back to top
Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Λέρος: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η διαδικτυακή εκδήλωση του Δήμου, της Πανελλήνιας Ένωσης και Απανταχού Λερίων

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛέρος: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η διαδικτυακή εκδήλωση του Δήμου, της Πανελλήνιας Ένωσης και Απανταχού Λερίων

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η διαδικτυακή εκδήλωση του Δήμου, της Πανελλήνιας Ένωσης και Απανταχού Λερίων.

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε εχθές Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2021 η κοπή της βασιλόπιτας του Δήμου, της Πανελλήνιας Ένωσης και Απανταχού Λερίων η οποία πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά παρουσία του Θεοφιλέστατου Επισκόπου Σταρονικείας κ. Στεφάνου.

Σε ένα άκρως συγκινητικό κλίμα κατάφεραν να συναντηθούν τρείς Ήπειροι.

Έλαβαν μέρος ο Πρόεδρος κ. Ήσυχος Δημήτριος και η Αντοπρόεδρος κα Ασβεστά Φωτεινή του Συλλόγου της Πανελλήνιας Ένωσης Λερίων, ο Επίτιμος Σύμβουλος κ. Πάχος Κώστας, ο Πρόεδρος του Συλλόγου του Σίδνεϊ κ. Καραντάνης Σταύρος , ο Εκπρόσωπος του Πρόεδρου Αμερικής κ. Παπάζογλου Εμμανουήλ καθώς επίσης και πολλοί άλλοι απόδημοι οι οποίοι έστελναν τα μηνύματα τους , όπως ο κ. Χριστοδούλου Αναστάσιος και ο κ. Βαρκάδος Ντίνος και η κα Καστόρη Τριανταφύλλου Αλεξάνδρα δηλώνοντας την παρουσία τους έστω και εάν εμείς δεν τους βλέπαμε.

Ο Δήμαρχος Λέρου κ. Κόλιας Μιχάλης ευχαρίστησε τους Προέδρους και τα μέλη για τη συμμετοχή τους η οποία ήταν δύσκολη λόγω της διαφοράς ώρας αλλά δεν τους εμπόδισε να παρευρεθούν, ενημερώνοντας τους για την πορεία έργων του Δήμου μας.

Τέλος, ευχήθηκε του χρόνου να είμαστε όλοι μαζί, υγιείς και ότι σύντομα θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε τις δοκιμασίες της εποχής και να βρεθούμε και πάλι από κοντά.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ