back to top
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Λέρος: Την Τρίτη 27 Αυγούστου ορκίζεται ο Δήμαρχος και το νέο Δημοτικό Συμβούλιο

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛέρος: Την Τρίτη 27 Αυγούστου ορκίζεται ο Δήμαρχος και το νέο Δημοτικό Συμβούλιο

Την Τρίτη 27 Αυγούστου θα τελεστεί η ορκωμοσία του Δημάρχου κ. Μιχάλη Κόλια και των μελών του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Λέρου.

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στις 20.00 στο δημοτικό κινηματοθέατρο Λακκίου παρουσία τοπικών αρχών, φορέων, παραγωγικών τάξεων και κατοίκων του νησιού.

Με αφορμή την ορκωμοσία του νέου Δ.Σ. ο δήμαρχος Λέρου κ. Κόλιας, δήλωσε τα εξής:

«Με μεγάλη χαρά προσκαλώ τους δημότες αλλά και τους επισκέπτες του νησιού να τιμήσουν με την παρουσία τους την ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής του Δήμου Λέρου.

Όπως γνωρίζετε, στις εκλογές του Μαΐου 2019 οι πολίτες της Λέρου έκριναν πρόσωπα και προγράμματα, δίνοντας την εντολή για τρίτη συνεχόμενη φορά στην παράταξή μας να υπηρετήσουμε το Δήμο και τους πολίτες του.

Τόσο για εμένα προσωπικά όσο και για τους συνεργάτες μου, η εμπιστοσύνη του κόσμου αποτελεί συμβόλαιο τιμής, το οποίο θα υπηρετήσουμε με συνέπεια, ήθος και σεβασμό προς τον πολίτη.

Από την 1η Σεπτεμβρίου οι συμπολίτες μας αναμένουν από εμάς να παραμερίσουμε τις όποιες αντιθέσεις στον κοινό μας αγώνα για τη Λέρο. 

Ειδικότερα, όσον αφορά τους συμβούλους της μειοψηφίας, θέλω να ξεχάσουμε όσα μας χωρίζουν και να κάνουμε μια νέα αρχή, συγκλίνοντας μόνο σε ΟΣΑ ΜΑΣ ΕΝΩΝΟΥΝ, με μοναδικό σκοπό το καλό της Λέρου και των συμπολιτών μας.

Τέλος, απευθύνω δημόσιο κάλεσμα στους ενεργούς πολίτες και στους φίλους της Λέρου, στους φορείς και στις παραγωγικές τάξεις του νησιού, να συμμετέχουν ενεργά στην επόμενη ημέρα της νέας δημοτικής Αρχής, ώστε να υποβοηθήσουν το έργο μας για την περαιτέρω ανάπτυξη και πρόοδο του νησιού μας».

{loadmoduleid 270}

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ