back to top
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Γεώργιος Κ. Παλαπουγιούκ : Δεν θα παραχωρήσουμε τους πόρους του Δήμου σε κανένα εργολάβο – Να αποσυρθεί το άρθρο 93

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΓεώργιος Κ. Παλαπουγιούκ : Δεν θα παραχωρήσουμε τους πόρους του Δήμου σε κανένα εργολάβο – Να αποσυρθεί το άρθρο 93

Τη στιγμή που όλοι σχεδόν οι δήμοι της Δωδεκανήσου αλλά και τα σωματεία των υπαλλήλων ζητούν την απόσυρση του άρθρου 93 στο σχέδιο νόμου του Υπουργείου Περιβάλλοντος το οποίο αφαιρεί την κατοχυρωμένη συνταγματικά αρμοδιότητα της τοπικής αυτοδιοικητικής για την διαχείρηση των απορριμμάτων … δυστυχώς κάποιες δημοτικές παρατάξεις δεν έχουν αντιληφθεί ότι βρίσκονται στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου για να αγωνίζονται για την θωράκιση των συμφερόντων του Λεριακού Λαού.

Εχθές κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου κάποιοι χωρίς επιχειρήματα ήθελαν να παραδώσουν πόρους που συντηρούν την λειτουργία του Δήμου μας αλλά και προστατεύουν την οικονομία του νησιού μας σε εργολάβους χάριν των κομματικών τους ιδεολογιών.

Δυστυχώς καθημερινά δείχνουν μέσα από τις τοποθετήσεις τους πόσο λίγοι είναι πολιτικά .

Προσωπικά δεν θα ψηφίσω και δεν θα παραχωρήσω σε κανένα εργολάβο την διαχείριση των πόρων του νησιού μας.

Τόσο το Λιμενικό μας ταμείο όσο και οι πόροι της διαχείρισης των απορριμμάτων του νησιού μας πρέπει να παραμείνουν στις αρμοδιότητες του Δήμου μας.

Γεώργιος Κ. Παλαπουγιούκ

Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος 

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ