back to top
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Φιλικός αγώνας παλαιμάχων ποδοσφαιριστών για τη μετονομασία του «Δημοτικό Στάδιο Λακκίου», σε «Δημοτικό Στάδιο Λέρου Νίκου Ξένου»

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΦιλικός αγώνας παλαιμάχων ποδοσφαιριστών για τη μετονομασία του «Δημοτικό Στάδιο Λακκίου», σε «Δημοτικό Στάδιο Λέρου Νίκου Ξένου»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Στα πλαίσια εκδηλώσεων για την ονομασία του Δημοτικού Γηπέδου Λακκίου σε γήπεδο «Νίκος Ξένος», κατόπιν σχετικής απόφασης του Δ.Σ. του Δ.Ο.ΠΑΙ.Σ.Α.Π. Λέρου, ο Σύνδεσμος Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών Λέρου προσκάλεσε τους Παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του ιστορικού σωματείου Πανιωνίου Νέας Σμύρνης, προκειμένου να τιμήσουν με την παρουσία το παραπάνω γεγονός και να διεξαχθεί παράλληλα φιλική ποδοσφαιρική αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων, οι οποίες έχουν συνάψει επί σειρά ετών ιδιαίτερα καλές σχέσεις.

Το Σάββατο 21 Ιουνίου 2014 παρουσία του Δημάρχου κ. ΚΟΛΙΑ Μιχαήλ και του φίλαθλου κόσμου της Λέρου, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της ονομασίας του γηπέδου με ομιλίες και απονομές εκατέρωθεν τιμητικών πλακετών και στη συνέχεια διεξήχθη αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων. Οι δύο ομάδες παρουσίασαν σπουδαίο ποδοσφαιρικό θέαμα. Αξίζει να σημειωθεί πως στην αποστολή των Παλαίμαχων του Πανιωνίου μεταξύ άλλων ήταν οι Θωμάς ΜΑΥΡΟΣ, Αντώνης ΜΑΝΙΚΑΣ, Γιώργος ΠΛΕΞΙΔΑΣ, ΦΑΜΕΛΛΗΣ, κ.α.. Το παιχνίδι έληξε ισόπαλο με σκορ 3-3.

Η αποστολή των Πανιωνίου παρέμεινε στο νησί μας για έξι ημέρες απολαμβάνοντας τις ομορφιές του τόπου μας και όλοι έφυγαν ιδιαιτέρως ευχαριστημένοι από την παραμονή τους. Ομοίως οι Παλαίμαχοι της Λέρου ευχαρίστησαν τους Παλαίμαχους του Πανιωνίου για την τιμή που έκαναν να τιμήσουν με την παρουσία τους το παραπάνω σπουδαίο ποδοσφαιρικό γεγονός. Τέλος οι δύο ομάδες ανανέωσαν το ραντεβού τους για την Αθήνα.

Ο Σύνδεσμος Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών Λέρου εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στο Δήμο Λέρου για τη συνεργασία του και στους διαιτητές Τάσο ΚΑΣΤΗ, Λευτέρη ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ και Βαγγέλη ΜΑΧΑΙΡΑ που βοήθησαν στη διεξαγωγή της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης. Επίσης ευχαριστεί τον συνδημότη μας κ. Μανώλη ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ, ο οποίος αφιλοκερδώς επιμελήθηκε καλλιτεχνικά την επιγραφή ονομασίας που κοσμεί την είσοδο του γηπέδου και τέλος όλα τα μέλη του συνδέσμου μας που συμμετείχαν στις παραπάνω εκδηλώσεις.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Λέρου


Ο Πρόεδρος                   Ο Γραμματέας

Παναγιώτης Παγώνης   Νίκος Γαρυφαλλής

mauros-thomas

mauros-thomas

mauros-thomas

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ