back to top
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Δελτίο Τύπου Δημάρχου Πάτμου

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑΔελτίο Τύπου Δημάρχου Πάτμου

Στα πλαίσια της επίσκεψης του στη Ρόδο ο Δήμαρχος Πάτμου κ. Γρηγόρης Στόικος συμμετείχε στη Επιτροπή επιλογής Δικηγόρου με έμμισθη εντολή. Η επιτροπή αποτελούνταν από τρεις νομικούς της Ρόδου, εκπρόσωπο του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους και το Δήμαρχο Πάτμου.

Τα πρακτικά της συνεδρίασης κρατούσε η κ. Ελένη Ελισσαίου. Την πρώτη ημέρα ανοίχτηκαν οι φάκελοι των υποψήφιων και ελέγχτηκαν για την εγκυρότητα των δικαιολογητικών και τη δεύτερη πήραν τις συνεντεύξεις των υποψηφίων. Θα ακολουθήσει και δεύτερη συνάντηση σε ένα περίπου μήνα όπου θα αναρτηθεί η βαθμολογία και η σειρά της επιλογής.

Ο Δήμαρχος Πάτμου είχε συνεργασία με τον Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Χατζημάρκο και συζήτησαν για την εκδήλωση που διοργανώνει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου σε συνεργασία με Εθνική Λυρική Σκηνή.

Πιο συγκεκριμένα η ΠΝΑ και η ΕΛΣ το Σάββατο 1Η Αυγούστου με το επιτελείο της θα ερμηνεύσει μια σειρά από κλασσικά κομμάτια του διεθνούς λυρικού μουσικού στερεώματος.

Οι συντελεστές είναι Έλληνες υψίφωνοι με ιδιαίτερες διακρίσεις στο εξωτερικό.

Συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν το Δήμο Πάτμου:

• Διαγραμμίσεις περιφερειακών οδών.
• Επίσκεψη της κινητής μονάδας ΚΤΕΟ για τους τεχνικούς ελέγχους οχημάτων του νησιού.
• Τεχνική βοήθεια όσον αφορά το ΠΑΤΜΙΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ.
Ο Δήμαρχος Πάτμου κ. Γρηγόρης Στόικος είχε συνεργασία με στελέχη της ΑΝΔΩ για δύο πολύ σημαντικές δράσεις για το νησί και τη νεολαία :
• Για την χρηματοδότηση της μελέτης εξοπλισμού του ΠΑΤΜΙΟΝ
• Πορεία εξέλιξης του χρηματοδοτούμενου έργου «Βελτίωση λειτουργικότητας γηπέδου 5Χ5 Σκάλας Πάτμου» (κατασκευή αποδυτηρίων, τάπητας 5Χ5, κερκίδες).

Ο Δήμαρχος Πάτμου κ. Γρηγόρης Στόικος είχε συνάντηση στο Δημαρχείο Ρόδου με του αντιδημάρχους κ. Σάββα Διακοσταματίου και Τέρη Χ’’ Ιωάννου καθώς και τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Νότιας Δωδεκανήσου κ. Μιχάλη Χριστοδούλου.

Συζήτησαν τη δυνατότητα συνεργασίας των Δήμων Ρόδου –Πάτμου για τεχνική υποστήριξη του Δήμου Πάτμου.

Ο Δήμαρχος Πάτμου κ. Γρηγόρης Στόικος συμμετείχε στη Δ.Τ.Υ. της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου σε ευρεία σύσκεψη με θέμα τον Χ.Υ.Τ.Α. και ΣΧ.Ο.Α.Π.

Ο Δήμαρχος Πάτμου κ. Γρηγόρης Στόικος είχε συνάντηση με το Νομικό Σύμβουλο της ΠΕΔ κ. Πέρο και συζήτησαν για θέματα ΔΗ.ΦΟ.ΔΩ.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΜΟΥ

Επίσκεψη μηχανικών της Π.Ν.Α. και Μ.Ο.Δ. για την αξιοποίηση της γεώτρησης στο Διακόπτη και μικρομελέτη δικτύου ύδρευσης στην περιοχή.

{widget:social-share-button}

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ