Με σκάφη του Λιμενικού Σώματος θα εφορμούν στα νησιά, οι “ράμπο” του ΣΔΟΕ. Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε από τα υπουργεία Οικονομικών και Ναυτιλίας, κατόπιν εντολής του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, με συμφωνία του ΣΔΟΕ και του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, αποφασίστηκε η υποστήριξη του έργου ελέγχων Κλιμακίου ΣΔΟΕ με επιχειρησιακά μέσα του λιμενικού στη νησιωτική χώρα καθ’ όλη τη διάρκεια της τρέχουσας θερινής περιόδου, στο πλαίσιο των προληπτικών ελέγχων που διενεργεί προς αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής.
Ειδικότερα, το λιμενικό Σώμα, στο πλαίσιο των περιπολιών του με σκάφη, θα εξασφαλίσει επί 24ώρου τη μεταφορά του προσωπικού του ΣΔΟΕ σε νησιά.
Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τις συγκεκριμένες μετακινήσεις τα σκάφη Λ.Σ. θα φέρουν και τον επισείοντα (σημαία) του Σ.Δ.Ο.Ε.
















ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
Λέρος: Ένταση, βαριές εκφράσεις και προαναγγελία μηνύσεων στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου
Λέρος: Εντυπωσιακό κλάδεμα των δέντρων στο νησί
Τιμόθεος Κωττάκης: Ο Δήμος Λέρου δίνει κίνητρα στους γιατρούς - Επιδοτεί με 400 ευρώ το ενοίκιο
Στο κόκκινο η ένταση στο Νοσοκομείο Λέρου: Τα Σωματεία Ιατρών - Εργαζομένων καταγγέλλουν κατάρρευση υποδομών και πολιτικές ευθύνες
Ένωση Ιατρών ΚΘΛ: "Καταγγελία - Ανακοίνωση για την απαράδεκτη και προσχηματική προκήρυξη ιατρικών θέσεων"