Ανακοινώθηκε από το Δήμο Λέρου το πρόγραμμα εορτασμού Πολιούχου Αγ. Μαρίνας το οποίο έχει ως εξής:
ΠΕΜΠΤΗ 16/07/2015
Ώρα 19:30΄ μ.μ
Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός.
Μετά το πέρας του εσπερινού θα γίνει λιτάνευση της ιεράς εικόνας, συνοδείας του ιερού κλήρου, των αντρών της ΥΝΤΕΛ, της Φιλαρμονικής του Δήμου Λέρου, των τοπικών αρχών & του πιστού λαού.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17/07/2015
Ώρα 08:00΄ π.μ.
Τέλεση Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας.
Ώρα 19:30΄ μ.μ.
Θα τελεσθεί το μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου στον εορτάζοντα ιερό ναό και θα γίνει αναφορά στον βίο της Αγίας Μαρίνας.
• Παρακαλείται το Αστυνομικό Τμήμα Λέρου όπως μεριμνήσει για τη λήψη μέτρων τάξης και κυκλοφορίας κατά την λιτάνευση της ιεράς εικόνας δια της παραλιακής οδού – το λιμάνι της Αγ. Μαρίνας – το Αστυνομικό Τμήμα Λέρου και την επάνοδό της εις Ιερό Ναό.
















![Λέρος: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία των εκλογών στον Εμπορικό Σύλλογο [VIDEO]](https://lerosnews.gr/wp-content/uploads/2025/03/emporikos-syllogos.webp)


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
Λέρος: Οι μαθητές της Γ΄ τάξης του Μπελλενείου Γυμνασίου καθάρισαν την παραλία Παντελίου
Λέρος: Οι μαθητές της Γ΄ τάξης του Μπελλενείου Γυμνασίου καθάρισαν την παραλία Παντελίου
Λέρος: Στην 7η International Yachting Sector στο Μαρμαρίς ο τουριστικός πράκτορας Δημήτρης Καστής
Λέρος: Σύλληψη 33χρονου για κατοχή ναρκωτικών και αρχαιοτήτων
Λέρος: 48ωρη απεργία στα ταξί - Τρίτη 2 & Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2025