back to top
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΛΕΡΟΣ: Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο την Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛΕΡΟΣ: Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο την Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Την Τρίτη 31 Μαρτίου 2015 και ώρα 19.00, θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο Λέρου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Σώματος στον Πλάτανο, με τα παρακάτω θέματα στην ημερησίας διατάξεως:

  1. Προγραμματισμός προσλήψεων έκτακτου προσωπικού έτους 2015, στο Δήμο Λέρου.
  2. Οικονομικά θέματα.
  3. Τροποποίηση άρθρων τιμολογιακής πολιτικής Ύδρευσης-Αποχέτευσης Δήμου Λέρου.
  4. Α) Διαπίστωση αδυναμίας εκτέλεσης της εργασίας, «Καθαρισμός περιοχών Ν. Λέρου» Β) Ανάθεση της παραπάνω εργασίας, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (πρόχειρος διαγωνισμός).
  5. Έγκριση μελέτης και τρόπου εκτέλεσης του έργου, «Αποκατάσταση δρόμου στην περιοχή Καμάρα και τσιμεντόστρωση χώρου στάσης οχημάτων ΒΙΟΚΑ».
  6. Παράταση προθεσμίας περαίωσης του έργου, «Αντικατάσταση αγωγού αποχέτευσης λόγω παλαιότητας στον παραδοσιακό δρόμο Ευαγγελισμού».
  7. Σύσταση Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου, «Κατεδάφιση πρώην ξενοδοχείου Ανέμη – Παντέλι».
  8. Γνωμοδότηση αναφορικά με τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε.) του έργου, «Χώρος υγειονομικής ταφής υπολειμμάτων (ΧΥΤΥ), μονάδα επεξεργασίας και λοιπά έργα διαχείρισης αποβλήτων Δήμου Λέρου».
  9. Εισήγηση Οικονομικής Επιτροπής αναφορικά με λήψη απόφασης κανονιστικού χαρακτήρα, για θέματα που αφορούν άδειες ζωήλατων οχημάτων και σε άδειες κυκλοφορίας αγοραίων επιβατηγών ζώων.
  10. Λήψη απόφασης (σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 281 του Ν. 3463/2006) καθορισμού αμοιβής δικηγορικής εταιρείας, στην οποία έχει ανατεθεί η υπόθεσης αγωγής που κατατέθηκε κατά του Δήμου μας από την Ιερά Μονή Αγίου Θεολόγου Πάτμου, αναφορικά με την κυριότητα, νομή και κατοχή της νήσου Λέβιθα.
  11. Λήψη εκ νέου απόφασης έναρξης διαδικασίας μίσθωσης οικοπέδου στην Αγία Μαρίνα, για χρήση αυτού ως χώρου στάθμευσης τροχοφόρων οχημάτων.
  12. Λήψη μέτρων – κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.
  13. Επικαιροποίηση της αριθ. 137/2012 απόφασης του Δ.Σ. Λέρου με θέμα, «Ονομασία οδών».
  14. Έγκριση της αριθ. 8/09-03-2015 απόφασης του Δ.Σ. Οργανισμού Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Λέρου, που αφορά την έγκριση του απολογισμού και του βιβλίου εσόδων-εξόδων, διαχειριστικής χρήσης 2014.
  15. Έγκριση της αριθ. 8/06-03-2015 απόφασης του Δ.Σ. Οργανισμού Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Λέρου, που αφορά την έγκριση του απολογισμού και του βιβλίου εσόδων-εξόδων, διαχειριστικής χρήσης 2014.

{widget:social-share-button}

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ