back to top
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Συνέντευξη τύπου θα παραχωρήσει ο πρώην δήμαρχος Λέρου κ. Τιμόθεος Κωττάκης

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΣυνέντευξη τύπου θα παραχωρήσει ο πρώην δήμαρχος Λέρου κ. Τιμόθεος Κωττάκης

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις της υπόθεσης του ξενοδοχείου “Λέρος”, αφού μετά τη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στα ΜΜΕ του νησιού μας ο Δήμαρχος Λέρου κ. Κόλιας, οι πολιτικοί του αντίπαλοι αμφισβητούν ευθέως πολλά από τα στοιχεία που επικαλείται στη συνέντευξη αυτή.

Μάλιστα, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρώην δήμαρχος Λέρου κ. Τιμόθεος Κωττάκης τις επόμενες μέρες θα παραχωρήσει συνέντευξη στον δημοσιογράφο Νίκο Ιγνατίδη (ΑΙΓΑΙΟ TV) και θα εξηγήσει στον Λεριακό λαό τι ακριβώς έχει συμβεί με αυτή την υπόθεση, παραθέτοντας αδιαμφισβήτητα στοιχεία.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και ο πρώην επικεφαλής της Αντιπολίτευσης του Δ.Σ. Λέρου, κ. Μιχάλης Κοντραφούρης, ο οποίος αμφιβάλει για το εάν τα πράγματα είναι έτσι όπως τα περιέγραψε ο Δήμαρχος Λέρου.

Εν αναμονή των εξελίξεων λοιπόν, αφού το συγκεκριμένο θέμα που έχει προκύψει χαρακτηρίζεται ως μείζον και πρέπει πολύ σύντομα να διαλευκανθεί (ιδιαίτερα όσον αφορά το πολιτικό σκέλος), αφενός μεν για να κατανοήσει η κοινή γνώμη αν όντως υπάρχουν πολιτικές ή άλλες ευθύνες, αφετέρου δε, για να προχωρήσει και να αποπερατωθεί το -ιστορικό- ξενοδοχείο “Λέρος”, το συντομότερο δυνατόν.

lerosnews.gr 

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ