back to top
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Με επιτυχία τελέστηκαν τα εγκαίνια του Κοινωνικού Φαρμακείου και Παντοπωλείου Δήμου Λέρου

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΜε επιτυχία τελέστηκαν τα εγκαίνια του Κοινωνικού Φαρμακείου και Παντοπωλείου Δήμου Λέρου

Με επιτυχία τελέστηκαν χθες το απόγευμα στις 17.00 τα εγκαίνια του Κοινωνικού Φαρμακείου και Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Λέρου από τον εκπρόσωπο του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη κ Παϊσιου, Π. Νικόδημο Φωκά, παρουσία πλήθους κόσμου.

Ο δήμαρχος Λέρου κος Μιχάλης Κόλιας υποδέχθηκε τον Δήμαρχο Αμαρουσίου και Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κο Γιώργο Πατούλη ευχαριστώντας τον για τη στήριξη του σε όλα τα επίπεδα προς τους κατοίκους της Λερου. 

«Ελληναρά του Αιγαίου» αποκάλεσε το Γιώργο Πατούλη ο Αντιπρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Περιφερειακής Ενότητας Καλύμνου κος Γεράσιμος Αποστολάτος, ο οποίος εξήρε την περιοδεία του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής και τις πρωτοβουλίες του κου Πατούλη στο Αιγαίο ως την ύψιστη προσφορά στήριξης στην Προαγωγή Υγείας των νησιωτών που αντιμετωπίζουν πολλές δυσκολίες τους χειμερινούς κυρίως μήνες.

εγκαίνια Κοινωνικού Φαρμακείου Παντοπωλείου

Σύσσωμος ο κόσμος της Λέρου, αλλά και οι τοπικές αρχές, ευχαρίστησαν τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και το Διευθυντή της ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών κο Δήμτσα για την τεράστια προφορά φαρμακευτικού και υγειονομικού υλικού στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Λέρου και για τα δωρεάν εμβόλια που χορήγησαν σε 30 ανασφάλιστα παιδιά της Λέρου, στα πλαίσια της Εκστρατείας Παιδικού Εμβολιασμού του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής με τη συμμετοχή των παιδιάτρων της Λέρου κας Άννα Κόκκα και κο Νικήτα Ταχλιαμπρούρη.

εγκαίνια Κοινωνικού Φαρμακείου Παντοπωλείου

εγκαίνια Κοινωνικού Φαρμακείου Παντοπωλείου

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ