Τη Δευτέρα 7.7.2025 Δήμαρχος Λέρου κ. Τιμόθεος Κωττάκης είχε μια ουσιαστική συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Μανώλη Κουτουλάκη.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν αναλυτικά όλα τα χρηματοδοτικά προγράμματα και τα έργα που αφορούν τον Δήμο μας, με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη και την επίλυση χρόνιων προβλημάτων.
Για το θέμα, ο Δήμαρχος Λέρου κ. Κωττάκης δήλωσε:
“Χθες το απόγευμα με μεγάλη χαρά συναντήθηκα για αρκετή ώρα με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής στο γραφείο του και εξετάσαμε – αναλύσαμε όλες τις χρηματοδοτήσεις – έργα του Υπουργείου προς τον Δήμο Λέρου. Ευχαριστώ τον Γενικό Γραμματέα Μανώλη Κουτουλάκη για την κατανόηση των προβλημάτων του νησιού μας και για την αποτελεσματικότητά του στην επίλυσή τους”.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
Frantsesko DiPierro: Ο «Μπερές» του αειμνήστου Κωστή Καζηλιέρη στον Δρυμώνα της Λέρου
Ταξίδι - αστραπή του Δημάρχου Λέρου στη Ρόδο
Ταξίδι - αστραπή του Δημάρχου Λέρου στη Ρόδο
Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Πάτμου
Λέρος: Ανακοίνωση - Πρόσκληση της Ένωσης Υπαλλήλων και της Ένωσης Ιατρών ΚΘΛ