back to top
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Λέρος: Δελτίο Τύπου της Ένωσης Ιατρών για τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛέρος: Δελτίο Τύπου της Ένωσης Ιατρών για τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας

Το Δ.Σ της Ένωσης και οι γιατροί των δομών υγείας των νησιών μας χαιρετίζουν τους εκατοντάδες που συμμετείχαν στην χθεσινή μεγάλη  λαϊκή συγκέντρωση,  ο λαός της Λέρου απέδειξε ότι συμπαραστέκεται ενεργά στον αγώνα των εργαζομένων του Νοσοκομείου Λέρου.

Χθές ήταν ημέρα ορόσημο για το νησί, ο κόσμος δήλωσε ξεκάθαρα την απαίτηση του για στελέχωση του νοσοκομείου σε ιατρικό, νοσηλευτικό και άλλο προσωπικό, δήλωσε ότι θα υπερασπιστεί  το δικαίωμα του στην δημόσια, δωρεάν υγεία για όλους , δήλωσε ότι είναι αντίθετος με την εμπορευματοποίηση και ιδιωτικοποίηση των δημόσιων υπηρεσιών υγείας.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους και τον λαό του νησιών μας να συνεχίσουμε τον αγώνα, για ένα νοσοκομείο που θα παρέχει σε όλους κατοίκους και φιλοξενούμενους υπηρεσίες υγείας σύγχρονες, δωρεάν και αποκλειστικά δημόσιες  που αντιστοιχούν στα επιτεύγματα της επιστήμης-τεχνολογίας  του  21ου αιώνα.

Να συνεχίσουμε τον αγώνα για πλήρη στελέχωση του Νοσοκομείου  και του ΕΚΑΒ σε ιατρικό, νοσηλευτικό, παραϊατρικό και άλλο προσωπικό, έτσι ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες των κατοίκων για πρόληψη, θεραπεία, αποκατάσταση.

Κανένας δισταγμός. Διεκδικούμε για το σήμερα, χτίζουμε ασπίδα για όσα έρχονται αλλά και ελπίδα για το αύριο, την προοπτική. Δεν υπάρχει άλλη λύση όλοι στον αγώνα!!!!

Εκ του Δ.Σ ο πρόεδρος

Γ. Τσουκαλάς

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ