Το Σάββατο 19-07-2014 παραμονή της εορτής του Προφήτη Ηλία πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο παραδοσιακό γλέντι στην πλατεία της Παναγίας του Κάστρου, από τον Δήμο Λέρου – Δ.Ο.ΠΑΙ.Σ.Α.Π.
Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ξεκίνησε με τον ολιγόλεπτο χαιρετισμό που απηύθυνε ο Δήμαρχος Λέρου κ. Μιχ. Κόλιας στους Ντόπιους και ξένους επισκέπτες του νησιού μας και εν συνεχεία ξεκίνησε το γλέντι με Λέρικη παραδοσιακή ορχήστρα, δωρεάν κρασί, κέφι και χορό.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών υπηρεσιών Κωνσταντινίδης Ιωάννης, ο αιδεσιμότατος Σάββας Μουζουράκης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Ζουμπούλης Γεώργιος καθώς και άλλοι επίσημοι.

















ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
Λέρος: Σύλληψη 33χρονου για κατοχή ναρκωτικών και αρχαιοτήτων
Λέρος: 48ωρη απεργία στα ταξί - Τρίτη 2 & Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2025
Λέρος: Νέα δικαστική περιπέτεια για τον πρώην Δήμαρχο Μιχάλη Κόλια: 18 μήνες φυλάκιση με αναστολή για παράβαση καθήκοντος
Λέρος: Ένταση, βαριές εκφράσεις και προαναγγελία μηνύσεων στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου
Λέρος: Εντυπωσιακό κλάδεμα των δέντρων στο νησί