
Υπάρχουν βραδιές που δεν είναι απλώς μια εκδήλωση. Είναι μνήμες, γεύσεις, μουσικές και ιστορίες που περνούν από γενιά σε γενιά.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, το Κέντρο Πολιτισμού Έρευνας και Ανάπτυξης Λέρου Άρτεμις αναβιώνει ένα ξεχωριστό τοπικό έθιμο, συνεχίζοντας μια πρωτοβουλία που ξεκίνησε πέρσι και αγκαλιάστηκε από την τοπική κοινωνία.
Την εκδήλωση θα πλαισιώσει μουσικά ο οργανοπαίκτης Μάριος Γιαννούκας, χαρίζοντας με τη μουσική του αυθεντικό χρώμα και ζωντανεύοντας την ατμόσφαιρα της λεριακής παράδοσης.
Η δράση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος συνεργασίας του ΚΠΕΑ Άρτεμις με την Αστική Εταιρεία «Ιπποκράτης» Κω.
Σας περιμένουμε!!

Ακολουθήστε το Leros News στο κανάλι μας στο YouTube
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Λέρο, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο lerosnews.gr

Σχόλια αναγνωστών …
Τα σχόλια δημοσιεύονται κατόπιν έγκρισης.