Συνάντηση με τον υπηρεσιακό Υπουργό Υγείας κ. Κίττα θα έχει σήμερα ο Δήμαρχος Λέρου και ο Αναπληρωτής Διοικητής του ΚΘΛ.
Σύμφωνα με την ενημέρωση που είχαμε, ο Δήμαρχος Λέρου κάλεσε στη συνάντηση με τον Υπουργό, και τους επικεφαλής της Μειοψηφίας, ώστε να διεκδικήσουν από κοινού άμεση και ουσιαστική λύση στα προβλήματα του Νοσοκομείου Λέρου.
Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον Δήμαρχο Λέρου, τόνισε ότι στην περίπτωση μη εξεύρεσης ικανοποιητικής λύσης, θα καλέσει Λαική Συνέλευση την Κυριακή 10 Ιουνίου, για να ενημερώσει τον Λεριακό Λαό και να προχωρήσει σε δυναμικές κινητοποιήσεις.
Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν σκέψεις για αποχή των κατοίκων της Λέρου, από τις επικείμενες βουλευτικές εκλογές.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
Λέρος: "Ξηλώθηκε" και αποκαθίσταται ο "ηλεκτροφωτισμός χωρίς μελέτη" στο Παρθένι
Λέρος: Σε ποιους οικισμούς καταργείται ο ΕΝΦΙΑ μέσα στα επόμενα δύο χρόνια
Λέρος: Ξεκινούν έλεγχοι και πιστοποιήσεις σε 19 παιδικές χαρές του νησιού
Κινητοποιήσεις υπέρ της Παλαιστίνης στα Δωδεκάνησα
Λέρος: Παραδοσιακό Πανηγύρι στον Δρυμώνα στις 16 Αυγούστου