Ο Πρόεδρος , τα μέλη του Δ.Σ. , η Αρχηγός της Τοπικής Επιτροπής Νέων και τα μέλη αυτής, θέλουν να εκφράσουν τις πιο θερμές τους ευχαριστίες προς όλο το Δημοτικό Συμβούλιο του νησιού μας και ιδιαιτέρως προς τον δήμαρχο Λέρου κύριο Κόλλια Μιχάλη για την παραχώρηση του κτηρίου στην περιοχή του λιμένα Λακκίου .
Επίσης θέλουμε να ζητήσουμε συγγνώμη για την καθυστέρηση , αλλά διαλέξαμε να τους ευχαριστήσουμε τώρα πλέον που οργανωθήκαμε έχοντας το δικό μας γραφείο και τώρα που ολοκληρώσαμε τα τριήμερα αιμοδοσίας έχοντας την μερική υποχρέωση απέναντι στον Λεριακό λαό.
Επιθυμούμε να γνωρίζει σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο και ο Δήμαρχος Λέρου ότι τα μέλη του Συλλόγου μας είναι πάντα στην διάθεση τους σε ό,τι χρειαστούν και το Γραφείο μας πάντα ανοιχτό να τους υποδεχτεί εκείνους και όλους του συμπολίτες μας.
Εκ του Δ.Σ. Εκ της Τ.Ε.Ν.Ε.Α.Λ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ. Η ΑΡΧΗΓΟΣ Τ.Ε.Ν.Ε.Α.Λ.
ΑΚΟΓΛΑΝΗΣ ΠΕΤΡΟΣ ΣΙΦΟΥΝΙΟΥ ΙΣΙΔΩΡΑ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
Κινητοποιήσεις υπέρ της Παλαιστίνης στα Δωδεκάνησα
Λέρος: Παραδοσιακό Πανηγύρι στον Δρυμώνα στις 16 Αυγούστου
Λέρος: Παροχή συνδρομής σε 27χρονο τραυματία στο Παντέλι από το Λιμενικό
Τρεις διακομιδές ασθενών από Λέρο και Λειψούς
Κινητοποιήσεις υπέρ της Παλαιστίνης στα Δωδεκάνησα