back to top
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Ποιοι ορίστηκαν Αντιδήμαρχοι Λέρου

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΠοιοι ορίστηκαν Αντιδήμαρχοι Λέρου

Ελήφθη σήμερα 7/1/2013 η σχετική απόφαση από τον Δήμαρχο Λέρου κ. Κόλια σχετικά με τον ορισμό των Αντιδημάρχων.

Σύμφωνα λοιπόν με την απόφαση δημάρχου 1/2013, ο κ. Κόλιας ορίζει τους κατωτέρω δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας ως Αντιδημάρχους με θητεία από 1/1/2013 μέχρι 31/08/2014, εντός της τρέχουσας δημοτικής περιόδου και τους μεταβιβάζει αρμοδιότητες ως εξής:

1. Τον κ. Κωνσταντινίδη Ιωάννη του Σάββα και του μεταβιβάζει τις παρακάτω αρμοδιότητες που αφορούν:

1.α) Τις Οικονομικές Υπηρεσίες του Δήμου μας, συμπεριλαμβανομένων και των αρμοδιοτήτων του Γραφείου Προμηθειών έως την έκδοση των χρηματικών ενταλμάτων για την τελική υποβολή αυτών προς υπογραφή από το Δήμαρχο.

1.β) Τις υπηρεσίες Προγραμματισμού και Ανάπτυξης.

1.γ) Τις υπηρεσίες που ανάγονται σε θέματα διαφάνειας και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης.

2. Την κ. Γιαννουκά- Κουμπάρου Θεοφανία του Σάββα και της μεταβιβάζει τις παρακάτω αρμοδιότητες:

2.α) Τις Τεχνικές Υπηρεσίες και ειδικότερα υπηρεσίες γραφείου συνεργείων έργων και υλοποίησης Τεχνικού Προγράμματος 2013.

2.β) Τις υπηρεσίες που ανάγονται σε θέματα του γραφείου προστασίας Περιβάλλοντος και αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών (Πολιτική Προστασία).

Οι παραπάνω αρμοδιότητες του Δημάρχου εκχωρούνται και μεταβιβάζονται και με εξουσιοδότηση υπογραφής ορισμένων εγγράφων και παραστατικών που προβλέπονται κατά την προπαρασκευαστική διαδικασία εκτέλεσης των εργασιακών αντικειμένων, προς διευκόλυνση του έργου της, για την εύρυθμη και απρόσκοπτη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου και για την γρήγορη διεκπεραίωση των υποθέσεων των πολιτών.

Όταν ο Δήμαρχος απουσιάζει ή κωλύεται, τα καθήκοντά του ορίζεται να ασκεί ο Αντιδήμαρχος κ. Κωνσταντινίδης Ιωάννης του Σάββα, που αναπληρώνει το Δήμαρχο και όταν αυτός απουσιάζει ή κωλύεται, τα καθήκοντα του Δημάρχου θα ασκούνται από την Αντιδήμαρχο κ. Γιαννουκά- Κουμπάρου Θεοφανία του Σάββα.

lerosnews.gr

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ