back to top
Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου, 2024

Δελτίο Τύπου του ΙΣΕΚ για την επίσκεψη του Υπουργού Υγείας στη Λέρο

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΔελτίο Τύπου του ΙΣΕΚ για την επίσκεψη του Υπουργού Υγείας στη Λέρο

Χθες 21/08/2024 επισκέφτηκε τη Λέρο ο Υπουργός Υγείας κ. Άδωνης Γεωργιάδης συνοδευόμενος από τον Υφυπουργό Υγείας κ. Μάριο Θεμιστοκλέους, τους Βουλευτές Δωδεκανήσου κ. Μάνο Κόνσολα, κα Μίκα Ιατρίδη, κ. Βασίλειο Υψηλάντη και τον Διοικητή της 2ης ΥΠΕ κ. Χρήστο Ροϊλό.

Έγινε σύσκεψη στο νοσοκομείο της Λέρου με την παρουσία του Διοικητή των νοσοκομείων Καλύμνου και Λέρου κ. Νικόλαο Φανιό, για τα προβλήματα που υπάρχουν και να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση στα θέματα υγείας.

Ο Πρόεδρος του Ι.Σ.Ε.Κ. κ. Γεράσιμος Αποστολάτος είπε στον Υπουργό Υγείας ότι η μόνη λύση στα χρόνια προβλήματα για την υποστελέχωση των νοσοκομείων μας είναι να δημιουργηθεί από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου Ιατρική Σχολή και το νοσοκομείο της Ρόδου να έχει δορυφορικά νοσοκομεία τα νοσοκομεία Καρπάθου, Κω, Καλύμνου και Λέρου.
Ο Υπουργός βρήκε θετική την πρόταση του Προέδρου του Ι.Σ.Ε.Κ. τόσο σε δημόσια δήλωση του όσο και σε προσωπική συνομιλία που είχαν.

Θεωρούμε ότι αν υπάρξει πολιτική βούληση θα μπορέσουμε να βελτιώσουμε τις δημόσιες δομές υγείας στα ακριτικά νησιά της Δωδεκανήσου.

Για τον Ι.Σ.Ε.Κ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΑΤΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΑΥΡΟΣ ΜΙΧΑΗΛ

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ