back to top
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΛΙΝΤΩΝ ΛΕΡΟΥ: Περί δεντροφυτεύσεων…ο λόγος

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΛΙΝΤΩΝ ΛΕΡΟΥ: Περί δεντροφυτεύσεων...ο λόγος

Την Τετάρτη, 06 Φεβρουαρίου 2013 οι ομάδες Helmepa Junior του σχολείου μας στα πλαίσια των δραστηριοτήτων που κάθε χρόνο επιτελούν, φύτεψαν στην περιοχή της παραλίας της Γούρνας με περισσή αγάπη 20 δενδρύλλια.

Συγκεκριμένα η δεντροφύτευση πραγματοποιήθηκε μπροστά από το γήπεδο 7×7 και το πάρκο κυκλοφοριακής Αγωγής, με την ευχή τα νέα δεντράκια να μεγαλώσουν γρήγορα και να προσφέρουν την πολύτιμη παρουσία τους στο χώρο, ο οποίος ευχόμαστε γρήγορα να αποπερατωθεί και να προσφερθεί στην κοινωνία της Λέρου.

Επίσης η δράση συνεχίστηκε την επόμενη ημέρα όπου φυτεύτηκαν άλλα 20 δενδρύλλια, σε κατάλληλο χώρο, στον αύλειο χώρο του σχολείου μας. Οι μαθητές μας αρκετά ευαισθητοποιημένοι στα μεγάλα περιβαλλοντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η παγκόσμια κοινότητα αλλά και το δικό μας νησί και σπίτι, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στην προσπάθεια αυτή- όπως και στις άλλες μας δράσεις- υιοθετώντας τα ιδανικά της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας Θαλάσσιου Περιβάλλοντος www.helmepajunior.gr, για μια περιβαλλοντικά υπεύθυνη ενήμερη και ενεργή στάση ζωής!

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΛΙΝΤΩΝ ΛΕΡΟΥ

Ευχαριστούμε θερμά σ’ αυτή μας την προσπάθεια το σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας για την πολύτιμη προσφορά τους και το Δήμο Λέρου για την παροχή των δενδρυλλίων που φυτέψαμε.

Οι υπεύθυνοι εκπ/κοί των ομάδων δράσεως Helmepa Junior

Διαμαντάρας Γιάννης, Λιάπη Χριστίνα, Χατζηθεοδοσίου Αγγελική

 

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΛΙΝΤΩΝ ΛΕΡΟΥ

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ