back to top
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Λέρος: Ο αγιασμός στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛέρος: Ο αγιασμός στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς

Τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019, τελέστηκε ο καθιερωμένος αγιασμός στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς Καμάρας και Λακκίου για τη νέα σχολική χρονιά.

Στον παιδικό σταθμό της Καμάρας, ο αγιασμός τελέστηκε από τον π. Μάξιμο στις 09.00, ενώ στον παιδικό σταθμό Λακκίου ο αγιασμός τελέστηκε στις 10.00 από τον π. Δαμασκηνό, παρουσία του Δημάρχου Λέρου κ. Κόλια, του Αντιδημάρχου κ. Γρεκού, της Προέδρου του ΔΟΠΑΙΣΑΠ κας Κανάρη, του εκπαιδευτικού και διοικητικού προσωπικού των παιδικών σταθμών καθώς και των γονέων.

Στην ομιλία του ο δήμαρχος Λέρου κ. Μιχάλης Κόλιας σημείωσε μεταξύ άλλων:

«Η Δημοτική Αρχή βρίσκεται διαρκώς δίπλα στους γονείς, στους εκπαιδευτικούς και στο προσωπικό των δημοτικών Παιδικών Σταθμών παρέχοντας ασφάλεια στα παιδιά και σιγουριά στους γονείς και κηδεμόνες, οι οποίοι πρέπει να νιώθουν ευτυχείς αφού η δαπάνη για τα τροφεία μειώθηκε το 2011 κατά 50% και από τότε παραμένει στα ίδια χαμηλά επίπεδα (40 ευρώ), ενώ μετά από ενέργειες του Δήμου Λέρου – ΔΟΠΑΙΣΑΠ ενταχθήκαμε στο Πρόγραμμα του ΕΣΠΑ για τους παιδικούς Σταθμούς μέσω του οποίου ανακουφίστηκαν οικονομικά περισσότερες από 45 οικογένειες του νησιού οι οποίες δεν πληρώνουν καθόλου τροφεία. Είμαστε υπερήφανοι τόσο για το προσωπικό μας, όσο και για το σημαντικότατο έργο που επιτελείται στους παιδικούς σταθμούς του δήμου μας και είμαστε δίπλα στους γονείς σε οτιδήποτε χρειαστούν».

{loadmoduleid 270}

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ