ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

  • Φόρτωση…
kroupia leros

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • Κινητοποιήσεις υπέρ της Παλαιστίνης στα Δωδεκάνησα

    Ο Ιωάννης Καλογήρου σχολίασε: Επειδή όντως είναι εύκολο να λέμε ό,τι θέλουμε (ή καλύτερα ό,τι πιστεύουμε), να τονίσω…
    17.08.2025
  • Λέρος: Παραδοσιακό Πανηγύρι στον Δρυμώνα στις 16 Αυγούστου

    Ο Έτσι μπράβο σχολίασε: Αυτη είναι η πραγματική λεριακη μουσική. Δεν αντέχω να βλέπω ντράμς και Keyboard και…
    16.08.2025
  • Λέρος: Παροχή συνδρομής σε 27χρονο τραυματία στο Παντέλι από το Λιμενικό

    Ο Οχι έτσι ακριβώς σχολίασε: Ήταν γυναίκα ναυαγοσώστης, η κ. Κωνσταντίνα. Είχε όλα τα απαραίτητα μαζί της, περιέθαλψε τον…
    16.08.2025
  • Τρεις διακομιδές ασθενών από Λέρο και Λειψούς

    Ο Πέτρος Καρναχωρίτης σχολίασε: Για την ανανέωση διπλώματος μετά τα 65 πέραν των άλλων απαιτείται: Να έχει ο…
    16.08.2025
  • Κινητοποιήσεις υπέρ της Παλαιστίνης στα Δωδεκάνησα

    Ο Δρ. Ηλέκτρα Κωστοπούλου σχολίασε: Επειδή είναι εύκολο να λέμε ό,τι θέλουμε κατά παράβαση της ιστορίας, του διεθνούς δικαίου…
    14.08.2025
kiporama-leros
crithonis-paradise-hotel

FOLLOW US

  • 3.829 Fans
  • 560 Followers
  • 592 Subscribers

INSTAGRAM PHOTOS

Follow us!

  • Για πρώτη φορά στη Λέρο, παιδιά ηλικίας 09 έως 14 ετών θα παρουσιάσουν στο κοινό τα δικά τους πρωτότυπα βιντεοπαιχνίδια, τα οποία δημιούργησαν στο πλαίσιο του Aegean Pixels Academy.

Περισσότερα στο LEROSNEWS.GR
  • Από το Λιμεναρχείο Λέρου ανακοινώνεται παράταση εκτέλεσης βολών με πραγματικά πυρά στο πεδίο βολής ξηράς (Παρθένι Ν.Λέρου) έως την 26 Ιουνίου 2025 από ώρα 09:00 έως 15:00.

Περισσότερα στο LEROSNEWS.GR
  • Συνάντηση με τον τον Πρόεδρο και τον Διευθυντή της ΑΝ.ΔΩ. είχε σήμερα ο Δήμαρχος Λέρου κ. Τιμόθεος Κωττάκης στο γραφείο του, όπου συζητήθηκαν θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων τους.

Περισσότερα στο LEROSNEWS.GR
  • Έντονη δυσαρέσκεια επικρατεί στις τάξεις του Πανιωνίου Λέρου μετά την ήττα με 55-50 από τον Κολοσσό Ρόδου στον ημιτελικό του Final 4 Παμπαίδων, που διεξήχθη στη Ρόδο.

Περισσότερα στο LEROSNEWS.GR
  • Στη Ρόδο, απόψε στις 18:00, ο Πανιώνιος Λέρου διεκδικεί μια θέση στον μεγάλο τελικό του Final 4, αντιμετωπίζοντας το φαβορί της διοργάνωσης, τον Κολοσσό Ρόδου.

Περισσότερα στο LEROSNEWS.GR
  • Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε σήμερα Τρίτη, 24.6.2025, ο Δήμαρχος Λέρου κ. Τιμόθεος Κωττάκης, στα τοπικά ΜΜΕ, κατά την οποία αναφέρθηκε στις εξελίξεις των έργων και στην επικαιρότητα.

Περισσότερα στο LEROSNEWS.GR
  • Την Λέρο θα επισκεφθεί το προσεχές Σάββατο 28 Ιουνίου ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο Πρωθυπουργός αναμένεται να επισκεφθεί τα σημαντικά έργα που εκτελούνται στο νησί, από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Δήμο Λέρου και θα συνοδεύεται από τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργο Χατζημάρκο και τους βουλευτές Δωδεκανήσου, ενώ είναι πολύ πιθανόν ο κ. Μητσοτάκης το απόγευμα της ίδιας ημέρας να μεταβεί και στην Πάτμο, χωρίς ωστόσο να έχει “κλειδώσει” επί του παρόντος.

Περισσότερα στο LEROSNEWS.GR
  • Την Κυριακή 22 Ιουνίου 2025, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής, η Φιλαρμονική του Δήμου Λέρου πραγματοποίησε για πρώτη φορά στην ιστορία της μια εμβληματική εμφάνιση στις περιοχές της Αγίας Μαρίνας και Λακκί στέλνοντας ένα ηχηρό και αισιόδοξο μήνυμα:

Περισσότερα στο LEROSNEWS.GR
  • Στο Νοσοκομείο της Λέρου διακομίστηκε την Κυριακή ένας 20χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα ενώ οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα χωρίς δίπλωμα και υπό την επήρεια αλκοόλ.

Περισσότερα στο LEROSNEWS.GR
Τετάρτη 27 Αυγούστου, 2025
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
26 °c
Agia Marina
24 ° Πέμ
24 ° Παρ
LEROS NEWS - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ
  • ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
  • ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΡΕΠΟΡΤΑΖ-VIDEO
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ENGLISH EDITION
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε τα αποτελέσματα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ
  • ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
  • ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΡΕΠΟΡΤΑΖ-VIDEO
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ENGLISH EDITION
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε τα αποτελέσματα
LEROS NEWS - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
Αρχική ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

Δελτίο Τύπου της Ένωσης Ιατρών ΚΘΛ (ΕΙΘΕΛ)

Leros News Leros News
15 Ιουλίου 2022
- ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ
Χρόνος ανάγνωσης: 3 Λεπτά
A A
0
Leros Hospital Νοσοκομείο Λέρου
7
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
246
ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ
Share on FacebookShare on Twitter

Με την πανδημία να αναζωπυρώνεται, ως αποτέλεσμα των πρωτοκόλλων ανοσίας των κερδών των επιχειρηματικών ομίλων, το νοσοκομείο μας όπως και τα κέντρα υγείας παραμένουν υποστελεχωμενα σε χειρότερη κατάσταση από πριν.

Η χειρουργική κλινική του νοσοκομείου « λειτουργεί» πλέον με έναν χειρουργό , δεν υπάρχει νευρολόγος, γαστρεντερολόγος, ενώ τα περισσότερα τμήματα λειτουργούν με δυο γιατρούς ειδικότητας, ακόμη και στον ψυχιατρικό τομέα από τους μεγαλύτερους στην χώρα με 230 περίπου ασθενής υπηρετούν μόνο τρεις ειδικευμένοι γιατροί.

Ταυτόχρονα υπάρχει έλλειψη νοσηλευτικού και άλλου προσωπικού, ενώ αναμένεται με την απόλυση των συμβασιούχων στο τέλος του χρόνου η κατάσταση να επιδεινωθεί τραγικά .

Διαβάστε επίσης:

Λέρος: Κοινή ανακοίνωση των Σωματείων Ιατρών – Εργαζομένων ΚΘΛ

Λέρος: Κοινή ανακοίνωση των Σωματείων Ιατρών – Εργαζομένων ΚΘΛ

26.08.2025
877
Λιμεναρχείο Λέρου: Διενέργεια εξετάσεων υποψήφιων εκπαιδευτών χειριστών ταχυπλόων σκαφών

Λιμεναρχείο Λέρου: Λήψη αυξημένων μέτρων λόγω δελτίου πρόγνωσης καιρού την Τετάρτη 27-8-2025

26.08.2025
829

Το Κ.Υ Πάτμου σε τραγική κατάσταση με το νησί γεμάτο από επισκέπτες , η λειτουργία του στηρίζεται στις μετακινήσεις από άλλες δομές υγείας, ενώ η μοναδική παιδίατρος που απουσιάζει με μακροχρόνια αναρρωτική άδεια εδώ και τρεις μήνες δεν έχει ακόμη αντικατασταθεί έως σήμερα. Αναμένεται μετακίνηση παιδιάτρου από άλλη δομή υγείας.

Από την άλλη μεριά οι διοικήσεις των μονάδων υγείας με οδηγίες κυβερνητικές εκβιάζουν εργαζομένους με σκοπό την εντατικοποίηση της δουλειάς τους (υπερεφημερευση, απλήρωτες ώρες, κόψιμο ρεπό ) , ακόμη και με προπηλακισμούς όπως συμβαίνει επανειλημμένα στο κέντρο υγείας Πάτμου.

Η Ένωση μας έχει καταγγείλει τα περιστατικά προπηλακισμού εργαζομένων στο κέντρο υγείας Πάτμου χωρίς να ιδρώσει το αυτί κανενός από το Υπουργείο ή την 2η Υγειονομική Περιφέρεια.

Η τραγική αυτή κατάσταση συμπληρώνεται από το γεγονός ότι δεν υπάρχουν πλέον ούτε και τα τυπικά μέτρα για την αποφυγή της διασποράς στους τουριστικούς προορισμούς, για την αποφυγή συρροής κρουσμάτων, π.χ. δεν προβλέπονται δωμάτια καραντίνας κ.λπ., επομένως επαφίεται στον καθένα που κάνει διακοπές και βρίσκεται θετικός το πώς θα «αυτοαπομονωθεί».

Πρέπει να αναφερθεί επίσης το γεγονός ότι η μοναδική μονάδα εντατικής θεραπείας στα Δωδεκάνησα στο νοσοκομείο της Ρόδου διαθέτει αυτή την στιγμή 6 λειτουργικές κλίνες συνολικά για covid και άλλα περιστατικά .

Κερασάκι στην τούρτα η έλλειψη προσωπικού κυρίως ιατρικού άλλα και πτητικών μέσων στο Ε.Κ.Α.Β Ρόδου.

Στις 5/7/2022 βαρέως πάσχων ασθενής 49 ετών με αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο που του έγινε θρομβολυτική θεραπεία στο νοσοκομείο Λέρου, έπρεπε να μεταφερθεί σε τριτοβάθμια δομή υγείας το ΕΚΑΒ επέλεξε το νοσοκομείο Ρόδου , η μεταφορά όμως λογω μη διαθεσιμότητας ελικοπτέρου κατέληξε σε οδύσσεια.

Έτσι λοιπόν ο ασθενής μεταφέρθηκε πρώτα με πλωτό μέσο στο νοσοκομείο Κω όπου παρέμεινε έως τις πρώτες πρωινές ώρες

Επανάληψη του ιδίου επεισοδίου σε ασθενή ετών 51 με υπαραχνοειδή αιμορραγία στις 9/7/2022 που αφού διέσχισε το Αιγαίο , διασωληνωμενη και μετά από τρία επεισόδια ανακοπής που ανατάχτηκαν, μεταφέρθηκε τελικά πρώτα με πλωτό και κατόπιν με πτητικό μέσο από Κω σε νοσοκομείο των Αθηνών .

Σήμερα 13/7/2022 τρίτο επεισόδιο , ασθενής 37 ετών με υπαραχνοειδή αιμορραγία σε κωματώδη κατάσταση, οι εφημερεύοντες γιατροί μετά από πολύωρες τηλεφωνικές επικοινωνίες με όλα σχεδόν τα νοσοκομεία (τριτοβάθμια) της 2ης υγειονομικής περιφέρειας ( Ρόδου, Παγνη, Κ.Α.Τ, Κρατικό Νίκαιας, Τζανειο) που το καθένα από αυτά λογω της υπολειτουργίας (έλλειψη προσωπικού , μέσων, κλινών μονάδας εντατικής θεραπείας ) δυσκολευόταν να αντιμετωπίσει το περιστατικό, επιπλέον το ΕΚΑΒ με τις δίκες του ελλείψεις ( ιατρικού προσωπικού, πτητικών μέσων) πρότεινε η άρρωστη να μεταφερθεί με πλωτό του λιμενικού στην Κω και από εκεί με στρατιωτικό αεροπλάνο σε νοσοκομείο των Αθηνών . Τελικά μετά την επιμονή των γιατρών του νοσοκομείου Λέρου την ασθενή την παρέλαβε ελικόπτερο.

Μας προκαλεί εντύπωση η άμεση κινητοποίηση του ΕΚΑΒ όταν πρόκειται για κάποιον «επώνυμο » , όπως πριν λίγες ημέρες στην Πάτμο και μάλιστα με άρρωστο όχι σε τόσο σοβαρή κατάσταση όπως οι δικοί μας ασθενείς. Αφού βεβαία προηγήθηκαν «σημαντικές» τηλεφωνικές παρεμβάσεις .

Η Ένωση μας εύχεται σε όλους τους ασθενείς καλή ανάρρωση.

Ταυτόχρονα ο Περιφερειάρχης Νότιου Αιγαίου εξαπέλυσε επίθεση στο Σωματείο του ΕΚΑΒ Ρόδου εμφανίζοντας σαν κινδυνολογία τις επισημάνσεις τους για τα προβλήματα στις δομές υγείας . Μάλιστα σε στιγμές που οι εργαζόμενοι στενάζουν στην κυριολεξία να βγάλουν την βάρδια με τις τεράστιες ελλείψεις σε προσωπικό και σε μέσα.

Αλλά αλήθεια ο κίνδυνος ποιος είναι, που βρίσκεται και ποιον απειλεί; Ας απαντήσει ο περιφερειάρχης . Ο κίνδυνος βρίσκεται στην αδυναμία των δόμων υγείας να λειτουργούν με ασφάλεια η μήπως όχι; Κινδυνεύουν ασθενείς. Κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές.

Η βλέπει κίνδυνο στο μήπως χαλάσει η εικόνα του και μην τυχόν δυναμώσουν οι διεκδικήσεις και συσπειρώσουν κόσμο στο πλάι των υγειονομικών.

Στην χθεσινή του επίσκεψη στο νοσοκομείο Λέρου ο Περιφερειάρχης σε συνάντηση με «εκπροσώπους» εργαζομένων που εκείνος διάλεξε ή του διάλεξαν δίνοντας ρεσιτάλ αυτοπροβολής, περιέγραψε την« δημιουργική διέξοδο που εξαρτάτε από την διάθεση» για την δομή υγείας. Ανέξοδες προεκλογικές υποσχέσεις εκατομμυρίων ευρώ , θυμίζοντας την αγιοβασιλιάτικη προπαγάνδα των διαφημιστικών εταιριών . Υποσχέσεις για συνέχιση της ομηριας των συμβασιούχων, ούτε λόγος όμως για μονιμοποίηση τους. Όταν το νοσοκομείο αυτή την στιγμή παρουσιάζει μεγάλα κενά στελέχωσης σε ιατρικό, νοσηλευτικό και άλλο προσωπικό, όταν οι κτιριακές υποδομές καταρρέουν κυριολεκτικά. Ο Περιφερειάρχης από τους μακροβιότερους , έχει και αυτός ευθύνη για την τραγική κατάσταση των δομών υγείας των νησιών μας και την μη λήψη πρόσθετων μέτρων προστασίας της υγείας των κατοίκων την περίοδο της πανδημίας, που και τώρα είναι σε έξαρση.

Η Ένωση μας καλεί τους κατοίκους των νησιών μας, να παλέψουν μαζί μας για πλήρη στελέχωση των μονάδων υγείας, για αποκλειστικά δημόσιο δωρεάν για όλους σύστημα υγείας. Σύγχρονο που να εξυπηρετεί τις ανάγκες του πληθυσμού για πρόληψη, θεραπεία, αποκατάσταση.


Tags: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΕΡΟΥΠΑΤΜΟΣ
Share3Tweet2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δελτίο Τύπου Ι.Σ.Ε.Κ. για την επίσκεψη του Προέδρου και του Ταμία του ΠΙΣ στην Κάλυμνο
ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑ

Δελτίο Τύπου Ι.Σ.Κ. στη μνήμη του Ιατρού Παθολόγου, Διευθυντή στο Κ.Θ. Λέρου Αντωνίου Γερασκλή

25.08.2025
995
Πάτμος: Μεταβαίνει οκταμελές κλιμάκιο της ΕΥΔΑΠ με ειδικό εξοπλισμό
ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑ

Πάτμος: Μεταβαίνει οκταμελές κλιμάκιο της ΕΥΔΑΠ με ειδικό εξοπλισμό

23.08.2025
351
Λωρίδα της Γάζας: «Κόλαση επί γης» για χιλιάδες αμάχους
ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑ

Δήμαρχος Πάτμου: Ανυπόστατο το δημοσίευμα στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ για “λύματα που καταλήγουν στις βρύσες σπιτιών”

23.08.2025
516
Επόμενο
Ιωάννης Παππάς: Παρατείνεται η προθεσμία για τις αντιρρήσεις των δασικών χαρτών

Ιωάννης Παππάς: Παρατείνεται η προθεσμία για τις αντιρρήσεις των δασικών χαρτών

ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Λήψη εκτάκτων μέτρων από το Δήμο Λέρου!

    27.08.2007
    Λήψη εκτάκτων μέτρων από το Δήμο Λέρου! Πριν 18 χρόνια 4.3K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Μηχανική βλάβη σε ιστιοφόρο στη Λέρο

    27.08.2011
    Μηχανική βλάβη σε ιστιοφόρο στη Λέρο Πριν 14 χρόνια 1.8K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Λέρος: Τα ονόματα των επιτυχόντων μαθητών του Γενικού Λυκείου – 2012

    27.08.2012
    Λέρος: Τα ονόματα των επιτυχόντων μαθητών του Γενικού Λυκείου – 2012 Πριν 13 χρόνια 5.4K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Λέρος: Συνελήφθη 54χρονος διωκόμενος για υπεξαίρεση αντικειμένου ιδιαίτερα μεγάλης αξίας

    27.08.2013
    Λέρος: Συνελήφθη 54χρονος διωκόμενος για υπεξαίρεση αντικειμένου ιδιαίτερα μεγάλης αξίας Πριν 12 χρόνια 6.1K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    ΛΕΡΟΣ: Τα ονόματα των επιτυχόντων του Γενικού Λυκείου και ΕΠΑΛ, 2014

    27.08.2014
    ΛΕΡΟΣ: Τα ονόματα των επιτυχόντων του Γενικού Λυκείου και ΕΠΑΛ, 2014 Πριν 11 χρόνια 6.5K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    ΛΕΡΟΣ: Τα ονόματα των επιτυχόντων αποφοίτων ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ 2015

    27.08.2015
    ΛΕΡΟΣ: Τα ονόματα των επιτυχόντων αποφοίτων ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ 2015 Πριν 10 χρόνια 5.3K

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Λέρος: Σύλληψη 37χρονου ημεδαπού για κλοπή

    25.08.2025
    Λέρος: Σύλληψη 37χρονου ημεδαπού για κλοπή 1.8K
  • ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑ

    Πένθος στον Ιατρικό Σύλλογο Ρόδου για την απώλεια του Παθολόγου – Εντατικολόγου Αντωνίου…

    23.08.2025
    Πένθος στον Ιατρικό Σύλλογο Ρόδου για την απώλεια του Παθολόγου – Εντατικολόγου  Αντωνίου Γερασκλή 1.8K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Λέρος: Το Σάββατο 23 Αυγούστου η «Γιορτή Κρασιού» στον Δρυμώνα

    20.08.2025
    Λέρος: Το Σάββατο 23 Αυγούστου η «Γιορτή Κρασιού» στον Δρυμώνα 1.5K
  • ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑ

    Μονιμοποιήθηκαν 98 εκπαιδευτικοί στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Δωδεκανήσου

    20.08.2025
    Μονιμοποιήθηκαν 98 εκπαιδευτικοί στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Δωδεκανήσου 1.5K
  • ΡΕΠΟΡΤΑΖ

    Λέρος: Απαντήσεις Δημάρχου Τιμόθεου Κωττάκη για τα απορρίμματα και για σημαντικά θέματα της…

    25.08.2025
    Λέρος: Απαντήσεις Δημάρχου Τιμόθεου Κωττάκη για τα απορρίμματα και για σημαντικά θέματα της επικαιρότητας 1.4K

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΗ

  • Λέρος: Συναυλία με τον Παντελή Θαλασσινό στις 28 Αυγούστου

    Λέρος: Συναυλία με τον Παντελή Θαλασσινό στις 28 Αυγούστου

    47 shares
    Share 27 Tweet 9
  • Λέρος: Το πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων “Καλοκαίρι 2025”

    289 shares
    Share 116 Tweet 72
  • Μονιμοποιήθηκαν 98 εκπαιδευτικοί στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Δωδεκανήσου

    44 shares
    Share 18 Tweet 11
  • Σημαντική ανακοίνωση από τη Β’ ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου

    22 shares
    Share 9 Tweet 5
  • Τα δρομολόγια λιμένα Πειραιά από 25 έως 31 Αυγούστου 2025

    26 shares
    Share 10 Tweet 7
Navarone-ad
  • Για πρώτη φορά στη Λέρο, παιδιά ηλικίας 09 έως 14 ετών θα παρουσιάσουν στο κοινό τα δικά τους πρωτότυπα βιντεοπαιχνίδια, τα οποία δημιούργησαν στο πλαίσιο του Aegean Pixels Academy.

Περισσότερα στο LEROSNEWS.GR
  • Από το Λιμεναρχείο Λέρου ανακοινώνεται παράταση εκτέλεσης βολών με πραγματικά πυρά στο πεδίο βολής ξηράς (Παρθένι Ν.Λέρου) έως την 26 Ιουνίου 2025 από ώρα 09:00 έως 15:00.

Περισσότερα στο LEROSNEWS.GR
  • Συνάντηση με τον τον Πρόεδρο και τον Διευθυντή της ΑΝ.ΔΩ. είχε σήμερα ο Δήμαρχος Λέρου κ. Τιμόθεος Κωττάκης στο γραφείο του, όπου συζητήθηκαν θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων τους.

Περισσότερα στο LEROSNEWS.GR
  • Έντονη δυσαρέσκεια επικρατεί στις τάξεις του Πανιωνίου Λέρου μετά την ήττα με 55-50 από τον Κολοσσό Ρόδου στον ημιτελικό του Final 4 Παμπαίδων, που διεξήχθη στη Ρόδο.

Περισσότερα στο LEROSNEWS.GR
  • Στη Ρόδο, απόψε στις 18:00, ο Πανιώνιος Λέρου διεκδικεί μια θέση στον μεγάλο τελικό του Final 4, αντιμετωπίζοντας το φαβορί της διοργάνωσης, τον Κολοσσό Ρόδου.

Περισσότερα στο LEROSNEWS.GR
  • Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε σήμερα Τρίτη, 24.6.2025, ο Δήμαρχος Λέρου κ. Τιμόθεος Κωττάκης, στα τοπικά ΜΜΕ, κατά την οποία αναφέρθηκε στις εξελίξεις των έργων και στην επικαιρότητα.

Περισσότερα στο LEROSNEWS.GR
  • Την Λέρο θα επισκεφθεί το προσεχές Σάββατο 28 Ιουνίου ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο Πρωθυπουργός αναμένεται να επισκεφθεί τα σημαντικά έργα που εκτελούνται στο νησί, από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Δήμο Λέρου και θα συνοδεύεται από τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργο Χατζημάρκο και τους βουλευτές Δωδεκανήσου, ενώ είναι πολύ πιθανόν ο κ. Μητσοτάκης το απόγευμα της ίδιας ημέρας να μεταβεί και στην Πάτμο, χωρίς ωστόσο να έχει “κλειδώσει” επί του παρόντος.

Περισσότερα στο LEROSNEWS.GR
  • Την Κυριακή 22 Ιουνίου 2025, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής, η Φιλαρμονική του Δήμου Λέρου πραγματοποίησε για πρώτη φορά στην ιστορία της μια εμβληματική εμφάνιση στις περιοχές της Αγίας Μαρίνας και Λακκί στέλνοντας ένα ηχηρό και αισιόδοξο μήνυμα:

Περισσότερα στο LEROSNEWS.GR
Facebook Twitter Youtube Instagram
LEROS NEWS - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

Από το 2004 έγκυρη και αντικειμενική ενημέρωση
LEROS NEWS – ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

Follow us on social media:

Πρόσφατα άρθρα

  • Καίρια παρέμβαση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου για την επίλυση της στεγαστικής κρίσης στα νησιά
  • AEGEAN – Olympic Air: Κανονικά θα πραγματοποιηθούν οι πτήσεις την Πέμπτη 28 Αυγούστου
  • Σύλληψη πλοιάρχου Θ/Γ σκάφους στην Κω για πλαστογραφία
  • Πολιτική κρίση στη Γαλλία: Οι τρεις -πολύ δύσκολες- εναλλακτικές του Εμανουέλ Μακρόν

Νεότερα Video

Λέρος: Απαντήσεις Δημάρχου Τιμόθεου Κωττάκη για τα απορρίμματα και για σημαντικά θέματα της επικαιρότητας

Λέρος: Απαντήσεις Δημάρχου Τιμόθεου Κωττάκη για τα απορρίμματα και για σημαντικά θέματα της επικαιρότητας

1.4k ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ
25 Αυγούστου 2025
Λέρος: Ολόκληρη η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 19ης Αυγούστου 2025

Λέρος: Ολόκληρη η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 19ης Αυγούστου 2025

995 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ
19 Αυγούστου 2025

© 2004 - 2025 | LEROS NEWS – ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ |

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In

Add New Playlist

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε τα αποτελέσματα
  • ENGLISH EDITION
  • ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ
  • ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Ν. ΑΙΓΑΙΟΥ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑ
  • ΡΕΠΟΡΤΑΖ

© 2004 - 2025 | LEROS NEWS – ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ |

Ο ιστότοπος lerosnews.gr χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας, συναινείτε στη χρήση των cookies.