Διαβάστε παρακάτω το δελτίο τύπου που εξέδωσε το γραφείο δημάρχου σχετικά με τη διάσωση του συμπατριώτη μας κ. Σιδέρη Εμμανουήλ ο οποίος ναυάγησε το Σάββατο 29/3 στη θαλάσσια περιοχή βόρεια της Λέρου.
“Εκ μέρους της κοινωνίας της Λέρου, θέλω να ευχαριστήσω από βάθους ψυχής τον Υφυπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Καμμένο Παναγιώτη, για την αστραπιαία κινητοποίηση του θαλάμου επιχειρήσεων του Υ.Ε.Ν. με σκοπό την διάσωση του ναυαγού Σιδέρη Εμμανουήλ, στην περιοχή μεταξύ Λειψών και Λέρου, γεγονός που συνέβη το Σάββατο 29 και την Κυριακή 20 του τρέχοντος μήνα.
Η ταχύτητα της κινητοποίησης για την διάσωση, εκ μέρους του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ήταν τέτοια που σαν ακρίτες σε τέτοιες άσχημες καταστάσεις αισθανόμαστε ασφάλεια που είναι ένα βασικό στοιχείο της παραμονής στα νησιά μας”.
O Δήμαρχος Λέρου
Τιμόθεος Κωττάκης


















![Λέρος: Πώς θα διαμορφωθεί το πάρκο έξω από την Εκκλησία του Αγ. Νικολάου στο Λακκί – Παρουσιάστηκε η προμελέτη [VIDEO]](https://lerosnews.gr/wp-content/uploads/2025/11/PXL_20251101_164142597-120x86.webp)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
Θέμα παραίτησης της διοίκησης των ΕΛΤΑ έθεσε ο βουλευτής Δωδεκανήσου Γιάννης Παππάς
Λέρος: Με λαμπρότητα και παλμό ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου [VIDEO]
Τιμόθεος Κωττάκης: «Αλλάζει χωροθέτηση η πύλη του Hotspot – Λύση στο πρόβλημα του Ξηροκάμπου»
Μήνυμα Γιάννη Παππά για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου: «Όσο υπάρχει ελληνική ανάσα , δε θα περάσει σκοτάδι χωρίς φως»
Λέρος: Διαψεύδει τον Μιχάλη Κόλια η Αντιδήμαρχος Ελένη Χέλμη για το Bodrum Cup