ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

  • Φόρτωση…
crithonis-paradise-hotel

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • Κινητοποιήσεις υπέρ της Παλαιστίνης στα Δωδεκάνησα

    Ο Ιωάννης Καλογήρου σχολίασε: Επειδή όντως είναι εύκολο να λέμε ό,τι θέλουμε (ή καλύτερα ό,τι πιστεύουμε), να τονίσω…
    17.08.2025
  • Λέρος: Παραδοσιακό Πανηγύρι στον Δρυμώνα στις 16 Αυγούστου

    Ο Έτσι μπράβο σχολίασε: Αυτη είναι η πραγματική λεριακη μουσική. Δεν αντέχω να βλέπω ντράμς και Keyboard και…
    16.08.2025
  • Λέρος: Παροχή συνδρομής σε 27χρονο τραυματία στο Παντέλι από το Λιμενικό

    Ο Οχι έτσι ακριβώς σχολίασε: Ήταν γυναίκα ναυαγοσώστης, η κ. Κωνσταντίνα. Είχε όλα τα απαραίτητα μαζί της, περιέθαλψε τον…
    16.08.2025
  • Τρεις διακομιδές ασθενών από Λέρο και Λειψούς

    Ο Πέτρος Καρναχωρίτης σχολίασε: Για την ανανέωση διπλώματος μετά τα 65 πέραν των άλλων απαιτείται: Να έχει ο…
    16.08.2025
  • Κινητοποιήσεις υπέρ της Παλαιστίνης στα Δωδεκάνησα

    Ο Δρ. Ηλέκτρα Κωστοπούλου σχολίασε: Επειδή είναι εύκολο να λέμε ό,τι θέλουμε κατά παράβαση της ιστορίας, του διεθνούς δικαίου…
    14.08.2025
kiporama-leros
Ζαχαροπλαστείο "Ρεπαπής"

FOLLOW US

  • 3.829 Fans
  • 560 Followers
  • 592 Subscribers

INSTAGRAM PHOTOS

Follow us!

  • Για πρώτη φορά στη Λέρο, παιδιά ηλικίας 09 έως 14 ετών θα παρουσιάσουν στο κοινό τα δικά τους πρωτότυπα βιντεοπαιχνίδια, τα οποία δημιούργησαν στο πλαίσιο του Aegean Pixels Academy.

Περισσότερα στο LEROSNEWS.GR
  • Από το Λιμεναρχείο Λέρου ανακοινώνεται παράταση εκτέλεσης βολών με πραγματικά πυρά στο πεδίο βολής ξηράς (Παρθένι Ν.Λέρου) έως την 26 Ιουνίου 2025 από ώρα 09:00 έως 15:00.

Περισσότερα στο LEROSNEWS.GR
  • Συνάντηση με τον τον Πρόεδρο και τον Διευθυντή της ΑΝ.ΔΩ. είχε σήμερα ο Δήμαρχος Λέρου κ. Τιμόθεος Κωττάκης στο γραφείο του, όπου συζητήθηκαν θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων τους.

Περισσότερα στο LEROSNEWS.GR
  • Έντονη δυσαρέσκεια επικρατεί στις τάξεις του Πανιωνίου Λέρου μετά την ήττα με 55-50 από τον Κολοσσό Ρόδου στον ημιτελικό του Final 4 Παμπαίδων, που διεξήχθη στη Ρόδο.

Περισσότερα στο LEROSNEWS.GR
  • Στη Ρόδο, απόψε στις 18:00, ο Πανιώνιος Λέρου διεκδικεί μια θέση στον μεγάλο τελικό του Final 4, αντιμετωπίζοντας το φαβορί της διοργάνωσης, τον Κολοσσό Ρόδου.

Περισσότερα στο LEROSNEWS.GR
  • Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε σήμερα Τρίτη, 24.6.2025, ο Δήμαρχος Λέρου κ. Τιμόθεος Κωττάκης, στα τοπικά ΜΜΕ, κατά την οποία αναφέρθηκε στις εξελίξεις των έργων και στην επικαιρότητα.

Περισσότερα στο LEROSNEWS.GR
  • Την Λέρο θα επισκεφθεί το προσεχές Σάββατο 28 Ιουνίου ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο Πρωθυπουργός αναμένεται να επισκεφθεί τα σημαντικά έργα που εκτελούνται στο νησί, από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Δήμο Λέρου και θα συνοδεύεται από τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργο Χατζημάρκο και τους βουλευτές Δωδεκανήσου, ενώ είναι πολύ πιθανόν ο κ. Μητσοτάκης το απόγευμα της ίδιας ημέρας να μεταβεί και στην Πάτμο, χωρίς ωστόσο να έχει “κλειδώσει” επί του παρόντος.

Περισσότερα στο LEROSNEWS.GR
  • Την Κυριακή 22 Ιουνίου 2025, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής, η Φιλαρμονική του Δήμου Λέρου πραγματοποίησε για πρώτη φορά στην ιστορία της μια εμβληματική εμφάνιση στις περιοχές της Αγίας Μαρίνας και Λακκί στέλνοντας ένα ηχηρό και αισιόδοξο μήνυμα:

Περισσότερα στο LEROSNEWS.GR
  • Στο Νοσοκομείο της Λέρου διακομίστηκε την Κυριακή ένας 20χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα ενώ οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα χωρίς δίπλωμα και υπό την επήρεια αλκοόλ.

Περισσότερα στο LEROSNEWS.GR
Παρασκευή 22 Αυγούστου, 2025
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
25 °c
Agia Marina
25 ° Παρ
25 ° Σάβ
LEROS NEWS - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ
  • ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
  • ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΡΕΠΟΡΤΑΖ-VIDEO
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ENGLISH EDITION
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε τα αποτελέσματα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ
  • ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
  • ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΡΕΠΟΡΤΑΖ-VIDEO
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ENGLISH EDITION
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε τα αποτελέσματα
LEROS NEWS - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
Αρχική ΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ: Το Κογκρέσο ενέκρινε γιγαντιαίο πακέτο στρατιωτικής βοήθειας στην Ουκρανία

Leros News Leros News
24 Απριλίου 2024
- ΔΙΕΘΝΗ
Χρόνος ανάγνωσης: 2 Λεπτά
A A
0
ΗΠΑ: Το Κογκρέσο ενέκρινε γιγαντιαίο πακέτο στρατιωτικής βοήθειας στην Ουκρανία
1.1k
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
36.2k
ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ
Share on FacebookShare on Twitter

Η Γερουσία των ΗΠΑ ενέκρινε ένα πακέτο εξωτερικής βοήθειας ύψους 95 δισ. δολαρίων (76 δισ. λιρών) που περιλαμβάνει στρατιωτική υποστήριξη για την Ουκρανία, το Ισραήλ και την Ταϊβάν. Ο Μπάιντεν αναμένεται να υπογράψει τη νομοθεσία την Τετάρτη.

Το αμερικανικό Κογκρέσο ενέκρινε οριστικά την Τρίτη πακέτο-μαμούθ περαιτέρω στρατιωτικής και οικονομικής βοήθειας στην Ουκρανία, καρπό πολύμηνων, εξαιρετικά τεταμένων και κοπιωδών παζαριών.

Το πακέτο χρηματοδοτήσεων -που συμπεριλαμβάνει επίσης κεφάλαια για το Ισραήλ, την Ταϊβάν, καθώς και τελεσίγραφο για την πλατφόρμα TikTok- εγκρίθηκε με εξαιρετικά ευρεία πλειοψηφία από τη Γερουσία. Είχε εγκριθεί ήδη το Σάββατο από τη Βουλή των Αντιπροσώπων.

Διαβάστε επίσης:

Δύο σενάρια για το πώς θα τελειώσει ο πόλεμος στην Ουκρανία

Αυτό που ο ρωσικός στρατός δεν μπορεί κατακτήσει και ο Πούτιν ζητάει στο πιάτο: Το «οχυρό της Ουκρανίας»

20.08.2025
465
Μακρόν: Η Γαλλία ανοιχτή στην επέκταση της πυρηνικής ομπρέλας σε χώρες της Ευρώπης

Μακρόν: Ο Πούτιν είναι αρπακτικό, ένα τέρας στις πόρτες μας -Σπανίως έχει τηρήσει τις δεσμεύσεις του

19.08.2025
387

Ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν ανακοίνωσε αμέσως πως θα το επικυρώσει εντός της ημέρας, διαβεβαιώνοντας πως οι ΗΠΑ «θα αρχίσουν να στέλνουν όπλα και υλικό στην Ουκρανία αυτή την εβδομάδα», μετά την έγκριση από το Κογκρέσο πακέτου χρηματοδοτήσεων που περίμενε ανυπόμονα το Κίεβο.

«Θα υπογράψω την πρόταση νόμου και θα απευθυνθώ στον αμερικανικό λαό μόλις φθάσει στο γραφείο μου» εντός της ημέρας, πρόσθεσε ο κ. Μπάιντεν, σύμφωνα με δελτίο Τύπου που δημοσιοποίησαν οι υπηρεσίες του στον Λευκό Οίκο.

«Εντός ημερών» η βοήθεια λέει το Πεντάγωνο

Το υπουργείο Αμυνας των ΗΠΑ διαβεβαίωσε, από την πλευρά του, ότι νέα στρατιωτική βοήθεια των ΗΠΑ θα παραδοθεί στις ένοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας «εντός ημερών».

Ο εκπρόσωπος του Πενταγώνου Πατ Ράιντερ δήλωσε, κατά τη διάρκεια τακτικής ενημέρωσης των διαπιστευμένων συντακτών στην Ουάσιγκτον, ότι η νέα βοήθεια θα «βασιστεί στις πιο επείγουσες ανάγκες» του Κιέβου. Θα περιλαμβάνει «δυνατότητες αντιαεροπορικής άμυνας», καθώς και «πυρομαχικά για το πυροβολικό», πρόσθεσε.

«Κάνουμε το παν εντός των δυνάμεών μας (…), για να είμαστε σε θέση να προσφέρουμε επιπρόσθετη βοήθεια στην Ουκρανία το ταχύτερο δυνατόν» επέμεινε.

Επειτα από μήνες πολιτικού αδιεξόδου στο αμερικανικό Κογκρέσο, το Σάββατο η Βουλή των Αντιπροσώπων ενέκρινε πακέτο χρηματοδοτήσεων 61 δισ. δολαρίων, για να προσφερθεί περαιτέρω αμερικανική υποστήριξη στην Ουκρανία, κυρίως στρατιωτική, με μεγάλη πλειοψηφία.

Το “ευχαριστώ” του Κιέβου

Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι ευχαρίστησε την αμερικανική Γερουσία μετά την ψηφοφορία κατά την οποία εγκρίθηκε, με μεγάλη πλειοψηφία, η χορήγηση στρατιωτικής και οικονομικής βοήθειας 61 δισ. δολαρίων από τις ΗΠΑ στη χώρα του.

«Ευχαριστώ τον επικεφαλής της πλειοψηφίας Τσακ Σούμερ και τον ηγέτη των Ρεπουμπλικανών (σ.σ. στο σώμα αυτό του Κογκρέσου) Μιτς Μακόνελ για τον σθεναρό ηγετικό ρόλο που διαδραμάτισαν στην προώθηση αυτού του διακομματικού νόμου, καθώς και όλους τους Αμερικανούς γερουσιαστές και των δύο παρατάξεων που ψήφισαν υπέρ του», ανέφερε ο κ. Ζελένσκι μέσω ιστότοπων κοινωνικής δικτύωσης λίγη ώρα μετά την έγκριση του κειμένου.

Οι ΗΠΑ είναι ο κυριότερος υποστηρικτής σε στρατιωτικό επίπεδο της Ουκρανίας αφότου ξέσπασε ο πόλεμος το 2022, όταν η Ρωσία εισέβαλε στην ουκρανική επικράτεια, όμως το πακέτο της νέας βοήθειας, που περιλαμβάνει απαραίτητο υλικό, ήταν βαλτωμένο για μήνες στο Κογκρέσο.

«Εκτιμώ επίσης την υποστήριξη του προέδρου (των ΗΠΑ Τζο) Μπάιντεν και ελπίζω πως το σχέδιο νόμου θα υπογραφεί σύντομα και ότι το προσεχές πρόγραμμα βοήθειας θα ανέλθει στο ύψος της αποφασιστικότητας που βλέπω πάντα στις διαπραγματεύσεις μας», πρόσθεσε ο κ. Ζελένσκι.

Κατ’ αυτόν οι δυνατότητες «μακρού βεληνεκούς, πυροβολικού και αντιαεροπορικής άμυνας» που θα διατεθούν στην Ουκρανία «είναι απαραίτητα εργαλεία για να αποκαταστήσουμε πιο γρήγορα δίκαιη ειρήνη».

Ο ουκρανικός στρατός αντιμετωπίζει σοβαρή έλλειψη τόσο όπλων όσο και κυρίως πυρομαχικών, καθώς και προσωπικού, την ώρα που ο στρατός της Μόσχας ασκεί ασταμάτητη πίεση στο ανατολικό μέτωπο, όπου πλέον έχει πάρει την πρωτοβουλία των κινήσεων.


Tags: ΟΥΚΡΑΝΙΑ
Share434Tweet271

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ  ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΩΝ ΕΔ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΚΕ: Ανακοίνωση για τις διαπραγματεύσεις σχετικά με τον πόλεμο στην Ουκρανία

19.08.2025
129
Μήνυμα Δένδια σε ΕΕ για Τουρκία: Όχι στο ReArm Europe σε χώρες που απειλούν μέλη της
ΔΙΕΘΝΗ

Ο Τραμπ ανακοίνωσε συνάντηση Πούτιν με Ζελένσκι μετά από επικοινωνία με τον Ρώσο πρόεδρο

19.08.2025
282
Διπλωματικό «μπρα ντε φερ» για την Ουκρανία: Πιέσεις Τραμπ σε Ζελένσκι και «ρελάνς» από Πούτιν
ΔΙΕΘΝΗ

Τι «αγοράζει» ο Ζελένσκι από τον Τραμπ για να πάρει εγγυήσεις ασφαλείας

19.08.2025
361
Επόμενο
Λειψοί: Η Περιφέρεια υλοποιεί το έργο συντήρησης του οδικού δικτύου

Λειψοί: Η Περιφέρεια υλοποιεί το έργο συντήρησης του οδικού δικτύου

ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Στη Λέρο ο Περιφερειάρχης, συνάντηση εργασίας με τη δημοτική αρχή

    22.08.2011
    Στη Λέρο ο Περιφερειάρχης, συνάντηση εργασίας με τη δημοτική αρχή Πριν 14 χρόνια 3.3K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Λέρος: Κατάταξη του προσωπικού της ΔΕΥΑΛ στο Δήμο Λέρου – Λύνεται το πρόβλημα…

    22.08.2012
    Λέρος: Κατάταξη του προσωπικού της ΔΕΥΑΛ στο Δήμο Λέρου – Λύνεται το πρόβλημα των εργαζομένων Πριν 13 χρόνια 2.4K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Μονάδα Άμεσης Αντιμετώπισης Θαλάσσιας Ρύπανσης, από τη Μαρίνα Νήσου Λέρου, Εύρος Ν.Α.Ε.

    22.08.2013
    Μονάδα Άμεσης Αντιμετώπισης Θαλάσσιας Ρύπανσης, από τη Μαρίνα Νήσου Λέρου, Εύρος Ν.Α.Ε. Πριν 12 χρόνια 1.2K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    ΛΕΡΟΣ: Σύλληψη 13 παράνομων μεταναστών

    22.08.2014
    ΛΕΡΟΣ: Σύλληψη 13 παράνομων μεταναστών Πριν 11 χρόνια 2.2K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Σ. ΛΟΥΛΟΥΔΙΑΣ: Στη δημοσιότητα το απόσπασμα από το βιβλίο συμβάντων του Αστυνομικού Τμήματος…

    22.08.2015
    Σ. ΛΟΥΛΟΥΔΙΑΣ: Στη δημοσιότητα το απόσπασμα από το βιβλίο συμβάντων του Αστυνομικού Τμήματος Λέρου για το “ΛΕΡΟΣ” Πριν 10 χρόνια 2.3K
kroupia leros

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Λέρος: Ο “Κόρακας” πέταξε στον ουρανό… Το μεγάλο «αντίο» στον Μανώλη Χονδρόγιαννο

    12.08.2025
    Λέρος: Ο “Κόρακας” πέταξε στον ουρανό… Το μεγάλο «αντίο» στον Μανώλη Χονδρόγιαννο 4.2K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Λέρος: Σύλληψη 41χρονου για ναρκωτικά – Απείλησε αστυνομικούς με αεροβόλο πιστόλι

    11.08.2025
    Λέρος: Σύλληψη 41χρονου για ναρκωτικά – Απείλησε αστυνομικούς με αεροβόλο πιστόλι 2.5K
  • ΡΕΠΟΡΤΑΖ

    Λέρος – Ρεπορτάζ: Επέστρεψε και απελευθερώθηκε ο σπάνιος Σπιζαετός

    12.08.2025
    Λέρος – Ρεπορτάζ: Επέστρεψε και απελευθερώθηκε ο σπάνιος Σπιζαετός 2.3K
  • ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑ

    Κινητοποιήσεις υπέρ της Παλαιστίνης στα Δωδεκάνησα

    11.08.2025
    Κινητοποιήσεις υπέρ της Παλαιστίνης στα Δωδεκάνησα 2.2K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Λέρος: Σύλληψη 40χρονου ημεδαπού για κακομεταχείριση ζώου

    12.08.2025
    Λέρος: Σύλληψη 40χρονου ημεδαπού για κακομεταχείριση ζώου 2K

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΗ

  • Λέρος: Το Σάββατο 23 Αυγούστου η «Γιορτή Κρασιού» στον Δρυμώνα

    Λέρος: Το Σάββατο 23 Αυγούστου η «Γιορτή Κρασιού» στον Δρυμώνα

    25 shares
    Share 10 Tweet 6
  • Λέρος: Συναυλία με τον Παντελή Θαλασσινό στις 28 Αυγούστου

    24 shares
    Share 10 Tweet 6
  • Λέρος: Το πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων “Καλοκαίρι 2025”

    283 shares
    Share 113 Tweet 71
  • Μονιμοποιήθηκαν 98 εκπαιδευτικοί στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Δωδεκανήσου

    40 shares
    Share 16 Tweet 10
  • Σημαντική ανακοίνωση από τη Β’ ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου

    20 shares
    Share 8 Tweet 5
Navarone-ad
  • Για πρώτη φορά στη Λέρο, παιδιά ηλικίας 09 έως 14 ετών θα παρουσιάσουν στο κοινό τα δικά τους πρωτότυπα βιντεοπαιχνίδια, τα οποία δημιούργησαν στο πλαίσιο του Aegean Pixels Academy.

Περισσότερα στο LEROSNEWS.GR
  • Από το Λιμεναρχείο Λέρου ανακοινώνεται παράταση εκτέλεσης βολών με πραγματικά πυρά στο πεδίο βολής ξηράς (Παρθένι Ν.Λέρου) έως την 26 Ιουνίου 2025 από ώρα 09:00 έως 15:00.

Περισσότερα στο LEROSNEWS.GR
  • Συνάντηση με τον τον Πρόεδρο και τον Διευθυντή της ΑΝ.ΔΩ. είχε σήμερα ο Δήμαρχος Λέρου κ. Τιμόθεος Κωττάκης στο γραφείο του, όπου συζητήθηκαν θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων τους.

Περισσότερα στο LEROSNEWS.GR
  • Έντονη δυσαρέσκεια επικρατεί στις τάξεις του Πανιωνίου Λέρου μετά την ήττα με 55-50 από τον Κολοσσό Ρόδου στον ημιτελικό του Final 4 Παμπαίδων, που διεξήχθη στη Ρόδο.

Περισσότερα στο LEROSNEWS.GR
  • Στη Ρόδο, απόψε στις 18:00, ο Πανιώνιος Λέρου διεκδικεί μια θέση στον μεγάλο τελικό του Final 4, αντιμετωπίζοντας το φαβορί της διοργάνωσης, τον Κολοσσό Ρόδου.

Περισσότερα στο LEROSNEWS.GR
  • Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε σήμερα Τρίτη, 24.6.2025, ο Δήμαρχος Λέρου κ. Τιμόθεος Κωττάκης, στα τοπικά ΜΜΕ, κατά την οποία αναφέρθηκε στις εξελίξεις των έργων και στην επικαιρότητα.

Περισσότερα στο LEROSNEWS.GR
  • Την Λέρο θα επισκεφθεί το προσεχές Σάββατο 28 Ιουνίου ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο Πρωθυπουργός αναμένεται να επισκεφθεί τα σημαντικά έργα που εκτελούνται στο νησί, από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Δήμο Λέρου και θα συνοδεύεται από τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργο Χατζημάρκο και τους βουλευτές Δωδεκανήσου, ενώ είναι πολύ πιθανόν ο κ. Μητσοτάκης το απόγευμα της ίδιας ημέρας να μεταβεί και στην Πάτμο, χωρίς ωστόσο να έχει “κλειδώσει” επί του παρόντος.

Περισσότερα στο LEROSNEWS.GR
  • Την Κυριακή 22 Ιουνίου 2025, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής, η Φιλαρμονική του Δήμου Λέρου πραγματοποίησε για πρώτη φορά στην ιστορία της μια εμβληματική εμφάνιση στις περιοχές της Αγίας Μαρίνας και Λακκί στέλνοντας ένα ηχηρό και αισιόδοξο μήνυμα:

Περισσότερα στο LEROSNEWS.GR
Facebook Twitter Youtube Instagram
LEROS NEWS - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

Από το 2004 έγκυρη και αντικειμενική ενημέρωση
LEROS NEWS – ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

Follow us on social media:

Πρόσφατα άρθρα

  • Συλληπτήριο μήνυμα Μάνου Κόνσολα για τον αδόκητο θάνατο του Αποστόλου Βεσυροπουλου
  • Πανιώνιος Λέρου: Συναυλία με την ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ στο γήπεδο Λακκίου – Τετάρτη 27 Αυγούστου 2025
  • Λέρος: Συναυλία με τον Παντελή Θαλασσινό στις 28 Αυγούστου
  • Συλληπτήριο μήνυμα Κατερίνας Εμμανουήλ για τον θάνατο του Απόστολου Βεσυρόπουλου

Νεότερα Video

Λέρος: Ολόκληρη η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 19ης Αυγούστου 2025

Λέρος: Ολόκληρη η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 19ης Αυγούστου 2025

976 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ
19 Αυγούστου 2025
Λέρος: Η απόλυτη καλοκαιρινή πρόταση παγωτού από τα ζαχαροπλαστεία «Ρεπαπής»

Λέρος: Η απόλυτη καλοκαιρινή πρόταση παγωτού από τα ζαχαροπλαστεία «Ρεπαπής»

439 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ
12 Αυγούστου 2025

© 2004 - 2025 | LEROS NEWS – ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ |

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In

Add New Playlist

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε τα αποτελέσματα
  • ENGLISH EDITION
  • ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ
  • ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Ν. ΑΙΓΑΙΟΥ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑ
  • ΡΕΠΟΡΤΑΖ

© 2004 - 2025 | LEROS NEWS – ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ |

Ο ιστότοπος lerosnews.gr χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας, συναινείτε στη χρήση των cookies.