back to top
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Δελτίο Τύπου Προέδρου Συντονιστικής Επιτροπής Αν.Ελλ Λέρου

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΔελτίο Τύπου Προέδρου Συντονιστικής Επιτροπής Αν.Ελλ Λέρου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 10.4.2014


“Σήμερα ενημερώθηκα για την αναφορά στο πρόσωπό μου, στην πρωινή εκπομπή του κ. Μπαλαμπάνη, από τον Πρόεδρο εργαζομένων του Κ.Θ.Λ, κ. Τσαχουριανήδη.

Δηλώνω ότι ο εν λόγω κύριος ίσως δεν γνώριζε ότι είμαι εκπρόσωπος του κινήματος των Αν.Ελλ, καθώς επίσης δεν γνώριζε ότι οι Αν.Ελλ μπορούμε να εκφράζουμε τα πιστεύω μας ελεύθερα στους συμπολίτες μας χωρίς φόβο.

Θέλω να τονίσω για ακόμη μια φορά και να ενημερώσω τους συμπατριώτες μας,ότι κάποια στιγμή αυτοί που φέρουν πολιτικές ταυτότητας της συγκυβέρνησης θα πρέπει να τις ξεφορτωθούν και όχι να το παίζουν επαναστάτες και προστάτες των εργαζομένων .

Είναι παράλογο να ζητάς βοήθεια από υπουργούς και βουλευτές που ψήφισαν νόμους  που στέλνουν κόσμο στην μιζέρια και στην εξαθλίωση.

Κύριοι δεν θα σας χαϊδεύουμε τα αυτιά.Είμαστε κοντά στους εργαζόμενους ,κοντα στους πολίτες,προασπίζοντας τα συμφέροντα τους,προκειμένου να ελευθερώσουμε την πατρίδα μας από τις απαράδεκτες μνημονιακές πολιτικές.

Φίλες και φίλοι,αγαπητοί συμπατριώτες,πιστεύουν ότι με ψέμματα και απαράδεκτες τοποθετήσεις θα κερδίσουν τις εντυπώσεις.Τους προκαλώ να βγούν στους δρόμους και να μιλήσουν στον κόσμο και εκεί θα πάρουν τις απαντήσεις που τους αρμόζουν.

Απευθυνόμενος στους εργαζόμενους,τους οποίους συμμερίζομαι διότι είμαι από αυτούς που ξέρουν τι θα πεί μεροκάματο και τι θα πεί αγωνία για επιβίωση,να κάνουν υπομονή και τους προσκαλώ να βοηθήσουν στην ανατροπή των απαραδέκτων μνημονιακων πολιτικών για ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας,την πατρίδα μας και την χώρα μας”.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ