Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες της Κυριακής (9-5-2021), η Λιμενική Αρχή Ρόδου, για εντοπισμό ατόμου πιθανόν χωρίς τις αισθήσεις του στη θαλάσσια περιοχή «ΚΙΟΤΑΡΙ» ν. Ρόδου.
Άμεσα στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής έσπευσαν στην περιοχή με περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και με τη συνδρομή της μηχανοκίνητης λέμβου «ΙΝΚΑΣ 1» Λ. Ρόδου 3760 εντόπισαν και ανέσυραν χωρίς τις αισθήσεις του έναν 81χρονο ημεδαπό άνδρα.
Ο ανωτέρω μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Αρχάγγελου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

















![Λέρος: Πώς θα διαμορφωθεί το πάρκο έξω από την Εκκλησία του Αγ. Νικολάου στο Λακκί – Παρουσιάστηκε η προμελέτη [VIDEO]](https://lerosnews.gr/wp-content/uploads/2025/11/PXL_20251101_164142597-120x86.webp)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
Λέρος: Με λαμπρότητα και παλμό ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου [VIDEO]
Τιμόθεος Κωττάκης: «Αλλάζει χωροθέτηση η πύλη του Hotspot – Λύση στο πρόβλημα του Ξηροκάμπου»
Μήνυμα Γιάννη Παππά για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου: «Όσο υπάρχει ελληνική ανάσα , δε θα περάσει σκοτάδι χωρίς φως»
Λέρος: Διαψεύδει τον Μιχάλη Κόλια η Αντιδήμαρχος Ελένη Χέλμη για το Bodrum Cup
Τιμόθεος Κωττάκης: «Αλλάζει χωροθέτηση η πύλη του Hotspot – Λύση στο πρόβλημα του Ξηροκάμπου»