Από το Λιμεναρχείο Λέρου εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:
1.- Σας γνωρίζουμε ότι από την Υπηρεσία μας θα πραγματοποιηθούν στο Λ/Χ ΛΕΡΟΥ εξετάσεις προς απόκτηση άδειας χειριστή πηδαλιούχου για τη διακυβέρνηση επαγγελματικών αλιευτικών σκαφών σύμφωνα με την διαδικασία που προβλέπεται στα ανωτέρω σχετικά.
2.- Η ημερομηνία διεξαγωγής των εξετάσεων για την απόκτηση της προαναφερόμενης άδειας ορίζεται η 20η Αυγούστου και ώρα 10:00 στο Λ/Χ ΛΕΡΟΥ.
3.- Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή των ενδιαφερομένων στις εξετάσεις είναι η υποβολή αίτησης και η προσκόμιση των δικαιολογητικών σύμφωνα με τα ανωτέρω σχετικά. Η παραλαβή των δικαιολογητικών θα γίνεται μόνο από το Λ/Χ ΛΕΡΟΥ, καθημερινά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού (τηλ.: 2247022224-22334), έως και δύο (02) εργάσιμες ημέρες πριν την ημερομηνία εξετάσεων.
4.- Παρακαλείσθε για την έγκαιρη ενημέρωση των μελών σας, τα οποία δεν είναι εφοδιασμένα με την εν θέματι άδεια και συγκεντρώνουν τα τυπικά προσόντα, για υποβολή αίτησης συμμετοχής στις εξετάσεις.
5.- Ο Λιμενικός Σταθμός Λειψών που κοινοποιείται το παρόν, εντέλλεται όπως μεριμνήσει για την έγκαιρη ενημέρωση των ενδιαφερόμενων φορέων περιοχής τους.
6.- Παρακαλούμε επίσης για την ευρεία δημοσίευση του παρόντος προκειμένου να ενημερωθούν οι ενδιαφερόμενοι.

















ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
Λέρος: Σύλληψη 33χρονου για κατοχή ναρκωτικών και αρχαιοτήτων
Λέρος: 48ωρη απεργία στα ταξί - Τρίτη 2 & Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2025
Λέρος: Νέα δικαστική περιπέτεια για τον πρώην Δήμαρχο Μιχάλη Κόλια: 18 μήνες φυλάκιση με αναστολή για παράβαση καθήκοντος
Λέρος: Ένταση, βαριές εκφράσεις και προαναγγελία μηνύσεων στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου
Λέρος: Εντυπωσιακό κλάδεμα των δέντρων στο νησί