back to top
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Υδατοδρόμιο Λέρου: Οριστικό τέλος στην παραπληροφόρηση έδωσε ο Περιφερειάρχης

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΥδατοδρόμιο Λέρου: Οριστικό τέλος στην παραπληροφόρηση έδωσε ο Περιφερειάρχης

Δελτίο Τύπου: Οριστικό τέλος έδωσε ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος στην παραπληροφόρηση, στην άγνοια και στην λάσπη, σχετικά με την κατασκευή και λειτουργία του υδατοδρόμιου Λέρου.

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο κ. Χατζημάρκος δήλωσε: 

“…Η Λέρος δεν είναι σε αυτή τη λίστα γιατί είναι σε πιο προχωρημένο στάδιο και βρίσκεται ήδη στη φάση ολοκλήρωσης της μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων και άρα η αγωνία σας είναι άκυρη αφού η Λέρος είναι από τα πρώτα νησιά στα οποία θα κατασκευαστεί Υδατοδρόμιο”.

Κατόπιν των ανωτέρω, εφιστούμε την προσοχή τόσο στους δημότες της Λέρου οι οποίοι πέφτουν θύματα παραπληροφόρησης από “αόρατους” και λοιπούς συμβούλους της αντιπολίτευσης, όσο και στους πολιτικούς μας αντιπάλους που έχουν άγνοια ή κακή πληροφόρηση, και τους καλούμε να επικοινωνούν με το γραφείο Δημάρχου ώστε να ενημερώνονται, πριν προβούν σε άστοχες ενέργειες οι οποίες εκθέτουν τη Λέρο.

Επισυνάπτεται η ερώτηση συμπολίτη μας που έχει πλήρη άγνοια για το θέμα, αλλά παρόλα αυτά δεν απευθύνθηκε στον Δήμο ώστε να ενημερωθεί, καθώς και η απάντηση του κ. Περιφερειάρχη, ο οποίος για όσους δεν γνωρίζουν, είναι πολύτιμος σύμμαχος και αρωγός στις προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής Λέρου.

{loadmodule mod_ads_elite,Ads Elite (2)}

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ