back to top
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ

Η Δικηγορική Εταιρία ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΛΙΛΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ανέλαβε την εκπροσώπηση της τρίτεκνης οικογενείας του Χρυσοβαλάντη Χατζημακρή και ως πολιτική αγωγή, από το νησί της Λέρου, η οποία βρήκε το θάρρος και το σθένος να καταγγείλει δράστη ενώπιον των Αστυνομικών αρχών το Νοέμβριο του 2019.

Ειδικότερα, την 4η Απριλίου 2022 ενώπιων του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Ρόδου, ο καταγγελλόμενος δράστης κατηγορείται για κατάχρηση ανηλίκων για ασέλγεια κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και για σωματική βλάβη ανηλίκων κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση. Οι Εισαγγελικές Αρχές και το Δικαστικό Συμβούλιο, εν συνεχεία της Ανακριτικής διερεύνησης και διαδικασίας, παρέπεμψαν τον δράστη στη θέση του κατηγορουμένου για σωρεία ποινικών αδικημάτων και αποτρόπαιων πράξεων σε βάρος δυο ανήλικων κοριτσιών.

Προ έναρξης της συνεδρίασης του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, αναφορικά με ειδησεογραφία δημοσιευθείσα σε διάφορους ιστότοπους τόσο το διήμερο της 17ης-18ης Δεκεμβρίου 2021, όσο και της 18ης-19ης Μαρτίου 2022, διοχετεύτηκαν αποσπασματικώς στοιχεία της ποινικής δικογραφίας και αποτυπώθηκαν με κάθε δυνατή προσπάθεια εξευτελισμού της οικογένειας των θυμάτων, χαρακτηρισμοί και υπόνοιες σε βάρος των εντολέων μας.

Κρίσεις, ισχυρισμοί και πιθανολογήσεις από οποιαδήποτε πλευρά σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, προ έκδοσης αποφάσεως από το Δικαστήριο, μόνο προς δημιουργία εντυπώσεων, δεν δύνανται να λαμβάνονται υπόψιν.

Μέχρι σήμερα η οικογένεια με διακριτικότητα για το ιδιαίτερα ευαίσθητο ζήτημα, δεν έχει κάνει καμία δήλωση σε κανένα Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης για την υπόθεση, αναμένοντας μόνο με απόλυτο δέος και σεβασμό την απόφαση του Δικαστηρίου.

Αθήνα, 27 Μαρτίου 2022

Ευάγγελος Ι. Μιλιλής

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ