back to top
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δελτίο τύπου της δημοτικής παράταξης «ΛΕΡΟΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ»

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΔελτίο τύπου της δημοτικής παράταξης «ΛΕΡΟΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ»

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε η παράταξη Μιχάλη Κόλια εναντίον του υποψηφίου δημάρχου Λέρου κ. Μιχ. Κοντραφούρη σχετικά με όσα ισχυρίζεται ο δεύτερος σε σχετικό δελτίο Τύπου της παράταξης “Ελπίδα για τη Λέρο”, για την απορρόφηση κονδυλίων από χρηματοδοτικά έργα.

Σε απαντητικό δελτίο Τύπου που εξέδωσε η δημοτική παράταξη «ΛΕΡΟΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ», αναφέρονται τα εξής:

“Την ώρα που ο Δήμαρχος ασχολείται με τα προβλήματα του τόπου μας, κάποιοι εκμεταλλεύονται τον ελεύθερο χρόνο τους δίνοντας ψευδή στοιχεία παραποιώντας την αλήθεια. Η λάσπη, ο μηδενισμός και το ψέμα, δεν αγγίζουν τη σημερινή δημοτική αρχή, αφού στα 3 χρόνια της θητείας μας, έχουμε να επιδείξουμε πολλά και σημαντικά έργα προόδου και ανάπτυξης του τόπου μας, έργα που θα έπρεπε να είχαν κάνει οι ίδιοι τα προηγούμενα χρόνια. 

Ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Κοντραφούρης και οι συν αυτώ του συνδυασμού του, νομίζουν ότι η αντιπολίτευση γίνεται από το πεζοδρόμιο και από τα καφενεία, εμπαίζοντας για μία ακόμη φορά τον Λεριακό Λαό που τους εμπιστεύτηκε την ψήφο του και αντί αυτοί να την σεβαστούν παραιτήθηκαν χωρίς ποτέ να καταθέσουν μια πρόταση στο δημοτικό συμβούλιο, να συνεργαστούν με την Δημοτική αρχή και να σεβαστούν την κρισιμότητα της πρωτοφανούς δύσκολης οικονομικής κατάστασης με ψεύδη προσπαθούν να κερδίσουν τις εντυπώσεις.

Εμείς είμαστε εδώ, συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για την Λέρο την Λεριά και τον Λεριό, για μια Λέρο που όλοι ονειρευόμαστε και της αξίζει. Προτίμησαν να παραιτηθούν και με την παραίτηση τους μόνο ΕΛΠΙΔΑ για την Λέρο μας δεν υπάρχει.

Αγαπητοί συμπατριώτες τολμήσαμε έργα που κανένας δεν τόλμησε, ανατρέχοντας κανείς στα αρχεία της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής αρχής, θα διαπιστώσετε τα ψέματα για μια ακόμη φορά του κ.Κοντραφούρη.

Ο Δήμος Λέρου την τριετία αυτή έχει εντάξει έργα αξίας περίπου 6.000.000 ευρώ.

Έργα υποδομής και ανάπτυξης του νησιού όπως :

1. Ένταξη της Πράξης <αποκατάσταση> και προμήθεια μονάδας κομποστοποιησης Δήμου Λέρου με κωδικό MIS 375523 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα <περιβάλλον>. Έργο αξίας 1.413.008,11 Ευρώ.

2. Ένταξη της Πράξης <προμήθεια> Με κωδικό MIS 446743. Έργο αξίας 377.000 Ευρώ.

3. Προμήθεια και <εγκατάσταση> Στην θέση Λεπίδα Έργο αξίας 2.245.000 Ευρώ.

4.<φραγμα> με εθνικούς πόρους έργο αξίας 1.500.000 Ευρώ το οποίο δημοπρατείται εντός των επόμενων ημερών από την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

5. Χρηματοδότηση μελέτης ΧΥΤΥ από εθνικούς πόρους έργο αξίας 185.000 Ευρώ και μετά την ολοκλήρωση της μελέτης περιμένουμε την χρηματοδότηση κατασκευής ΧΥΤΥ ύψους 5.000.000 ευρώ περίπου.

6. Ασφαλτοστρώσεις από Περιφέρεια αξίας 400.000 Ευρώ.

Όλα αυτά σε καιρούς δύσκολους με συνθήκες αντίξοες για την οικονομία της Χώρας μας.

Σας επισυνάπτουμε τα έγγραφα για αποκατάσταση της αλήθειας και για την πλήρη και πραγματική ενημέρωση σας μπορείτε να απευθύνεστε στο γραφείο δημάρχου.

«ΛΕΡΟΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ»

«ΛΕΡΟΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ»

«ΛΕΡΟΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ»

«ΛΕΡΟΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ»

«ΛΕΡΟΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ»

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ