back to top
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

“ΒΟΜΒΑ” ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΕΡΟΥ: Μηνύει τον Μ. Κοντραφούρη για συκοφαντική δυσφήμιση και παραγγέλνει στο ΣΔΟΕ άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών!

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ"ΒΟΜΒΑ" ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΕΡΟΥ: Μηνύει τον Μ. Κοντραφούρη για συκοφαντική δυσφήμιση και παραγγέλνει στο ΣΔΟΕ άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών!

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες, ο δήμαρχος Λέρου κ. Μιχάλης Κόλιας πρόκειται -άμεσα- να υποβάλλει μήνυση εναντίον του ανεξάρτητου Δημοτικού Συμβούλου κ. Μιχάλη Κοντραφούρη για συκοφαντική δυσφήμιση, ενώ παράλληλα θα ζητήσει με αίτησή του προς το ΣΔΟΕ, το άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών της τελευταίας δεκαετίας, όχι μόνο για τον κ. Κοντραφούρη, αλλά για όλους τους διατελέσαντες δημάρχους και δημοτικούς συμβούλους της συγκεκριμένης περιόδου!

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Δήμαρχος Λέρου φέρεται ιδιαίτερα προβληματισμένος από την πολιτική ένταση και τις κατηγορίες που εξαπολύθηκαν εναντίον του τις τελευταίες ημέρες.

Σε ερώτηση που θέσαμε σε συνεργάτη του δημάρχου σχετικά με το θέμα, τόνισε ότι η αίτηση προς το ΣΔΟΕ για το άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών, θα γίνει με αφορμή τις κατηγορίες που ειπώθηκαν στην προαναφερθείσα -άτυπη- συνεδρίαση του Δ.Σ. Λέρου από τον κ. Κοντραφούρη, ώστε “να αποδειχτεί ποιοι είναι αυτοί που κατέστρεψαν τον τόπο και ποιοι όχι”, όπως χαρακτηριστικά μας είπε.

Τέλος, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι, ο δήμαρχος Λέρου δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να καταφύγει σε τέτοιες ενέργειες, όμως “ο κόμπος έφτασε στο χτένι με τις κατηγορίες επί προσωπικού” όπως χαρακτηριστικά διαρρέει το περιβάλλον του κ. Κόλια, ενώ παράλληλα διαμηνύουν πως, “ίσως έφτασε η ώρα να μάθει ο Λεριακός λαός αν τα χρήματα που έπεσαν στη Λέρο την τελευταία δεκαετία πήγαν όντως εκεί που έπρεπε ή όχι”.

lerosnews.gr

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ