back to top
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Παρουσίαση στους φορείς της Λέρου του Σχεδίου Δράσης για την Αειφόρο Ενέργεια του νησιού

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΠαρουσίαση στους φορείς της Λέρου του Σχεδίου Δράσης για την Αειφόρο Ενέργεια του νησιού

Την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012 στις 18:00, θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση στους φορείς της Λέρου του Σχεδίου Δράσης για την Αειφόρο Ενέργεια του νησιού, στο χώρο του κινηματοθέατρου στο Λακκί Λέρου.Για το λόγο αυτό, ο Δήμαρχος Λέρου απέστειλε ανοικτή πρόσκληση όπου αναφέρει τα εξής:

“Αγαπητοί συμπολίτες, Δια της παρούσης, σας προσκαλώ στην εκδήλωση για την Παρουσίαση στους φορείς της Λέρου του Σχεδίου Δράσης για την Αειφόρο Ενέργεια του νησιού, που θα λάβει χώρα στο χώρο του κινηματοθέατρου στο Λακκί την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου στις 18:00.

Ο Δήμος Λέρου, επιμένοντας στην προσπάθεια για την προστασία του περιβάλλοντος και την αειφόρο ανάπτυξη, συμμετέχει από τις 20 Νοεμβρίου του 2011 στο Ευρωπαϊκό «Σύμφωνο των Δημάρχων»[1]. Σε αυτήν την πρωτοβουλία συμμετέχουν, μέχρι στιγμής, πάνω από 4.200 Δήμοι από όλη την Ευρώπη οι οποίοι δεσμεύονται να μειώσουν τις εκπομπές CO2 έως το 2020, μέσω μέτρων Εξοικονόμησης Ενέργειας και παραγωγής ενέργειας από Ανανεώσιμες Πηγές.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο Δήμος Λέρου συνέταξε το Σχέδιο Δράσης για την Αειφόρο Ενέργεια, εκφράζοντας και περιγράφοντας με συγκεκριμένα μέτρα τον στόχο που έθεσε για μείωση κατά 20% των εκπομπών CO2 από το 2009 έως το 2020.

Θεωρώ την παρουσία σας στην εκδήλωση ως εξαιρετικά σημαντική, καθώς την παρουσίαση του Σχεδίου Δράσης θα ακολουθήσει συζήτηση με τους φορείς και τους πολίτες για τις πολιτικές και τα προτεινόμενα μέτρα που θα οδηγήσουν στην μείωση των εκπομπών CO2 του νησιού μας.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Με εκτίμηση

Κόλιας Μιχαήλ
Δήμαρχος Λέρου”

lerosnews.gr 

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ