back to top
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Διαβάστε την επιστολή ανεξαρτητοποίησης του επικεφαλής της Μειοψηφίας κ. Μιχάλη Κοντραφούρη

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΔιαβάστε την επιστολή ανεξαρτητοποίησης του επικεφαλής της Μειοψηφίας κ. Μιχάλη Κοντραφούρη

Δυστυχώς επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες του LEROS NEWS, σύμφωνα με τις οποίες ο επικεφαλής της Μείζονος Μειοψηφίας του Δ.Σ. Λέρου κ. Μιχάλης Κοντραφούρης πρόκειται να θέσει εαυτόν εκτός συνδυασμού του οποίου ο ίδιος ηγείται!

Και λέμε δυστυχώς, διότι η ανεξαρτητοποίηση του κ. Κοντραφούρη θα είναι η τέταρτη σε χρονικό διάστημα λιγότερο των δύο ετών στο Δημοτικό Συμβούλιο Λέρου. Είχαν προηγηθεί (πριν ένα έτος) οι ανεξαρτητοποιήσεις των δημοτικών συμβούλων της συμπολίτευσης κ.κ. Ρούσου, Ασβεστά και της κας Βενέτου. Στην επιστολή του, ο Μιχάλης Κοντραφούρης απευθύνεται προς τον πρώην Δήμαρχο Λέρου κ. Τιμόθεο Κωττάκη, τα μέλη του συνδυασμού “η Λέρος Αλλάζει” καθώς και σε ψηφοφόρους και φίλους του συγκεκριμένου συνδυασμού. 

Η επιστολή του επικεφαλής της μειοψηφίας ξεκινάει εκθειάζοντας το έργο του συνδυασμού “η Λέρος Αλλάζει”, κάνοντας λόγο για “μια χρυσή οκταετία που μάλλον δεν θα ξαναζήσει η Λέρος”, ενώ στη συνέχεια αναφέρει ότι στις δύσκολες στιγμές της παράταξης ανέλαβε θέσεις ευθύνης, ωστόσο, όπως φαίνεται, ο ίδιος δεν ικανοποίησε την ηγεσία του συνδυασμού, “εισπράττοντας δυσαρέσκεια και κριτική μερικές φορές καλόπιστη και πολλές φορές κακοπροαίρετη”, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

Σε επικοινωνία που είχαμε με ηγετικά στελέχη του συνδυασμού “η Λέρος Αλλάζει”, προκειμένου να σχολιάσουν την επιστολή, δήλωσαν ότι θα υπάρξει ανάλογο δελτίο τύπου από την παράταξη “η Λέρος αλλάζει”, αφού επιστρέψει ο κ. Τιμόθεος Κωττάκης ο οποίος όπως μας ενημέρωσαν θα βρίσκεται για λίγες μέρες εκτός Λέρου για επαγγελματικούς λόγους.

Η επιστολή του κ. Κοντραφούρη έχει ως εξής: 

lerosnews.gr

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ