back to top
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Συνάντηση Δημάρχου Λέρου με Λεριούς πρωταθλητές!

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΣυνάντηση Δημάρχου Λέρου με Λεριούς πρωταθλητές!

Συνάντηση με τους Λεριούς πρωταθλητές τέως και νυν σε διάφορα αθλήματα είχε ο Δήμαρχος την Παρασκευή στο γραφείο του.

Στη συνάντηση που έγινε για πρώτη φορά στο νησί μας -όπως τονίστηκε από όλους- συμμετείχαν ο τέως διαιτητής Φασολης Γιώργος, ο διεθνής παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Πλεξίδας Γιώργος, οι πρώην πρωταθλήτριες άρσης βαρών Χριστοφοριδου Μαρία και των μεγάλων αποστάσεων Λιβερη Αθηνά ο τέως καλαθοσφαιριστής και γυμναστής του ΔΟ.ΠΑΙ.ΣΑΠ κ.Χατζηδακης Γιώργος και οι εν ενεργεία Ρεμπουλη Ουρανία και Κατσιματιδου Άννα.

Στη συνάντηση παρευρεθήκαν ο Αντιδήμαρχος κ.Κωνσταντινίδης Ιωάννης, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Αθλητισμού κ.Σκυλλας Γιώργος και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ.Βασιλειου Κωνσταντίνος.

Η συζήτηση έγινε σε πολύ εγκάρδιο κλίμα, ειδικότερα για την αντιμετώπιση προβλημάτων και κατατέθηκαν προτάσεις για την αξιοποίηση των αθλητικών χώρων και του έμψυχου υλικού και δόθηκε η αμοιβαία συνεργασία για την καλύτερη και ποιοτικότερη πρόοδο του αθλητισμού στη Λέρο με τη συνδρομή των παλαιμάχων ανθρώπων του αθλητισμού.

Στο τέλος, ο Δήμαρχος αφού τους ευχαρίστησε, χάρισε  αναμνηστικά στους τέως και νυν πρωταθλητές που μέσα από τις προσωπικές τους επιτυχίες έκαναν περισσότερη γνωστή τη Λέρο.

lerosnews.gr 

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ