back to top
Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου, 2024

Λέρος: Δελτίο Τύπου Δημοτικού Σχολείου Αλίντων

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛέρος: Δελτίο Τύπου Δημοτικού Σχολείου Αλίντων

Την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου, κλιμάκιο της Κοινωνικής Πρόνοιας και Σαμαρειτών του Ερυθρού Σταυρού από το νησί της Ρόδου επισκέφθηκε το σχολείο μας και διένειμε σε όλους τους μαθητές του Δημοτικού και του Νηπιαγωγείου γραφική ύλη και υλικό κατάλληλο για τις ανάγκες της σχολικής πράξης.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε μετά από πρόταση του Συλλόγου, «Γυναίκες χωρίς σύνορα» του νησιού μας.

Το πολυδιάστατο κοινωνικό έργο του Ερυθρού Σταυρού στο νησί της Ρόδου με πρόσφατο παράδειγμα την μεγάλη προσφορά του στις πυρκαγιές του νησιού αλλά και οι αμέτρητες δράσεις του σε όλα τα νησιά της Δωδεκανήσου και ειδικά στα μικρότερα, φανερώνουν έκδηλα τον τεράστιο Ανθρωπιστικό χαρακτήρα της κοινωνικής βοήθειας που προσφέρει ο Οργανισμός.

Οι μαθητές του σχολείου μας, το εκπαιδευτικό προσωπικό και ο σύλλογος Γονέων εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους στον Ερυθρό Σταυρό του νησιού της Ρόδου, στην υπεύθυνη του τμήματος Κοινωνικής Πρόνοιας κα Ρώσσου Καίτη και στο τμήμα Σαμαρειτών.

Επίσης ευχαριστούμε τον σύλλογο των «Γυναικών χωρίς σύνορα» ο οποίος με το πλούσιο κοινωνικό του έργο στέκεται πράγματι «χωρίς σύνορα» αλλά ούτε και «μέτρο» δίπλα στον ανθρώπινο πόνο και στις ανάγκες των συμπατριωτών μας.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ