back to top
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δελτίο Τύπου του Επαρχείου Καλύμνου

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΔελτίο Τύπου του Επαρχείου Καλύμνου

Τα νησιά της Π.Ε. Καλύμνου  Λέρο, Πάτμο , Αγαθονήσι και Αρκιούς , επισκέφθηκαν ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου  κ. Χατζημάρκος και ο  Έπαρχος  της Π.Ε. Καλύμνου κ. Θεμέλαρος.

Τη Δευτέρα  ξεκίνησαν το ταξίδι τους  από το νησί της  Λέρου , όπου είχαν συνεργασία  με τον Δήμαρχο  του νησιού κ. Κόλλια με τον οποίο συζήτησαν για  την επίλυση ζητημάτων που  απασχολούν το νησί. Ο Περιφερειάρχης δεσμεύτηκε να εξασφαλίσει την απαιτούμενη χρηματοδότηση  για τρία νέα έργα του νησιού που αφορούν την αναβάθμιση του Σφαγείου με την προσθήκη γραμμής βοοειδών, την προσθήκη τεσσάρων νέων αιθουσών στο σχολικό συγκρότημα Μπελλένειο και τη  συνολική επέμβαση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Μπελλένειου Γυμνασίου.

Ακολούθησε σύντομη επίσκεψη στο νησί της Πάτμου και συνάντηση με τον Δήμαρχο κ. Στόικο   ενώ στη συνέχεια επισκέφθηκαν  το Αγαθονήσι. Στη συνάντηση που είχαν με τον Δήμαρχο κ. Κόττορο  συζήτησαν για τα υπό υλοποίηση έργα της Περιφέρειας στο νησί και για αυτά που πρέπει ακόμη να γίνουν  με τη στήριξη της Περιφέρειας.

Τέλος επισκέφθηκαν το νησάκι των Αρκιών και παρέστησαν  στον αγιασμό για τη νέα σχολική χρονιά μαζί με τον μοναδικό μαθητή του σχολείου . Μια συμβολική επίσκεψη που δείχνει ότι η Περιφέρεια και οι εκπρόσωποι της είναι  κοντά στους ανθρώπους όλων των νησιών της ακόμη και στα μικρότερα,  καθώς επίσης ότι εστιάζει σε τομείς  που θεωρεί ότι είναι ιδιαίτερα σημαντικοί για την ανάπτυξη και την πρόοδο του τόπου ανεξάρτητα από το αν αυτοί εμπίπτουν  στις θεσμοθετημένες της υποχρεώσεις  και αρμοδιότητες.

{loadmodule mod_ads_elite,Ads Elite (2)}

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ