back to top
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΠΑΤΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΙΓΑΙΟΠΕΛΑΓΙΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΠΑΤΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΙΓΑΙΟΠΕΛΑΓΙΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ

Στις 27-28 Σεπτεμβρίου διεξήχθησαν στο νησί της Κω, οι Αιγαιοπελαγίτικοι αγώνες στίβου για εικοστή έβδομη φορά υπό την αιγίδα των Σ.Ε.Γ.Α.Σ, Γ.Γ. ΑΙΓΑΙΟΥ και Δήμο  Κω.

Η συμμετοχή των 31 ομάδων από τα νησιά του Αιγαίου, με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό σε ταλαιπωρία και κούραση για αθλητές, προπονητές και συνοδούς αποδεικνύει πως υπάρχει καλή θέληση και αγάπη για τον αθλητισμό.

Η συμμετοχή αθλητών από όλες τις ηλικίες και από άτομα με ειδικές ανάγκες δείχνει ότι ο αθλητισμός δεν είναι απλά ασχολία, αλλά τρόπος ζωής.

Οι επίσημοι καλεσμένοι των αγώνων από όλες τις βαθμίδες της Διοίκησης και του  αθλητικού χώρου επιβεβαίωσαν για ακόμη μία φορά πως τέτοιες δράσεις είναι αξιέπαινες και οφείλουμε να τις υποστηρίξουμε με τον τρόπο μας, ξεκινώντας από την απλή γειτονιά του χωριού που ίσως δεν διαθέτει την απαραίτητη  υποδομή για προπόνηση…

Ο Αθλητικός Σύλλογος ΞΑΝΘΟΣ Ο ΠΑΤΜΙΟΣ  με έτος ίδρυσης το 1986 για πρώτη φορά πήρε μέρος σε αγώνες στίβου.

Οι αθλητές που έλαβαν μέρος είναι οι: Μέρη Σοφία, Θεοδοσίου Μαρία-Διασώζουσα, Καμίτσης Αχιλλέας και Γαλάζιος Χρήστος. Η ομάδα είναι μεγαλύτερη αλλά τεχνικοί λόγοι μείωσαν την συμμετοχή.

Διάκριση λάβαμε με την συμμετοχή του Καμίτση Αχιλλέα στο αγώνισμα ταχύτητας των 150 μέτρων.

Οι υπεύθυνοι της οργανωτικής επιτροπής έδωσαν συγχαρητήρια για την συμμέτοχη και την βαθμολογία που λάβαμε, 4 βαθμοί και 25η θέση στην κατάταξη των αγώνων.

Την οργάνωση και τις απαιτούμενες ενέργειες προς τα συλλογικά όργανα ανέλαβε ο αθλητής στίβου Αγγελακόπουλος Μπάμπης.

Η ομάδα θα συνεχίσει τις προπονήσεις αν και δεν υπάρχουν οι απαιτούμενες υποδομές με σκοπό την συμμετοχή και στους επόμενους αγώνες στον αθλητικό χώρο.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στις ναυτιλιακές εταιρείες: BlueStarFerries και DODEKANISOS SEAWAYS για τις εκπτώσεις στα εισιτήρια μετακίνησης.

Πληροφορίες :Αγγελακόπουλος Μπάμπης.

Τηλ:6977709451. Email :agelakopoulosb@yahoo.gr

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ