17-08-2019 Τελευταία ενημέρωση: 11:52, στις 16-08-2019

Ένα το βενζινάδικο στην Πάτμο κι αυτό ξέμεινε από καύσιμα!

Σχολιάστε το άρθρο
Κατηγορία: Δωδεκανησιακά νέα
Εμφανίσεις: 947 φορές

Ένα το βενζινάδικο στην Πάτμο κι αυτό ξέμεινε από καύσιμα!Το φαινόμενο της συχνής έλλειψης καυσίμων στο νησί της Πάτμου συνεχίζεται. Είναι η τρίτη μέρα που δεν υπάρχουν καύσιμα. Η έλλειψη αυτή δημιουργεί σοβαρά προβλήματα, όχι μόνο στα δημόσιας αλλά και ιδιωτικής χρήσης οχήματα.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα δημιουργείται κυρίως στα σπίτια που χρειάζονται πετρέλαιο θέρμανσης για να λειτουργήσουν τα καλοριφέρ που είναι απαραίτητα λόγω των χειμερινών καιρικών συνθηκών. Το φαινόμενο αυτό που είναι πολύ συχνό τον τελευταίο χρόνο έχει προβληματίσει τους κατοίκους και έχει δημιουργήσει μεγάλη ανασφάλεια.

Πολλοί διερωτώνται γιατί ο δήμος Πάτμου δεν έχει προχωρήσει την απόφαση που πήρε πριν αρκετούς μήνες, να παραχωρήσει και άλλο δημοτικό χώρο ώστε να δημιουργηθεί και τρίτο βενζινάδικο στο νησί μας. Η επιτροπή που ορίστηκε για την εξεύρεση του κατάλληλου χώρου μέχρι αυτή τη στιγμή έχει χωροθετήσει και αν ναι γιατί δεν προχωρά η υλοποίηση της απόφασης;

Το ίδιο φαινόμενο της έλλειψης, είχε συμβεί τις μέρες του Δεκαπενταύγουστου και είχε ξεσηκώσει θύελλα διαμαρτυριών.

Η Πάτμος έχει δύο βενζινάδικα. Το ένα είναι κλειστό για επιχειρηματικούς λόγους και το άλλο το παλιότερο συχνά δεν έχει καύσιμα.

Ο Δήμος έχει μισθώσει τον εν λόγω χώρο σε ιδιώτη για βενζινάδικο. Στη συνέχεια διάφοροι λόγοι οδήγησαν την εταιρεία προμηθευτή να διαχειρίζεται το βενζινάδικο οικονομικά.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές η σύμβαση του Δήμου με τον ιδιώτη δεν περιέχει την ρήτρα ασφαλείας για αμετάκλητη και συνεχή τροφοδοσία του νησιού από καύσιμα, άλλως η σύμβαση λύεται αυτόματα με τον ιδιώτη.

Τις χρονιάρες αυτές μέρες η έλλειψη καυσίμων αποτελεί δυσφήμιση για το νησί μας.

Πληροφορίες από την πλευρά του Δήμου αναφέρουν ότι αύριο Παρασκευή το απόγευμα θα βρίσκεται στο νησί το σκάφος της εταιρείας για να μας προμηθεύσει καύσιμα.

patmostimes.gr


Πείτε κάτι εδώ...
Είστε επισκέπτης
Διαφορετικά σχολιάστε ως επισκέπτης με ψευδώνυμο
Φόρτωση σχολίου... Το σχόλιο θα ανανεωθεί μετά 00:00.

Γίνετε ο πρώτος επισκέπτης που θα σχολιάσει.

Βρείτε μας στο Facebook