back to top
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Τιμόθεος Κωττακης : ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΜΙΧΑΛΗ ΚΟΛΙΑ

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΤιμόθεος Κωττακης : ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΜΙΧΑΛΗ ΚΟΛΙΑ

Τιμόθεος Κωττακης : ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΜΙΧΑΛΗ ΚΟΛΙΑ

ΔΗΛΩΣΗ

Ο υπογεγραμμένος Μιχαήλ Κόλλιας σε ό,τι αφορά τη συνέντευξή μου την 28-07-2007 στο ραδιοφωνικό σταθμό “Ράδιο Λέρος’’ δηλώνω τα εξής:

1) Όσα αναφέρονται προσωπικά στον κ. Τιμόθεο Κωττάκη και τους συνεργάτες του δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα αλλά οφείλονται σε εσφαλμένη πληροφόρηση και σε πολιτική ένταση.

2) Δεν είχα καμία πρόθεση να θίξω την τιμή και την υπόληψη του κ. Τ. Κωττάκη και των συνεργατών του τους οποίους τιμώ. Δηλώνω δε ότι λυπάμαι και ζητώ συγγνώμη για την ταλαιπωρία που επήλθε από την ανωτέρω συνέντευξη.

Ο δηλών Λέρος 18/04/2013

Αυτή την δήλωση την έκανε πέντε λεπτά πριν το δικαστήριο και εκλιπαρούσε με κλάματα εμένα και τους συνεργάτες μου για να μην καταδικαστεί..

Τον λυπήθηκα και αποδέχτηκα την ενυπόγραφη ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΤΟΥ.

Και ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ και ΔΕΙΛΟΣ

Το 2011 έστειλε το έργο αναστήλωσης του ξενοδοχείου ΛΕΡΟΣ για παράνομη αποπληρωμή. Το 2019 το συμβούλιο εφετών Δωδεκανήσου την 12/06/2019 και με αριθμό απόφασης 79/2019 στέλνει στο αρχείο την υπόθεση. Το θέμα δεν πήγε καν στο ακροατήριο διότι δεν υπήρχαν στοιχεία ενοχής για κανέναν. Το μόνο που υπήρχε ήταν οι ψευδείς καταθέσεις του Μ. Κόλλια και οι ανακριβείς επιμετρήσεις του Τ.Ε.Ε.

Αυτή είναι η δεύτερη δικαστική ξευτίλα Του .

Αναμένουμε και την απόφαση της αστικής δικαιοσύνης και θα τα ξαναπούμε.

Σε ότι αφορά της ιστορικές διαδρομές έχω να του πω τα εξής: Φακέλους έργων στο σπίτι μου δεν έχω. Ο ίδιος να δημοσιοποίηση τον ολοκληρωμένο φάκελο των ιστορικών διαδρομών για να γίνει ο επόμενος εξευτελισμός Του. Καλό καλοκαίρι σε όλους σας.

ΤΙΜΟΘΕΟΣ ΚΩΤΤΑΚΗΣ

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ