back to top
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Λέρου προς τους επιτυχόντες μαθητές των σχολείων της Λέρου

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΣυγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Λέρου προς τους επιτυχόντες μαθητές των σχολείων της Λέρου

Με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για την εισαγωγή των μαθητών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, ο Δήμαρχος κ. Μιχάλης Κόλιας εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής Λέρου απηύθυνε το παρακάτω μήνυμα:

Αγαπητά μου παιδιά,

Η σημερινή μέρα αποτελεί για εσάς το τέρμα μιας ιδιαίτερα δύσκολης παιδαγωγικής διαδρομής που διήρκησε πολλά χρόνια και σηματοδοτεί μια νέα αφετηρία για την κατάκτηση των στόχων σας.

Γνωρίζουμε όλοι ότι οι φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις ήταν μια δύσκολη εμπειρία για εσάς, αφού η προετοιμασία που κάνατε έγινε εν μέσω πανδημίας, με κλειστά σχολεία και φροντιστήρια, και οι συνθήκες ήταν κάθε άλλο παρά ευνοϊκές για όλους σας: μαθητές, εκπαιδευτικούς, γονείς και κηδεμόνες.

Αυτό το αρνητικό γεγονός προσδίδει ιδιαίτερη αξία στην επιτυχία πολλών από εσάς, αλλά παράλληλα σημαίνει πολλά και για όσους από εσάς δεν μπόρεσαν να κατακτήσουν τους στόχους τους.

Εύχομαι να συνεχίσετε όλοι με το ίδιο πείσμα και τις ίδιες αξίες, τόσο οι επιτυχόντες μαθητές, όσο και οι μαθητές που δεν τα κατάφεραν, ώστε αυτή η εμπειρία να αποτελέσει την αρχή για νέες επιτυχίες και κατακτήσεις, είτε στην ακαδημαϊκή είτε στην επαγγελματική σας ζωή. Θέλω να θυμάστε πάντα ότι η ζωή θέλει προσπάθεια, υπομονή, και επιμονή.

Συγχαρητήρια λοιπόν σε όλα τα παιδιά μας, ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

Επίσης θερμά συγχαρητήρια στους εκπαιδευτικούς, αλλά και στους γονείς σας που σας στήριξαν με πολλές θυσίες και σας εφοδίασαν με τις απαραίτητες γνώσεις και εμπειρίες.

Με τη βοήθεια της Παναγίας του Κάστρου όλα θα πάνε ακόμα καλύτερα!

Καλή πρόοδο και καλή σταδιοδρομία σε όλους σας.

Ο Δήμαρχος Λέρου
Κόλιας Μιχάλης

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ