back to top
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Την προώθηση της Λέρου προς τη βιομηχανία της κρουαζιέρας αποφάσισε ο Δήμαρχος Λέρου!

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΤην προώθηση της Λέρου προς τη βιομηχανία της κρουαζιέρας αποφάσισε ο Δήμαρχος Λέρου!

Την προώθηση της Λέρου προς τη βιομηχανία της κρουαζιέρας αποφάσισε ο Δήμαρχος Λέρου με πρόσφατη απόφαση που εξέδωσε.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Κόλιας με την απόφαση Δημάρχου 34/2012, αποφάσισε τη σύναψη σύμβασης για την εκτέλεση της υπηρεσίας «Παροχή υπηρεσιών συμβούλου για την προώθηση της Λέρου προς τη βιομηχανία της κρουαζιέρας», με εταιρεία συμβούλων με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις:

1) Διερεύνηση προορισμού, αξιολόγηση και ιεράρχηση των δυνατοτήτων της Λέρου για την κρουαζιέρα, (δηλ. υφιστάμενες τουριστικές και λιμενικές υποδομές, εναλλακτικές για πωλήσεις εκδρομών ή άλλων δραστηριοτήτων, γενικό τουριστικό προφίλ, κλπ)

2) Εκπόνηση σύντομης αναφοράς πάνω στις δυνατότητες της Λέρου ως προορισμού κρουαζιέρας, με πρακτικές κατευθύνσεις για πιθανές βελτιώσεις που αφορούν την ποιότητα και την επιχειρησιακή οργάνωση υποδοχής κρουαζιεροπλοίων/επιβατών.

3) Κατάρτιση ενός αρχικού προγράμματος προωθητικών δράσεων, (π.χ. συμμετοχή σε εκθέσεις, συναντήσεις με κεντρικούς πράκτορες κρουαζιέρας, οργάνωση επισκέψεων για επιθεωρήσεις από τους υπεύθυνους δρομολογίων/ναυτιλίας/εκδρομών των εταιρειών κρουαζιέρας, κλπ).

4) Παραγωγή εξειδικευμένου οκτασέλιδου εντύπου σε μορφή μπροσούρας στην Αγγλική γλώσσα. Το έντυπο θα συνδυάζει χρηστικές και τουριστικές πληροφορίες, προβάλλοντας τα χαρακτηριστικά της Λέρου σύμφωνα με την λογική των κριτηρίων αξιολόγησης που εφαρμόζουν οι εταιρείες κρουαζιέρας. Η CTM Hellas θα καθορίσει το συνολικό marketing concept, τις προτεραιότητες της θεματικής ροής, την έμφαση/περιεχόμενο των φωτογραφικών/γραφικών απεικονίσεων και θα εκπονήσει όλα τα κείμενα και τις λεζάντες, στήνοντας ένα πλήρες προσχέδιο του εντύπου σε μορφή PowerPoint.

5) Παράδοση του παραπάνω προσχεδίου σε ανάδοχο εταιρεία γραφικών που θα επιλέξει ο Δήμος Λέρου για να αναλάβει την τελική γραφική επεξεργασία, εκτύπωση, κλπ. υπό την επίβλεψη και τον ποιοτικό έλεγχο της CTM Hellas.

6) Σε συνεργασία με την ανάδοχο εταιρεία γραφικών, διαμόρφωση του προωθητικού υλικού σε ηλεκτρονική μορφή για χρήση σε παρουσιάσεις, πιθανή έκδοση σε CD ή για ανέβασμα στον δικτυακό τόπο του Δήμου Λέρου.

7) Παροχή υπηρεσιών δημοσίων σχέσεων (κατά το δοκούν) με την διεθνή βιομηχανία της κρουαζιέρας και του κλάδου γενικότερα, διαμεσολάβηση και υποστήριξη επαφών.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ