Λέρου καλεί τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους και να ακολουθούν τις οδηγίες των αρχών.

«Είμαστε σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα. Παρακολουθούμε συνεχώς την εξέλιξη των φαινομένων και θα παρέμβουμε όπου χρειαστεί», σημείωσε ο Αντιδήμαρχος.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του Νίκου Ιγνατίδη
  • Σημειώνεται ότι το βιβλίο θα διανεμηθεί δωρεάν στους μαθητές των Λυκείων της Λέρου και στους εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων.

Δείτε όσα δήλωσε η Πρόεδρος της Επιτροπής στο παρακάτω βίντεο, όπως το επιμελήθηκε ο Νίκος Ιγνατίδης.
  • Σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς κινείται ήδη η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Λέρου, η οποία εργάζεται εντατικά για τη δημιουργία του Χριστουγεννιάτικου Χωριού.

Οι προετοιμασίες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, ώστε όλα να είναι έτοιμα για τη μεγάλη γιορτή και το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου.

Δείτε τις πρώτες εικόνες στο ρεπορτάζ που επιμελήθηκε ο Νίκος Ιγνατίδης

Περισσότερα -> lerosnews.gr
  • Συνεχίζεται ομαλά και με ιδιαίτερη φροντίδα το κλάδεμα των πεύκων στο Λακκί, μια εργασία που πραγματοποιείται για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια. Το έργο εξελίσσεται χωρίς απρόοπτα και με εμφανές μεράκι από τους εργαζόμενους.

Το συνεργείο που έχει αναλάβει την παρέμβαση αποτελείται από περίπου δέκα άτομα, ενώ την όλη διαδικασία επιβλέπουν δύο γεωπόνοι, εξασφαλίζοντας ότι οι εργασίες γίνονται με επιστημονική ακρίβεια και σεβασμό στα δέντρα.

Στην ουσία, δεν πρόκειται απλώς για ένα συνηθισμένο κλάδεμα, αλλά για ολοκληρωμένη φροντίδα και καλλωπισμό των πεύκων, μια εικόνα που η Λέρος δεν είχε συνηθίσει να βλέπει.

Περισσότερα -> lerosnews.gr
  • Ένας νέος σύλλογος τένις ιδρύεται στο νησί της Λέρου, αποτελώντας πλέον τον τρίτο αθλητικό φορέα που ασχολείται με το συγκεκριμένο άθλημα. Η ίδρυσή του επιβεβαιώνει τη σταθερή άνοδο της δημοτικότητας του τένις στο νησί και την αυξανόμενη συμμετοχή μικρών και μεγάλων.

Διαβάστε περισσότερα στο lerosnews.gr
  • Το Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2025, η Πανελλήνια Ένωση Λερίων (ΠΕΛ), γιόρτασε τα 60 χρόνια ιστορίας και προσφοράς του συλλόγου, καθώς και τα 50 χρόνια της αγαπημένης μας εφημερίδας «Λεριακά Νέα», σε μια κατάμεστη από κόσμο εκδήλωση στο δημοτικό κινηματοθέατρο.
Στην εκδήλωση, ο Δημήτρης Ήσυχος παρουσίασε τα βιβλία του:
• Το Λερικο Λεξικό
• Το Κάστρο του Παντελίου – Η Παναγία του Κάστρου
• Η Παναγία του Κάστρου
Κυριακή 7 Δεκεμβρίου, 2025
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
13 °c
Agia Marina
16 ° Δε
15 ° Τρ
LEROS NEWS - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ
  • ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
  • ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΡΕΠΟΡΤΑΖ-VIDEO
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ENGLISH EDITION
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε τα αποτελέσματα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ
  • ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
  • ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΡΕΠΟΡΤΑΖ-VIDEO
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ENGLISH EDITION
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε τα αποτελέσματα
LEROS NEWS - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

Αρχική » ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑ » Πάτμος » Άνω κάτω ο ΣΥΡΙΖΑ στο νησί της Πάτμου

Άνω κάτω ο ΣΥΡΙΖΑ στο νησί της Πάτμου

Leros News Leros News
23 Μαΐου 2015
- ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑ, Πάτμος
Χρόνος ανάγνωσης: 5 Λεπτά
A A
0
Άνω κάτω ο ΣΥΡΙΖΑ στο νησί της Πάτμου
8
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
255
ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ
Share on FacebookShare on Twitter

Διαβάστε επίσης:

Ρόδος: Παρασύρθηκε κρουαζιερόπλοιο λόγω καιρού

06.12.2025
730
Καιρός: Επιδείνωση από το απόγευμα στα Δωδεκάνησα

Νέο έκτακτο δελτίο καιρού: Μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου θα πλήττει τη χώρα η κακοκαιρία Byron, οι κόκκινες περιοχές

05.12.2025
1.5k

Ανω κάτω έχει γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ στην Πάτμο και μάλιστα με δημόσιες αντιπαραθέσεις.

Η αντιδικία ξεκίνησε με την εκλογή συντονιστικής επιτροπής, από την οποία αποκλείστηκε ο κ. Σπύρος Μαυρωνάς, γνωστό στέλεχος του κόμματος (και μάλιστα υποψήφιος δήμαρχος και βουλευτής).

Ο κ. Μαυρωνάς, με επιστολή του στο PatmosTimes κατήγγειλε τις διαδικασίες, για να δεχθεί ανάλογη απάντηση, σε έντονο ύφος από την νομαρχιακή επιτροπή βορείου συγκροτήματος.
Αναμένεται μάλιστα ότι επί του θέματος θα υπάρξει και συνέχεια.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΑΥΡΩΝΑ
«Πολιτική ανεπάρκεια, πολιτικό ατόπημα, ή παρέμβαση μαγιάτικου περιπάτου ερασιτεχνικού θιάσου με σκοπό την δημιουργία μιας οργάνωσης σούπας στην ΠΑΤΜΟ.
Θα μπορούσα να είμαι ιδιαίτερα πιο καυστικός για την Σαββατιάτικη (16-5-2015) επίσκεψης των συντρόφων Γιάννη Κουλάκη καί Σούλας Κασίου στην Πάτμο. Όμως τα όρια της σάτιρας και των σκωπτικών σχολίων σε ορισμένες περιπτώσεις είναι πεπερασμένα, ειδικά όταν νιώθεις μέσα σου να ξεχειλίζει η αγανάκτηση και ο θυμός.

Αυτές τις στιγμές δεν έχεις τη διάθεση ούτε καν να καυτηριάσεις με ειρωνική διάθεση τις ενέργειες ορισμένων συντρόφων πού με άπειρη πολιτική ανεπάρκεια προσπάθησαν να διαμορφώσουν καταστάσεις και διαδικασίες πού δεν χωρούν ούτε στα αστικά κόμματα πόσο μάλλον στο κόμμα της αριστεράς του σεβασμού των δικαιωμάτων και των διαδικασιών. Και για να γίνω πιο συγκεκριμένος σας εξιστορώ πως έχουν τα γεγονότα:

Στις 11-5-2015 δέχτηκα τηλέφωνο από τον σύντροφο Γιάννη Κουλάκη ότι στις 16-5-2015 θα έλθει στην Πάτμο (μάλιστα βρισκόμουν ως δημοτικός σύμβουλος , σε συνεδρίαση του δημοτικού Συμβούλιου και βγήκα έξω προκειμένου να συνομιλήσω με τον σύντροφο) από την πρώτη στιγμή του ανακοίνωσα ότι την συγκεκριμένη ημερομηνία έχω κλείσει συγκεκριμένο ραντεβού για επαγγελματική μου υποχρέωση και αν ήθελε να ερχόταν είτε την Παρασκευή 15-5-2015 είτε μία από τις επόμενες ημέρες της εβδομάδας γιατί εγώ θα ήμουν το Σάββατο απασχολημένος με αλλοδαπό (Σουηδός πού ερχόταν με πτήση τσάρτερ μέσω Σάμου για επαγγελματική δουλειά στο νησί και θα έφευγε μεσημέρι Κυριακής πάλι μέσω Σάμου) η απάντηση του συντρόφου ήταν ότι έχει και αυτός προγραμματίσει να έλθει το Σάββατο στην Πάτμο και μάλιστα μαζί με την συντρόφισσα Σούλα Κασίου, δεν γνωρίζω με ποιες διαδικασίες είχαν κλείσει συγκεκριμένο ξενοδοχείο και είχαν προγραμματίσει συγκέντρωση των μελών του ΣΥΡΙΖΑ παίρνοντας τηλέφωνα από ότι πληροφορήθηκα τα μέλη της οργάνωσης Πάτμου.

Μάλιστα δε σε προηγούμενη ερώτησή μου, γιατί στην Πάτμο δεν έρχεται μαζί με την υπεύθυνη από πλευράς Κεντρικής Επιτροπής ΟΛΓΑ ΑΘΑΝΙΤΗ ή με κάποιον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να γίνουν και οι κομματικές διαδικασίες αλλά και ή πολιτική μας δουλειά μιας και στην Πάτμο έχουμε να δούμε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ δύο χρόνια , (μόνο ή υποψήφια βουλευτής του νομού ΣΤΑΜΑΤΙΑ ΚΑΤΣΙΒΕΛΗ ήλθε περαστική μια Κυριακή από τις 1μμ  έως 6 μμ) η απάντησή του, ήταν ότι ο ΗΛΙΑΣ ( τον Καματερό εννοούσε) τώρα δεν μπορεί να έλθει.

Να σημειωθεί ότι στα Δωδ/σα έχουμε τρείς βουλευτές και δεν έχει έρθει κανείς μετά τις εκλογές, αλλά βέβαια ούτε και πρίν, απ’ αυτές.
Μου ανακοίνωσε επίσης ότι η συντρόφισσα ΚΑΣΙΟΥ γνώριζε ανθρώπους και άτομα πού συμμετέχουν στους ερασιτεχνικούς θιάσους και έτσι θα μπορούσαμε να είχαμε επαφή μαζί τους προκειμένου να οργανωθούν στον ΣΥΡΙΖΑ. Η οργάνωση όμως της Πάτμου σε όλες τις Νομαρχιακές επιτροπές Β. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ είχε ανελλιπώς παρουσία και ήταν πάντα όλα τα χρόνια τυπική τόσο στα οικονομικά της προς την Νομαρχιακή Επιτροπή όσο και στις παρουσίες της δια αντιπροσώπων της τόσο στις όποιες συνδιασκέψεις όσο και στα συνέδρια του κόμματος.

Στις 9,30 το βράδυ δέχτηκα νέο τηλέφωνο από τον σύντροφο ΚΟΥΛΑΚΗ ότι βρισκόταν στην ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΑΡΙΩΝΑΣ στο λιμάνι και ότι βρίσκονταν εκεί και άλλα περίπου είκοσι άτομα και εάν μπορούσα εκείνη την στιγμή να πάω και να παραβρεθώ, στον Αρίωνα. Πράγματι πήγα αμέσως μαζί με τον ΑΝΤΩΝΙΟ ΣΠΥΡΤΟ και βρισκόταν δέκα πέντε άτομα εκ των οποίων τρία τέσσερα ήταν μέλη άλλων κομμάτων Ν.Δ. ΠΑΣΟΚ κ.λ.π. τρία τέσσερα άτομα μέλη πού συμμετείχαν στις διαδικασίες της οργάνωσης ΠΑΤΜΟΥ και άσχετα έξη άτομα τα οποία συμμετέχουν σε ερασιτεχνικούς θιάσους θεάτρου.

Από την ενημέρωση πού είχα μού είπαν ότι παίρνουν απογραφικά δελτία και αιτήσεις γιατί δεν υπήρχε και δεν υπάρχει καμία οργάνωση στην Πάτμο΄ και δεν έχει ποτέ αποστείλει καμία λίστα ονομάτων και συνεπώς δεν υφίσταται καμία οργάνωση και τι έγινε ας την ξαναφτιάξουμε !!!

Δηλαδή να αποδεχτούμε ότι τόσα χρόνια όλοι εμείς πού σαν ΣΥΡΙΖΑ και πιο παλιά σαν συνασπισμός είκοσι πέντε και πλέον χρόνια δεν ήμασταν τίποτα!! ότι οι αγώνες της οργάνωσής μας για το περιβάλλον [ κατά της καύσης των σκουπιδιών ] δικαστήρια με τον δήμο ασφαλιστικά μέτρα κ.λ.π. αγώνας ενάντια στο ρατσισμό [για το μεταναστευτικό] με πολλές φορές απέναντι αρκετούς από τους παρευρισκόμενους στην μάζωξη πού προαναφέρθηκε, αγώνες και καταγγελίες στις ΑΠΕ του ΜΠΟΜΠΟΛΑ πού υφίστανται στο νησί μας με χρησιδάνειο, αγώνας για το χωροταξικό, αγώνας και καταγγελίες σε μεγαλοσυμφέροντα και την αυθαίρετη δόμηση, αγώνας κατά της εκμετάλλευσης στην εργασία, αγώνες κατά της απελευθέρωσης των αιγιαλών και παραλιών του νησιού μας …. αντιπρόσωποι εκλογικοί όλα αυτά τα χρόνια στα εκλογικά τμήματα κ.λ.π., κ.λ.π. γίνονταν μόνο από προσωπικά μας καπρίτσια από εμένα ή από κάποιους πού έλεγαν ότι δήθεν ήταν στον ΣΥΡΙΖΑ …….

Δηλαδή σύντροφοι. Αριστερά τελικά είναι:
Να θυμιατίζεις την κάθε λογής εξουσία είτε κράτος λέγεται αυτό, είτε δήμος, είτε μεγαλοπαράγοντες, προκειμένου ως θεατράνθρωποι κακής ποιότητας να επιχορηγηθούν και να κάνουν ταξιδάκια και διακοπούλες το καλοκαίρι;
Ή να πραγματοποιείς ρήξεις και ανατροπές όπως οι προαναφερόμενες !!

Η ίδια η οργάνωσή μας μετά από απόφαση στήριξε στις περασμένες δημοτικές την δημοτική παράταξη ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΑΤΜΟΥ και από τους δέκα επτά υποψηφίους οι ένδεκα [11] ήταν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ τα περισσότερα μέλη της μάζωξης ήταν απέναντι και υπέρ των παρατάξεων πού αποφάσισαν προχτές να μη γίνει κατάθεση των αποθεματικών στην Τράπεζα της Ελλάδος όπως ένας εξ αυτών ο Κώστας Ματθαίου, συμμετέχοντας ως μέλος της διοίκησης τού πνευματικού κέντρου του Δήμου Πάτμου ψήφισε κατά της μεταφοράς των αποθεματικών , όπως και οι περισσότεροι δήλωσαν ότι είναι κατά της ΚΥΑ περί αιγιαλών και ότι όπως είπαν , δεν πρέπει να βλέπουμε πάντα την νομιμότητα …… γιατί τα τραπέζια και τα καθίσματα πάνω στο Κύμα είναι το χρώμα μας πράγμα πού συμφώνησαν και οι παραβρισκόμενοι ΚΟΥΛΑΚΗΣ-ΚΑΣΙΟΥ.

Με όλα τα ανωτέρω διαπιστώνω ότι όλες οι ενέργειες αλλά και οι πράξεις αυτών των συντρόφων δεν θέλω να πιστέψω ότι είχαν δόλο αλλά και σκοπιμότητα με προφανή σκοπό να μεθοδεύσουν καταστάσεις και έτσι η οργάνωση μας να έλθει στα χέρια καιροσκόπων πού είδαν τώρα εξ αιτίας της κυβέρνησης Σύριζα να επωφεληθούν για ίδιο όφελος καταστάσεις!!

Παρά τις επανειλημμένες αναφορές και προτροπές μου ότι η όλη διαδικασία όχι ως προς την συλλογή απογραφικό δελτίων και αιτήσεων νέων μελών, αλλά ως προς την καταστατική διαδικασία ψήφισης συντονιστικής χωρίς τά μέλη της οργάνωσης έπρεπε να αναβληθεί και με την παρουσία της υπεύθυνης για τις οργανώσεις ΟΛΓΑΣ ΑΘΑΝΙΤΟΥ να γίνουν οι διαδικασίες με πρόσκληση σε όλα τα μέλη και παράλληλα να ακούσουν τις θέσεις και τις απόψεις των μελλών πού θα συμμετείχαν στην συντονιστική Επιτροπή, ο σύντροφος ΚΟΥΛΑΚΗΣ προχώρησε στην διαδικασία εκλογής διά βοής τριμελούς συντονιστικής επιτροπής εντελώς μα εντελώς αντικαταστατικά καταργώντας έτσι την οργάνωση καθώς και αποφάσεις της.

Επομένως για τους παραπάνω λόγους, ζητώ, ως μέλος της γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ T.O. ΠΑΤΜΟΥ και της νόμιμης οργάνωσης Πάτμου και ως μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής της Β. Δωδ/σου, και ακόμα ως εκφραστής των οργισμένων φωνών των μελών της οργάνωσης για την παράνομη διαδικασία και την αλλαγή προσώπων με αντικαταστατικές διαδικασίες, την ακύρωση της παρωδίας της διαδικασίας Κουλάκη-Κασίου και την επανάληψη αυτής με την υπεύθυνο από πλευρά του κόμματος ΟΛΓΑ ΑΘΑΝΙΤΗ σε οποιαδήποτε διαδικασία».

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ
Διευκρινήσεις από Ν.Ε.Β.Σ. Δωδεκανήσου για την επιστολή του κ. Μαυρωνά
«Αγαπητοί Πάτμιοι συμπατριώτες, δυστυχώς για εμάς, η πρώτη μας δημόσια επικοινωνία δεν θα είναι για κάποιο σοβαρό λόγο. Γίνεται για να απαντήσουμε σε κάποιους ανόητους και αβάσιμους ισχυρισμούς του κ. Μαυρωνά.

Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να υποκύψουμε στον πειρασμό μιας δημόσιας αντιπαράθεσης για οργανωτικά θέματα με κανέναν. Οι λόγοι προφανείς.
1. Τα εν οίκω μη εν δήμω. Αυτή την κρίσιμη στιγμή για το ΣΥΡΙΖΑ και τη χώρα μας μόνο ανόητα ματαιόδοξοι προτάσσουν το προσωπικό τους συμφέρον και κάνουν δημόσιες παρεμβάσεις με οδηγό τους τη συκοφάντηση και τους γελοίους ισχυρισμούς.
2. Ο κ. Μαυρωνάς αυτή την στιγμή δεν λογίζεται μέλος του ΣΥΡΙΖΑ αφού δεν έχει συντάξει το απογραφικό του δελτίο ως όφειλε.

Στην παρούσα φάση οφείλουμε να τονίσουμε με σαφήνεια το εξής, Μαυρωνάς – συντονιστής, Μαυρωνάς – υποψήφιος Βουλευτής, Μαυρωνάς – Υποψήφιος Δήμαρχος, Μαυρωνάς – Συνέδριο, Μαυρωνάς – Νομαρχιακή και τόσα άλλα δεν υφίσταται πλέον. Οι οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ έχουν σαν υλικά για τη στερεή δόμηση τους την ιδεολογία και την πολιτική όσμωση της αριστεράς δεν νοείται να είναι ατομικό πρατήριο κανενός. Είμαστε χαρούμενοι διότι πλέον στην Πάτμο υπάρχει μια οργάνωση που την αποτελούν άτομα με ηθικό και πολιτικό υπόβαθρο αντάξιο των περιστάσεων. Έχει εκλεγεί νέο Συντονιστικό Όργανο και αυτό και μόνο αυτό εκφράζει το ΣΥΡΙΖΑ στην Πάτμο.

Συνειδητά αποφύγαμε να απαντήσουμε στους ψεύτικους ισχυρισμούς του κ. Μαυρωνά, διότι αν το πράτταμε, εμμέσως θα νομιμοποιούσαμε τη δημόσια αντιπαράθεση, το οποίο σε καμία περίπτωση δεν επιθυμούμε. Είναι αυτονόητο ότι δεν πρόκειται να απαντήσουμε ποτέ ξανά σε οτιδήποτε στο δημόσιο χώρο. Το λόγο τον έχουν τα όργανα του κόμματος».

rodiaki.gr

Tags: ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΜΟΥΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑΠΑΤΜΟΣ
Share3Tweet2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ήττα του Ελληνικού Δημοσίου σε υπόθεση δημόσιας γης στην Πάτμο
ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑ

O Δήμος Πάτμου αποφάσισε το κλείσιμο όλων των σχολικών μονάδων την Παρασκευή, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων

04.12.2025
627
Ν. Τσαμπαλάκης: Η Πάτμος κηρύχθηκε επίσημα σε κατάσταση λειψυδρίας
ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑ

Ν. Τσαμπαλάκης: Η Πάτμος κηρύχθηκε επίσημα σε κατάσταση λειψυδρίας

02.12.2025
387
Ήττα του Ελληνικού Δημοσίου σε υπόθεση δημόσιας γης στην Πάτμο
ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑ

Πάτμος: Αναπληρωτές και νεοδιόριστοι εκπαιδευτικοί χωρίς στέγη και ενίσχυση

28.11.2025
602
Επόμενο

Σύλληψη 27 παράνομων μεταναστών στο Φαρμακονήσι

Η ΛΕΡΟΣ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Διαφωνεί με τις διαγραφές ο βουλευτής Κ. Κάισερλης!

    07.12.2006
    Διαφωνεί με τις διαγραφές ο βουλευτής Κ. Κάισερλης! Πριν 19 χρόνια 1.3K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Σε δημόσια διαβούλευση το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα για την Ανάπτυξη του Δήμου…

    07.12.2011
    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Σε δημόσια διαβούλευση το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα για την Ανάπτυξη του Δήμου Λέρου – Καταθέστε τις προτάσεις σας Πριν 14 χρόνια 1.3K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων Λέρου

    07.12.2012
    Προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων Λέρου Πριν 13 χρόνια 1.2K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Λουκέτο στον Δήμο Λειψών μέχρι να λυθεί το πρόβλημα της Υγείας!

    07.12.2013
    Λουκέτο στον Δήμο Λειψών μέχρι να λυθεί το πρόβλημα της Υγείας! Πριν 12 χρόνια 1.4K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Τον Αλέξη Τσίπρα επισκέφτηκε ο Παντελής Μαραβέλιας στο πλαίσιο των καθηκόντων του στην…

    07.12.2014
    Τον Αλέξη Τσίπρα επισκέφτηκε ο Παντελής Μαραβέλιας στο πλαίσιο των καθηκόντων του στην ΑΗΕΡΑ Πριν 11 χρόνια 2.6K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Ισόβια χωρίς ελαφρυντικά για το θάνατο από υποσιτισμό του βρέφους από τη Λέρο!

    07.12.2015
    Ισόβια χωρίς ελαφρυντικά για το θάνατο από υποσιτισμό του βρέφους από τη Λέρο! Πριν 10 χρόνια 1.9K
kroupia leros

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Λέρος: Στη δικαιοσύνη για πορνογραφία ανηλίκων 59χρονος Γερμανός

    30.11.2025
    Λέρος: Στη δικαιοσύνη για πορνογραφία ανηλίκων 59χρονος Γερμανός 1.9K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Πρόσκληση Δημάρχου Λέρου στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις

    03.12.2025
    Πρόσκληση Δημάρχου Λέρου στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις 1.8K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Λέρος: Παγκόσμιο Χάλκινο για τον Ζαχαρία Νεμποτάκη στο WAKO Senior World Championship 2025…

    30.11.2025
    Λέρος: Παγκόσμιο Χάλκινο για τον Ζαχαρία Νεμποτάκη στο WAKO Senior World Championship 2025 στο Άμπου Ντάμπι 1.8K
  • ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑ

    Αλλαγή δρομολογίων του Blue Star Patmos λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών

    03.12.2025
    Αλλαγή δρομολογίων του Blue Star Patmos λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών 1.7K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Λέρος: Αιφνιδιαστική διακομιδή στη Ρόδο για τον αναισθησιολόγο

    03.12.2025
    Λέρος: Αιφνιδιαστική διακομιδή στη Ρόδο για τον αναισθησιολόγο 1.6K

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΗ

  • Λέρος: Το πρόγραμμα Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου, 6 και 7 Δεκεμβρίου

    Λέρος: Το πρόγραμμα Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου, 6 και 7 Δεκεμβρίου

    50 shares
    Share 21 Tweet 12
  • Ευάγγελος Ασβεστάς: «Κύριε Κόλια Αρκετά! Η Λέρος δεν αντέχει άλλη τοξικότητα στα Δημοτικά Συμβούλια»

    60 shares
    Share 28 Tweet 14
  • Στέλιος Λουλουδιάς: “Όχι άλλη υποβάθμιση, η Λέρος δεν αξίζει αυτή την εικόνα”

    61 shares
    Share 26 Tweet 15
  • Λέρος: Ιδρύεται νέος σύλλογος Tennis [VIDEO]

    63 shares
    Share 37 Tweet 11
  • Λιμεναρχείο Λέρου: Κλείνει για οχήματα το Λιμάνι της Αγίας Μαρίνας μέχρι τον Μάρτιο

    77 shares
    Share 34 Tweet 18
louloudias
Currently Playing

Λέρος: Σε εγρήγορση ο Δήμος εν αναμονή της κακοκαιρίας – Δηλώσεις Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών

Λέρος: Σε εγρήγορση ο Δήμος εν αναμονή της κακοκαιρίας  – Δηλώσεις Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών

Λέρος: Σε εγρήγορση ο Δήμος εν αναμονή της κακοκαιρίας – Δηλώσεις Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών

Featured
Λέρος: “Οργασμός” έργων και δράσεων από την Επιτροπή Πολιτισμού και Ενημέρωσης

Λέρος: “Οργασμός” έργων και δράσεων από την Επιτροπή Πολιτισμού και Ενημέρωσης

Featured
  • Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται ο Δήμος Λέρου ενόψει της επερχόμενης κακοκαιρίας, η οποία σύμφωνα με τις προβλέψεις αναμένεται να πλήξει την περιοχή τις επόμενες ώρες.

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Γιώργος Τσαχουργιανίδης δήλωσε ότι είναι σε άμεση επικοινωνία με το συντονιστικό όργανο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, κάνοντας λόγο για ακραία καιρικά φαινόμενα.

Παράλληλα δήλωσε ότι έχουν ήδη ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης, με συνεργεία σε επιφυλακή και παρεμβάσεις σε σημεία που παρουσιάζουν αυξημένο κίνδυνο.

Σημειώνεται ότι, ο Δήμος Λέρου καλεί τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους και να ακολουθούν τις οδηγίες των αρχών.

«Είμαστε σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα. Παρακολουθούμε συνεχώς την εξέλιξη των φαινομένων και θα παρέμβουμε όπου χρειαστεί», σημείωσε ο Αντιδήμαρχος.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του Νίκου Ιγνατίδη
  • Σημειώνεται ότι το βιβλίο θα διανεμηθεί δωρεάν στους μαθητές των Λυκείων της Λέρου και στους εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων.

Δείτε όσα δήλωσε η Πρόεδρος της Επιτροπής στο παρακάτω βίντεο, όπως το επιμελήθηκε ο Νίκος Ιγνατίδης.
  • Σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς κινείται ήδη η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Λέρου, η οποία εργάζεται εντατικά για τη δημιουργία του Χριστουγεννιάτικου Χωριού.

Οι προετοιμασίες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, ώστε όλα να είναι έτοιμα για τη μεγάλη γιορτή και το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου.

Δείτε τις πρώτες εικόνες στο ρεπορτάζ που επιμελήθηκε ο Νίκος Ιγνατίδης

Περισσότερα -> lerosnews.gr
  • Συνεχίζεται ομαλά και με ιδιαίτερη φροντίδα το κλάδεμα των πεύκων στο Λακκί, μια εργασία που πραγματοποιείται για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια. Το έργο εξελίσσεται χωρίς απρόοπτα και με εμφανές μεράκι από τους εργαζόμενους.

Το συνεργείο που έχει αναλάβει την παρέμβαση αποτελείται από περίπου δέκα άτομα, ενώ την όλη διαδικασία επιβλέπουν δύο γεωπόνοι, εξασφαλίζοντας ότι οι εργασίες γίνονται με επιστημονική ακρίβεια και σεβασμό στα δέντρα.

Στην ουσία, δεν πρόκειται απλώς για ένα συνηθισμένο κλάδεμα, αλλά για ολοκληρωμένη φροντίδα και καλλωπισμό των πεύκων, μια εικόνα που η Λέρος δεν είχε συνηθίσει να βλέπει.

Περισσότερα -> lerosnews.gr
  • Ένας νέος σύλλογος τένις ιδρύεται στο νησί της Λέρου, αποτελώντας πλέον τον τρίτο αθλητικό φορέα που ασχολείται με το συγκεκριμένο άθλημα. Η ίδρυσή του επιβεβαιώνει τη σταθερή άνοδο της δημοτικότητας του τένις στο νησί και την αυξανόμενη συμμετοχή μικρών και μεγάλων.

Διαβάστε περισσότερα στο lerosnews.gr
Facebook Twitter Youtube Instagram
LEROS NEWS - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

Από το 2004 έγκυρη και αντικειμενική ενημέρωση
LEROS NEWS – ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

Follow us on social media:

Πρόσφατα άρθρα

  • Ένωση Ιατρών ΚΘΛ: “Το Νοσοκομείο Λέρου οδηγείται στη διάλυση. Αυτή είναι η πολιτική τους – κι εμείς δεν θα τη νομιμοποιήσουμε”
  • Saos Ferries: Δύο δωρεάν επιπλέον δρομολόγια για την εξυπηρέτηση του Αγαθονησίου
  • Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης θα κηρυχθεί το Καστελλόριζο
  • Λέρος: Κατολίσθηση γεφυριού στον Ξηρόκαμπο – Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα από την κακοκαιρία

Νεότερα Video

Λέρος: Σε εγρήγορση ο Δήμος εν αναμονή της κακοκαιρίας  – Δηλώσεις Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών

Λέρος: Σε εγρήγορση ο Δήμος εν αναμονή της κακοκαιρίας – Δηλώσεις Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών

1.1k ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ
4 Δεκεμβρίου 2025
Σε ρυθμούς… Χριστουγέννων ο Δήμος Λέρου

Σε ρυθμούς… Χριστουγέννων ο Δήμος Λέρου

1.1k ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ
25 Νοεμβρίου 2025

© 2004 - 2025 | LEROS NEWS – ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ |

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In

Add New Playlist

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε τα αποτελέσματα
  • ENGLISH EDITION
  • ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ
  • ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Ν. ΑΙΓΑΙΟΥ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑ
  • ΡΕΠΟΡΤΑΖ

© 2004 - 2025 | LEROS NEWS – ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ |

Ο ιστότοπος lerosnews.gr χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας, συναινείτε στη χρήση των cookies.