Δελτίο Τύπου – Η Εταιρεία Μελέτης της Ιστορίας της Λέρου (ΕΜΙΛ) πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία την 1η Ετήσια Εκδήλωση. Η βραδιά ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του Γιάννη Παραπονιάρη, του οποίου η αγάπη και η αφοσίωση στη διάσωση της ιστορίας του νησιού μας συνεχίζουν να μας εμπνέουν και να καθοδηγούν το έργο μας.
Παρουσιάστηκαν επίσης οι στόχοι και τα μελλοντικά σχέδια του Συλλόγου, μεταξύ των οποίων και η δημιουργία ενός ψηφιακού αρχείου της ιστορίας της Λέρου, ώστε να είναι πιο προσιτή και στις επόμενες γενιές.
Ένα μεγάλο και εγκάρδιο ευχαριστώ σε όλους όσοι παρευρεθήκατε, στηρίξατε και συμβάλατε. Η παρουσία και η ενθάρρυνσή σας μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε. Αυτό είναι μόνο η αρχή – μαζί θα κρατήσουμε ζωντανή την ιστορία της Λέρου!
Με εκτίμηση,
Το Διοικητικό Συμβούλιο
και τα μέλη της ΕΜΙΛ




















ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
Θέμα παραίτησης της διοίκησης των ΕΛΤΑ έθεσε ο βουλευτής Δωδεκανήσου Γιάννης Παππάς
Λέρος: Με λαμπρότητα και παλμό ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου [VIDEO]
Τιμόθεος Κωττάκης: «Αλλάζει χωροθέτηση η πύλη του Hotspot – Λύση στο πρόβλημα του Ξηροκάμπου»
Μήνυμα Γιάννη Παππά για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου: «Όσο υπάρχει ελληνική ανάσα , δε θα περάσει σκοτάδι χωρίς φως»
Λέρος: Διαψεύδει τον Μιχάλη Κόλια η Αντιδήμαρχος Ελένη Χέλμη για το Bodrum Cup